Iliemp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Ειμαι σε αναζητηση κινητου. Θα ηθελα να ειναι android ,να παιρνει αναβαθμιση - γιατι δεν εχει λογο να το παρω και να μεινει στασιμο- και φυσικα καλη καμερα. Εχετε κατι να μου προτινετε? Δεν με πειραζει να ανεβει λιγο το ποσο αρκει να ειναι κατι καλο. Ευχαριστω.
SIP1995 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Ειμαι σε αναζητηση κινητου. Θα ηθελα να ειναι android ,να παιρνει αναβαθμιση - γιατι δεν εχει λογο να το παρω και να μεινει στασιμο- και φυσικα καλη καμερα. Εχετε κατι να μου προτινετε? Δεν με πειραζει να ανεβει λιγο το ποσο αρκει να ειναι κατι καλο. Ευχαριστω. Θες από Ελλάδα και από Κίνα ? Επίσης μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις, σύνολο ?
Iliemp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θες από Ελλάδα και από Κίνα ? Επίσης μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις, σύνολο ? Απο Κινα δεν θελω γιατι πρωτον δεν εχω πευπαλ και δευτερον δεν ξερω αν θα μου ερθει ήτι θα μου ερθει.. Φυσικα δεν με πειραζει να ειναι Κινεζικο οπως πχ το Huawei P8 ή Meizu MX4.. Φυσικα ανεβαινει λιγο το μπατζετ αλλα αν αξιζει , τοτε καλτερα να περιμενω 2 μηνες και να παρω κατι καλυτερο.
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απο Κινα δεν θελω γιατι πρωτον δεν εχω πευπαλ και δευτερον δεν ξερω αν θα μου ερθει ήτι θα μου ερθει.. Φυσικα δεν με πειραζει να ειναι Κινεζικο οπως πχ το Huawei P8 ή Meizu MX4.. Φυσικα ανεβαινει λιγο το μπατζετ αλλα αν αξιζει , τοτε καλτερα να περιμενω 2 μηνες και να παρω κατι καλυτερο. Αυτα που ειπες ειναι πολυ καλα.Βεβαια απο εδω θα τα βρεις ποιο ακριβα. Αλλα θα τα εχεις μεσα σε 1-2 μερες και με εγγυηση. Απο εξω θα κανεις 20-30 μερες. Κοιτα και κανενα Meizu note 2-Xiaomi redmi note 3-P8 lite.....
aces Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Meizu M2 Note στα 180/190 (απο Ελλαδα) ειναι ακριβως εντος budget που εχεις ορισει με καμερα 13/5
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το alcatel idol 3 εχω διαβασει εχει καλη καμερα κ οθονη κ φυσικα ηχεια.. Δεν ξερω κ πολλα γιαυτο το τηλ,αν ξερει καποιος ας ενημερωσει γιατι δειχνει να εχει καλο συνολο κ σε νορμαλ τιμη Τι λετε ;;
Iliemp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Το Μειζου Μ2 Νοτε εχει καλη καμερα?? Σκεφτηκα μηπως περιμενω για το Samsung Galaxy S6 η το Huawei P8. πρωτη φορα απφασισανα δωσω για κινητο και θελω να παρω κατι καλο.
aces Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το Μειζου Μ2 Νοτε εχει καλη καμερα?? δες εδω καποια δειγματα http://www.gsmarena.com/meizu_m2_note-review-1285p8.php η καμερα του ειναι average κοινως ικανοποιητικη στο σκρουτζ απο 16 χρηστες οι 14-15 το βρηκαν εξαιρετικο στα σχολια..... Γενικα στα χρηματα αυτα ειναι οκ. κ ενα βιντεακι εχει (meizu) Ta p8/s6 ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης & συσκευης συνολικα 1
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Το Μειζου Μ2 Νοτε εχει καλη καμερα?? Σκεφτηκα μηπως περιμενω για το Samsung Galaxy S6 η το Huawei P8. πρωτη φορα απφασισανα δωσω για κινητο και θελω να παρω κατι καλο. Οποτε διπλασιαζεις το budget?
BACK12345 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το alcatel idol 3 εχω διαβασει εχει καλη καμερα κ οθονη κ φυσικα ηχεια.. Δεν ξερω κ πολλα γιαυτο το τηλ,αν ξερει καποιος ας ενημερωσει γιατι δειχνει να εχει καλο συνολο κ σε νορμαλ τιμη Τι λετε ;; Kαλο ειναι αλλα οχι για τις τιμες που εχει στην ελλαδα. Στο εξωτερικο ειναι ~200 και εδω εχει 200+ η φτηνη εκδοση 1/8 γκιγκα ενω η ακριβη/καλη με 2/16 εχει πανω απο 250. Οποτε δεν αξιζει Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Το Μειζου Μ2 Νοτε εχει καλη καμερα?? Σκεφτηκα μηπως περιμενω για το Samsung Galaxy S6 η το Huawei P8. πρωτη φορα απφασισανα δωσω για κινητο και θελω να παρω κατι καλο. Γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα για να παρεις κατι καλυτερο, γιατι με αυτη τη λογικη μονιμως θα περιμενεις γιατι παντα θα υπαρχει κατι που στο κοντινο μελλον θα μπορεις να παρεις και θα ειναι καλυτερο... Απο κει περα κανεις οτι θελεις, αυτη ειναι η γνωμη μου ΥΓ Επεισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πλεον δεν αξιζουν τα flagships γιατι με 200/250 παιρνεις πλεον πολυ αξιοπρεπη τηλεφφωνα που το 95% των χρηστων θα αφησουν ικανοποιημενους και εχουν μικρες διαφορες με τα τηλεφωνα διπλης τιμης και ετσι τα "ακριβα" τηλεφωνα δεν δικαιολογουν την τιμη τους (ποσο μαλλον αν σκεφτει κανεις τι παιρνεςι απο κινα με 250) εκτος και αν θες εξειδικευμενη χρηση οπου θες το τηλεφωνο για πραγματα πανω απο τη μεση χρηση (πχ επαγγελματικη φοτογραφια η κατι τετοιο)
ziaba Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ειχα το mx4 και ειχε καλη καμερα στα επιπεδα του g3 που επίσης εχει καλη καμερα αλλα το meizu παιζει μονο απ εξω ή μτχ στα 200ευρω και lg σε μτχ μεχρι 200 απο δω παιζει το μοτο g3 , 640xl
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Kαλο ειναι αλλα οχι για τις τιμες που εχει στην ελλαδα. Στο εξωτερικο ειναι ~200 και εδω εχει 200+ η φτηνη εκδοση 1/8 γκιγκα ενω η ακριβη/καλη με 2/16 εχει πανω απο 250. Οποτε δεν αξιζει To idol 3 με 2gbram δεν εχει πανω απο 250 αλλα 238 (στο σκρουτζ παντα) Και εγω πιστευω αν ειχε κανα 200αρι θα ηταν μια καλη περιπτωση 1
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Ειμαι σε αναζητηση κινητου. Θα ηθελα να ειναι android ,να παιρνει αναβαθμιση - γιατι δεν εχει λογο να το παρω και να μεινει στασιμο- και φυσικα καλη καμερα. Εχετε κατι να μου προτινετε? Δεν με πειραζει να ανεβει λιγο το ποσο αρκει να ειναι κατι καλο. Ευχαριστω. Κοιτα το πολυ καλο Motorola moto g 3rd gen σε αυτο που θες.
BACK12345 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 To idol 3 με 2gbram δεν εχει πανω απο 250 αλλα 238 (στο σκρουτζ παντα) Και εγω πιστευω αν ειχε κανα 200αρι θα ηταν μια καλη περιπτωση Ε επεσε απο την τελευταια φορα που το ειδα κανα μηνα πριν αλλα και παλι δεν λεει,οντως αν ηταν στα 200 θα ηταν καλο
2.1Ohm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Επειδη βλεπω οτι να ναι με καλα κινητα μεν αλλα οχι με καλες καμερες!Αυτα που υποθηκαν ειναι VFM με εξερετικα καλη αποδοση σε σχεση με τιμη αλλα οι καμερες τους δν ειναι και τοσο καλες!Μεχρι 200 ευρω τις κλτρες καμερες εχουν τα εξης!Motorola Moto g 3rd gen (ιδια καμερα με αυτη του nexus 6) πυο ειναι εξαιρετικη, για αυτα τα λεφτα παντα)Και το Microsoft Lumia 640 XL που δες review και αυτη ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ καλη!Αναμεσα σε αυτα τα 2 δν ξερω ποιος κερδιζει σε καμερα ειναι ισαξια διαλεξε λογισμικο και μεγεθος οθονης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα