Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και καλη χρονια, εχω μια phillips 32PF3302 η οποια εχει μια καθετη λεπτη γραμμη στα αριστερα. Εχω προσεξει πως αμα κουνησω λιγο την τηλεοραση αυτη εξαφανιζεται για λιγο. Τι ειναι αυτο; Φτιαχνεται; Ευχαριστω εκ των πρωτερων

post-314357-0-29306000-1452203381_thumb.jpg

Επεξ/σία από CrashTR1
Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια, εχω μια phillips 32PF3302 η οποια εχει μια καθετη λεπτη γραμμη στα αριστερα. Εχω προσεξει πως αμα κουνησω λιγο την τηλεοραση αυτη εξαφανιζεται για λιγο. Τι ειναι αυτο; Φτιαχνεται; Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Είναι η ταινία που πιάνει το panel και κάνεις τις ενώσεις.Εαν λυσεις την τηλεοραση στο πανω μέρος θα βρεις ταινίες επαφών,μόλις την πιέσεις λίγο θα φύγει η ζημιά.Ξεκινά λύσε και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η ταινία που πιάνει το panel και κάνεις τις ενώσεις.Εαν λυσεις την τηλεοραση στο πανω μέρος θα βρεις ταινίες επαφών,μόλις την πιέσεις λίγο θα φύγει η ζημιά.Ξεκινά λύσε και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Δεν έχω ανοίξει πότε τηλεόραση αλλά νομίζω πως ξέρω για τι είδους ταινίες μιλάς. Θα την ανοίξω αύριο. Ευχαριστώ και πάλι.

Edit: Επειδη αν δεν την ανοιγα δεν με εβλεπα να κλεινω ματι. Την ανοιξα. Δεν βρηκα τις ταινιες που περιμενα να δω αλλα απλα ισα-ισα που πειραξα τις καλωδιοταινιες. Την ανοιξα και η γραμμη ηταν ακομα εκει. Αμα ειναι καποιος απο Αθηνα και ξερει απο αυτα, να μου στειλει μυνημα. Εννοειται πως θα δωσω χρηματα για την δουλεια.

post-314357-0-36833800-1452209593_thumb.jpg

Επεξ/σία από CrashTR1
Δημοσ.

Πρέπει να φτάσεις ακριβώς πάνω από το γυαλί,εδώ μας δείχνεις την ''μητρικη'' και το ρεύμα.Πρέπει να το ξεκουμπωσεις αυτό το κομμάτι,λογικά το κρατάει μια βάση.Μόλις λύσεις την πίσω πλευρά ίσως υπάρχει ένα προστατευτικο περιμετρικά της τηλεόρασης που λύνει από μπροστά.Μόλις λύσεις αυτό,θα δεις ότι υπάρχουν καλωδιοταινίες κολλημένες πάνω στο γυαλί.Ακριβώς πάνω από την γραμμή θα παίξεις και θα δεις αν θέλει σφίξιμο ή τσιτωμα.

Δημοσ.

Α κατάλαβα, δεν είναι για τα δικά μου χέρια αυτά, έχει κάτι καλώδια που δεν έχω ιδέα πώς να τα βγάλω και μετά να τα ξαναβάλω, οπότε δεν θα την ακουμπησω για να μην κάτω χειρότερη ζημιά. Όπως είπα και προηγουμενως οποίος το κατέχει από Αθήνα, ας μου στείλει μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την περιγραφη σου φαινεται πολυ απλο αλλα επειδη το 80% των περιπτωσεων που προσπαθησα να φτιαξω καποια συσκευη το αποτελεσμα ηταν να προκαλεσω μεγαλυτερη βλαβη, δεν το ριψοκινδυνευω.

Επεξ/σία από CrashTR1
Δημοσ.

Δες αυτο το βιντεο απο το 2.30 και μετα.Αυτές οι  2 μικρες καλωδοταινιες είναι τα 2 κομμάτια της οθόνης και στο 4 λεπτο δείχνει κατι κομμάτια μικρά σαν ταινίες.Δες πιο μετά που τα πιέζει λίγο και φτιάχνει η εικόνα.Στην δικιά σου τηλεόραση είναι το πρώτο πάνω αριστερά.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...