tolissg4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα συμφορίτες, Είναι να αγοράσω ένα iphone 6s 16gb και καθώς ζήτησα το imei από το σκρουτζομαγαζο για να το τσεκάρω μου βγάζει το παρακάτω: Είναι unlocked ή θα έχω κάποιο θέμα; Αν δείτε αυτό ίσως βοηθηθείτε περισσότερο απο εμένα γιατί δεν το κατέχω και πολύ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!!! 1
a400 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κλειδωμένο απο σκρουτζομαγαζο οχι δεν νομίζω να ειναι απλα ειναι εισαγωγή από την Ο2 γερμανιας και το πήραν απο εκει, εξάλλου το τηλ δεν εχει ενεργοποιηθεί, σχεδόν σε ολα βγάζει αυτο με το unlock
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα συμφορίτες, Είναι να αγοράσω ένα iphone 6s 16gb και καθώς ζήτησα το imei από το σκρουτζομαγαζο για να το τσεκάρω μου βγάζει το παρακάτω: Είναι unlocked ή θα έχω κάποιο θέμα; Αν δείτε αυτό ίσως βοηθηθείτε περισσότερο απο εμένα γιατί δεν το κατέχω και πολύ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!!! τσέκαρα το εδώ άσε αυτό που κοιτάς
tolissg4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τσέκαρα το εδώ άσε αυτό που κοιτάς Στο sim locked μου λέει unknown.. Τι σημαίνει αυτό?
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ο χρήστης corsair04 είπε:τσέκαρα το εδώ άσε αυτό που κοιτάς Στο sim locked μου λέει unknown.. Τι σημαίνει αυτό? Γράφει ότι δεν γνωρίζει εάν είναι κλειδωμένο πάντως εάν ήταν locked θα το έγραφε το συγκεκριμένο site το χρησιμοποιούν πολλές σοβαρές εταιρίες όπως η sprint , o2 εγώ λέω να προχωρήσεις κανονικά στην αγορά εάν ήταν κλειδωμένο θα το έγραφε εάν θες βάλε και το Λίνκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα