Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ωραια, αν μενεις Αθηνα κατεβα μεχρι τη Πλακα και βιασε την εκει 3
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ωραια, αν μενεις Αθηνα κατεβα μεχρι τη Πλακα και βιασε την εκει whaaaaat??? πίνεις;;
hliastsek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 whaaaaat??? πίνεις;; Απο το παραπανω cocktail με το χαπακι
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απο το παραπανω cocktail με το χαπακι μάλλον...πριν έλεγε άλλα τώρα άλλα!!! Τι φάση;;; φταίει η ώρα;
alsakari Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε προχώρα.Μόνο και μόνο το ...θράσσος σου θα την προβληματίσει τουλάχιστον.Αφου,θα σκεφτεί αυτή,μου την πέφτει η κάτω Μαγούλα σε μένα την πρωταθλήτρια,κάτι θα έχει + δεν μπορεί 2
marge Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 χαχα ωραία το λες.. εμένα μαρέσει.. βέβαια με ισοπεδώνει λίγο ότι είναι πιο ψιλή από εμένα.. είμαι 1.83 είναι 1.88 νομίζω (χωρίς τακούνια..) είναι μισή Σουηδέζα και ξανθιά.. και ωραίο κορμί.. και γενικά έτσι όπως είναι αυτή ο Beckham της αξίζει όχι εγώ.. Φιλε πηγαινε πες της πως ο Μπεκαμ ειναι παντρεμενος με παιδι, και να σε αρπαξει τωρα που προλαβαινει.
redhotstef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε προχώρα.Μόνο και μόνο το ...θράσσος σου θα την προβληματίσει τουλάχιστον.Αφου,θα σκεφτεί αυτή,μου την πέφτει η κάτω Μαγούλα σε μένα την πρωταθλήτρια,κάτι θα έχει + δεν μπορεί Είχα γνωρίσει μια φορά ενα παιδί που ισχυριζόταν πως μπορεί να έχει το τηλέφωνο κάθε γυναίκας σε λιγότερο από είκοσι λεπτά πχ.. Βάλαμε στοίχημα να δούμε αν θα μπορέσει να πετύχει αυτό σε μια ναρα που βρέθηκε τυχαία στο δρόμο. Τελικά κέρδισε το στοίχημα! Το κρυφό του χαρτί ήταν ότι ήταν αντιπρόσωπος της Avon, και προωθούσε καλλυντικά. Έπιασε κουβέντα με τη κοπελα, τσίμπησε τηλεφωνακι, κτλ.. Δεν ειναι δύσκολο να μιλήσεις/την πέσεις σε όμορφες κοπέλες... Απλώς δεν ειναι αυτό το ζητούμενο.
toshd3000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 λεφτα εχεις?! το greek καμακι θα εχει σιγουρη επιτυχια..αν ειναι μιση σουηδεζα απο greek καμακι θα βγηκε..!!!! Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είμαστε ευτυχισμένοι κι αυτός είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με πράγματα πέρα από τον έλεγχό μας. εκτος κι αν εχεις λεφτα! αν θες να κερδισεις την ελευθερια σου απο τη μιση σουηδεζα(η αλλη μιση τελικα τι ειναι?) πρεπει να κανεις σωστη χρηση των εντυπωσεων..πρεπει να μαθεις τι ειναι η αλλη μιση!
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 το να βιασεις μια γυναικα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να της κανεις, εκτος αν τη βιασεις και την αποκαλεσεις και χοντρη μετα. ...υπάρχει ακόμη χειρότερο : να την αποκαλέσεις χοντρή και πριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις