gyiama Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αφου αγανακτησα με τα win10 και τα τρελα προβληματα τους,αποφασισα να γυρισω ξανα στα 7. το θεμα ειναι οτι αφου τελειωσαν ολα κανονικα με τις εγκαταστασεις κλπ μετα απο καποια στιγμη,μου εμφανιζει κατα την εκκινηση το παρακατω μηνυμα που επισυναπτω στην παρακατω φωτογραφια. οσο κι αν εψαξα δεν καταφερα να βρω λυση. μηπως γνωριζει καποιος?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ή κάποια εγκατάσταση δεν ολοκλήρωσε ή κατι προσπαθεί να τρέχει από το κέλυφος (shell.exe). Μπορεί να είναι και ιός. Κατέβασε και τρέξε για αρχή το adwcleaner. Κάνε scan και μετά clean σε ότι βρει.
gyiama Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω πολύ για την απαντηση. τελικα μαλλον ηταν καποιος ιος τον οποιο δεν καταφερα να τον βγαλω. το διαπιστωσα αφου εκανα επαναφορά συστηματος και αρχισε να βγαζει άλλο παρομοιο μηνυμα με άλλο αρχειο . όλα αυτά γινοταν αμεσως μολις εκανα εγκατασταση το antivirus. τελικα εκανα παλι φορματ και όλα πα την αρχη και λυθηκε το θεμα. δυστυχως δεν προλαβα να δοκιμασω το παραπανω πρόγραμμα που μου ανεφερες μιας και ηδη ειχα κανει φορματ πριν το ποστ σου!!
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έβαζες κάποιο δωρεάν av, κάποιο που έχεις αγορασμένο ή... κάποιο άλλο;;;
gyiama Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχω το τελευταιο norton security premioum??? καπως ετσι λεγεται νομιζω. αγορασμενο.!!πριν κανω φορματ εβαλα και το mailwarebytes μηπως και βρει τπτ αλλα ουτε εκεινο εκανε δουλεια. και μαλλον την πατησα από ένα πρόγραμμα που ειχα για drivers το οποιο με το που εβαλα το norton το αφαίρεσε κατευθείαν. από εκεινη την στιγμη αρχισε να βγαζει τα σφαλματα.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μαλλον την πατησα από ένα πρόγραμμα που ειχα για drivers Ωχ... Κάτι τέτοια εγώ τα φοβάμαι. Αν είναι σίγουρα καθαρό τότε θα έπρεπε να το τρέξεις πριν να βάλεις το antivirus. Αν δεν είσαι σίγουρος, καλύτερα να κατεβάζεις τους drivers από τον κατασκευαστή της μητρικής ή του laptop. Πάντως με αυτά που είπες τελευταία, μάλλον φταίει που το av σου έκοψε την εγκατάσταση του προγράμματος που είπες και δεν ήταν ιός.
gyiama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω τι εγινε γιατι με το που το εβαζα εβρισκε ιους. απλα καμια φορα όταν δεν ξερεις τι drivers χρειαζεται ενας υπολογιστης βοηθάνε τετοιου είδους προγράμματα αλλα πολλες φορες βρίσκεις και τον μπελα σου. αν και off topic , γνωρίζουμε κανενα πρόγραμμα τετοιου είδους που να κανει σωστη δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα