jgavaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, αντιμετωπίζω ενα προβλημα την τελευταία ωρα που δεν μπορω να καταλάβω απο που προέρχεται. Μου συμβαίνει το εξής παράλογο. Δεν μου λειτουργεί στο πληκτρολόγιο η αλλαγη γλώσσας με alt και shift καθώς και το start button όπως και τα βελάκια αριστερά δεξιά.( το πάνω κάτω στα βελάκια λειτουργεί!!!!!) ολα τα αλλά πλήκτρα λειτουργούν. Έκανα τα πάντα. Εχω την εντύπωση οτι έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση του flash player χωρίς όμως να ξέρω αν ειναι απο αυτό. Μήπως ειναι κανένας μικρος ιός";;εχω και antivirus - eset και δεν εχει δείξει κάτι. Βοηθήστε ρε παιδια με καμία ιδέα γιατι έχουν γινει τα νεύρα μου τσακαλια. Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μηπως εχει προβλημα το πληκτρολογιο σαν hardware? Εχεις κανενα αλλο να δοκιμασεις αν το κανει?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σπες σε ασφαλή λειτουργία και δες αν συμβαίνει και εκεί. Επίσης δοκίμασε να δεις αν από το πληκτρολόγιο οθόνης δουλεύουν τα πλήκτρα (πάτα WINDOWS+R ή πήγαινε στην εκτέλεση και δώσε osk και πάτα enter) Αν έχεις άλλο πληκτρολόγιο δοκίμασε το όπως σου είπε ο jim.
jgavaris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και παλι, ευχαριστω για τις απαντησεις. Στα του θεματος, εχθες αφου κουραστηκα στο να ψαχνω την λυση του προβληματος, εκλεισα στον υπολογιστη και κοιμηθηκα. Σημερα το απογευμα που τον ανοιξα ηταν ολα οκ. Δεν ξερω πραγματικα τι ειχε γινει. Το πληκτρολογιο που εχω ειναι ενα μηχανικο Filco, οποτε δεν νομιζω να ειχε προβλημα - που δεν ειχε αφου λυθηκε σημερα το προβλημα μονο του - αν δεν λυνοταν θα εβαζα ενα αλλο που εχω buckup. Παντως πραγματικα παραξενο ηταν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα