georgepao Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 παιδιά γεία σας Έχω ενα πρόβλημα με την συνδεσή μου.Αφού συνδέομαι κανονικά και ανοίγω σελίδες μετά απο λίγο η σύνδεση παραμένει αδρανής και ενω προσπαθώ να κάνω αποσύνδεση σταματάει την λειτουργία της και πρέπει να κανω restart όταν όμως κάνω restart τα windows(xp) κολλάνε στην αποθήκευση των ρυθμισεών σας γιά πάρα πολυ ώρα και πρέπει να κανω reset μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Η σύνδεση πού έχω είναι ISDN 64KB ote Ευχαριστώ εκ των προταίρων γιά τις απαντήσεις.
Κomos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Hello to idio problima exw kai egw me teleyteous drivers gia netmod kai syndesh forthnet. To netmod einai to kainourio tou ote (new look) enw me to prigoumeno netmod kanena problhma. georgepao esy pio netmod exeis???
xaotikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Προφανός έχετε το netmod σε usb. Βάλτε το στην σειριακή και είστε ok
Κomos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 se serial 8a mpainei me 128 K ??? to proigoumeno netmod giati epeze???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.