Προς το περιεχόμενο

Turbo-X LED TV TXV-4220D 42" Full HD

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας

πέρα από ότι λέμε για τα προιόντα του Πλαισίου που δεν είναι και τα καλύτερα,

σαν τιμή με 269€ δεν θεωρείται καλή; υπάρχει κάποια που μπορεί να βρεθεί στα ίδια χρήματα;

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TV-DLED-TXV-4220D-42.htm?cm_sp=Mosaic-_-20160104-Slider1-_-Turbo-X-DLED-TXV4220D42

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σε ενδιαφέρει την έχει στο κατάστημα στο The Mall (Μαρούσι) να την δεις από κοντά. Από εικόνα/χρώματα κλπ στέκεται καλά. Καθρεπτίζει λίγο παραπάνω από τις άλλες (άρα αν πρόκειται να μπει σε φωτεινό δωμάτιο, θέλει προσοχή). Από ήχο την φοβάμαι βάσει των specs (2x6W). Φθηνή κατασκευή, φαίνεται αμέσως από κοντά. Δε μ'αρέσουν καθόλου τα "μενού" της, τα θεωρώ δύσχρηστα (έχω δει σε 32άρα φίλου) και πχ. όταν αλλάζεις κανάλι που σου λέει το τι έχει τώρα, το επόμενο πρόγραμμα κλπ, την ώρα, εγώ προσωπικά δε μπορώ να τα διακρίνω καλά/με εκνευρίζει. Επίσης, έχει φθηνιάρικο control, που φαίνεται ότι με δυο-τρεις πτώσεις θα γίνει θρύψαλα. 

Αυτά όμως από εμένα, σαν άτομα που ψάχνει αρκετά τις αγορές του ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τεχνολογικά προιόντα. Το παιδί που έχει την τηλεόραση, που απλά ήθελε μια φθηνή τηλεόραση είναι απόλυτα ικανοποιημένο.

Για το λόγο ότι τηλεόραση παίρνεις και τη κρατάς αρκετά χρόνια, θα έδινα τα παραπάνω για μια καλύτερη τηλεόραση. Πάντως, αν και προσπαθώ να μένω μακριά από κάθε τι turbo-x προιόν, ομολογώ ότι (μιας και εγώ είμαι σε έρευνα αγοράς τηλεόρασης αυτόν τον καιρό), αν δω ότι το budget μου δε φτάνει για μια καλή 40"+ επώνυμη, θα προτιμήσω την turbo από μια 32" επώνυμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...