Kip Dealer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα / Καλημερα !! Εχω ενα iPhone 6 στο iOS 9 και εχω ενα προβλημα στην ενεργοποιηση. Οταν φτανω στο σημειο να επιλεξω wifi βγαζει αυτο το μνμ. που ειναι το προβλημα?? δεν νομιζω να ειναι κλειδωμενο εφοσον οταν βαζω την καρτα σιμ δειχνει τα κυκλακια με το σημα. Many thanks
solution1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Είναι network locked. Από που το έφερες; Δοκίμασε με r-sim
Kip Dealer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη παρολο που δεχεται κανονικα την καρτα δλδ βγαζει τα κυκλακια με το σημα ειναι κλειδωμενο ? ειναι ξαδερφου θα ρωτησω αλλα ας που ειναι απο αλλη χωρα τι μπορω να κανω ?
SaFiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μάθε πρώτα σε ποιά χώρα / Πάροχο είναι και μετά το βλέπουμε...
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα / Καλημερα !! Εχω ενα iPhone 6 στο iOS 9 και εχω ενα προβλημα στην ενεργοποιηση. Οταν φτανω στο σημειο να επιλεξω wifi βγαζει αυτο το μνμ. που ειναι το προβλημα?? δεν νομιζω να ειναι κλειδωμενο εφοσον οταν βαζω την καρτα σιμ δειχνει τα κυκλακια με το σημα. Many thanks  από που το αγόρασες , σε ποιο πάροχο είναι κλειδωμένο καθώς και εάν δοκίμασες rsimδηλαδη παρολο που δεχεται κανονικα την καρτα δλδ βγαζει τα κυκλακια με το σημα ειναι κλειδωμενο ? ειναι ξαδερφου θα ρωτησω αλλα ας που ειναι απο αλλη χωρα τι μπορω να κανω ? Εννοείτε πως ξεκλειδώνει Υπάρχουν πάροχοι που το κάνουν δωρεάν Υπάρχουν εταιρίες που ξεκλειδώνουν αυτά τα κινητά Επίσης εάν δοκιμάσεις rsim 10+ όλες οι υπόλοιπες απλά δεν δουλεύουν πρέπει η sim να μην είναι 128k αλλιώς θέλει patch το οποίο δεν υπάρχει πλέον πουθενά Εδώ με το imei μπορείς να βρεις τον πάροχο http://iphoneimei.info
Kip Dealer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ρωτησα ειναι απο αμερικη ειναι τελικα και ειναι στο at&t απο οσο μου ειπε. οχι δεν εχω δοκιμασει rsim απο που μπορω να βρω??. αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω αφου διχνει τα κυκλακια απο διπλα οταν βαζω σιμ πως μπορει να ειναι κλειδωμενο ( σορι ειμαι λιγο καινουριος σε αυτο το θεμα διοτι μου τυχενει πρωτη φορα ).
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ρωτησα ειναι απο αμερικη ειναι τελικα και ειναι στο at&t απο οσο μου ειπε. οχι δεν εχω δοκιμασει rsim απο που μπορω να βρω??. αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω αφου διχνει τα κυκλακια απο διπλα οταν βαζω σιμ πως μπορει να ειναι κλειδωμενο ( σορι ειμαι λιγο καινουριος σε αυτο το θεμα διοτι μου τυχενει πρωτη φορα ). την sim που είχε το κινητό από την at&t την έχεις? εάν ναι επικοινώνησε με την ίδια την εταιρία να σε καθοδηγήσουν εκείνοι σχετικά με το ξεκλείδωμα του κινητού και εννοείται θα αναφέρεις ότι μένεις Ελλάδα και ότι το αγόρασες από ebay μετά μπορείς να μιλήσεις με άτομα εδώ στην Ελλάδα και στο ebay που ξεκλειδώνουν κινητά όσο για την rsim πάρε αυτήν επικοινωνία με at&t
SaFiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ρωτησα ειναι απο αμερικη ειναι τελικα και ειναι στο at&t απο οσο μου ειπε. οχι δεν εχω δοκιμασει rsim απο που μπορω να βρω??. αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω αφου διχνει τα κυκλακια απο διπλα οταν βαζω σιμ πως μπορει να ειναι κλειδωμενο ( σορι ειμαι λιγο καινουριος σε αυτο το θεμα διοτι μου τυχενει πρωτη φορα ). Τα κυκλάκια μπορεί να τα βγάζει, αλλά το ΟΚ για την κάρτα το παίρνει απο τον Server της Apple. Στον Server το συγκεκριμένο κινητό είναι Blacklisted για όλες τις κάρτες και Whitelisted για κάρτα at&t. Όταν ξεκλειδωθεί επίσημα, γίνεται Whitelisted για όλες τις κάρτες / δίκτυα... Απο την στιγμή που είναι στην at&t δεν αξίζει να μπλέκεις με rsim. Το επίσημο ξεκλείδωμα είναι φθηνό υπό προϋποθέσεις... Πρώτα πρέπει να πληρώσεις 1€ στο checkmend για να γίνει έλεγχος του IMEI για το αν είναι "καθαρό" ή όχι (συμβόλαιο σε ισχύ, χρωστούμενα, κλεμμένο, κλπ.). Εφόσον το Report βγει πράσινο, προχωράς σε απλό ξεκλείδωμα με λίγα χρήματα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν είναι κάπου κόκκινο, πρέπει να πας σε Premium ξεκλείδωμα με μεγαλύτερο κόστος... Checkmend: https://www.checkmend.com/us/public/check_start Εφόσον είναι καθαρό, με 2€ - 3€ ξεκλειδώνει... http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SPEED-AT-T-FACTORY-UNLOCK-CODE-SERVICE-ATT-IPHONE-3-4-4S-5-5S-5C-6-6-/252155836417?hash=item3ab5a8b801:g:GCUAAOSwo3pWbyrA Αν χρειαστεί Premium με περίπου 33€ πάλι ξεμπερδεύεις... http://www.ebay.com/itm/APPLE-IPHONE-6-6-5S-5C-5-AT-T-ATT-PREMIUM-FACTORY-UNLOCK-CODE-SERVICE-/111865798078?hash=item1a0bb89dbe:g:dsMAAOSwZG9Wig4w Για μένα η rsim είναι ημίμετρο διότι δεν ξέρεις ότι θα λειτουργήσει ξανά σε αναβάθμιση του κινητού, μπορεί να έχεις θέμα με το 3G/4G, γενικά με το σήμα, κλπ... Η απόφαση δική σου... 1
Kip Dealer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 rsim για αρχη που μπορω να βρω ? εδω ελλαδα? εαν το βαλω στο κινητο θα κανει την ενεργοποιηση ? την sim που είχε το κινητό από την at&t την έχεις? εάν ναι επικοινώνησε με την ίδια την εταιρία να σε καθοδηγήσουν εκείνοι σχετικά με το ξεκλείδωμα του κινητού και εννοείται θα αναφέρεις ότι μένεις Ελλάδα και ότι το αγόρασες από ebay μετά μπορείς να μιλήσεις με άτομα εδώ στην Ελλάδα και στο ebay που ξεκλειδώνουν κινητά όσο για την rsim πάρε αυτήν επικοινωνία με at&t δεν μου βγαζει την ρ σιμ αυτο μου εβγαλε στο imei check
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 rsim για αρχη που μπορω να βρω ? εδω ελλαδα? εαν το βαλω στο κινητο θα κανει την ενεργοποιηση ? δεν μου βγαζει την ρ σιμ αυτο μου εβγαλε στο imei check rsim θα δουλέψει αλλά εφόσον δεν είναι πολύ ακριβό εγώ θα το ξεκλείδωνα γιατί η rsim είναι μια λύση αλλά κάθε φορά που θα βγάζεις την κάρτα sim θέλει να την ρυθμίσεις δεν μπορείς να κάνεις ελεύθερα update στο ios και μερικές φόρες τρώει κολλήματα άπλα είναι μια λύση ανάγκης. Επικοινώνησε με την at&t και ως τελευταία λύση είναι η rsim εδώ είσαι δοκίμασε το
SaFiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 rsim θα δουλέψει αλλά εφόσον δεν είναι πολύ ακριβό εγώ θα το ξεκλείδωνα γιατί η rsim είναι μια λύση αλλά κάθε φορά που θα βγάζεις την κάρτα sim θέλει να την ρυθμίσεις δεν μπορείς να κάνεις ελεύθερα update στο ios και μερικές φόρες τρώει κολλήματα άπλα είναι μια λύση ανάγκης. Επικοινώνησε με την at&t και ως τελευταία λύση είναι η rsim εδώ είσαι δοκίμασε το To κινητό φαίνεται να είναι ακόμη στην εγγύηση του 1ου χρόνου βάση του screenshot που έβαλε πιο πάνω, οπότε μάλλον είναι και σε συμβόλαιο. Απο εκεί και πέρα, 24,90€ για ξεκλείδωμα "καθαρού" IMEI συγγνώμη αλλά είναι κοροϊδία, όταν κάνει την ίδια δουλειά με 2€...
SaFiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τωρα τι μπορω να κανω ? Στα έχω γράψει πιο πάνω αναλυτικότατα φίλε μου. Αν δεν θες να μπλέκεις με rsim και πατέντες, το επίσημο ξεκλείδωμα είναι μονόδρομος. Πρώτα απ'όλα πρέπει να μάθεις αν το κινητό είναι ακόμη σε συμβόλαιο, για να δεις πως θα προχωρήσεις. Αλλιώς ψάξε για rsim και ο θεός βοηθός...
Kip Dealer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στα έχω γράψει πιο πάνω αναλυτικότατα φίλε μου. Αν δεν θες να μπλέκεις με rsim και πατέντες, το επίσημο ξεκλείδωμα είναι μονόδρομος. Πρώτα απ'όλα πρέπει να μάθεις αν το κινητό είναι ακόμη σε συμβόλαιο, για να δεις πως θα προχωρήσεις. Αλλιώς ψάξε για rsim και ο θεός βοηθός. λογικα θα ειναι εφοσον ειναι αγορασμενο 31 Μαΐου 15. αν ειναι μεσα στο συμβολαιο μπορω να κανω επισημο ξεκλειδωμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα