Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η τηλεόραση μάλιστα! Είναι κατι πρωτοποριακό, κατι που ανέμενα να δω από την ces 2016 και την lg. Η sammy απογοήτευσε...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως σωστα λεει και ο Albilosha, οσο και να εχει -ειτε €500, ειτε €50,000- απο την στιγμη που δεν κυκλοφορει αρκετο υλικο 4Κ, τι να την κανεις?  για να λες οτι εχεις 4Κ τηλεοραση?

αυτη τη στιγμη, με σαφεστατα πολυ λιγοτερα χρηματα, παιρνεις μια τεραστια τρομερη 1080Ρ, Smart, 3D, με 1000 2000ΗΖ (σε 200αρι πανελ), και ενα σωρο ευκολιες, απο φωνητικες εντολες, 2 τηλεχειριστηρια, τετραπυρηνους επεξεργαστες, κλπ, κλπ,  και απολαμβανεις το υπερπλουσιο 1080Ρ (απο Bluray, για να μην χανει λεπτομερεια) και βλεπεις ενα σωρο πραματα.

Eκατομμυρια GB, Full HD υλικου......,  Καναλια 1080Ρ, Ταινιες, σειρες, κλπ, κλπ....!!

απο 4Κ τι να δω?  μονο τσοντες......4Κ...?  γιατι κακα τα ψεματα, αυτοι προηγουνται τεχνολογικα...!!!!!   

σε 4-5 χρονια, ΑΝ εχει κυκλοφορησει αρκετο 4Κ υλικο, και αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες,  .......βλεπουμε....!!!

προς το παρον, υπερκαλυπτομαι απο την 3D, 1080Ρ, Smart Tv μου......!!!!

Πριν τις γιορτες έπαιξαν 2 προσφορές που θυμάμαι σε 4Κ 3D Panasonic CXM710, 500 και 700€ σε 40 και 50 ιντσες αντίστοιχα. Input lag~37ms, δύσκολα βρίσκεις πιο γρήγορη tv.

Σε αυτά τα χρήματα εγω δε βρήκα κάποια HD που να δίνει κάτι εντυπωσιακό παραπάνω.

Έχουν πέσει πολύ οι τιμές στις 4Κ. Αν είναι να πάρεις τώρα tv και πετύχεις κάτι τέτοιο δε βλέπω το λόγο να μην το χτυπήσεις, ας μην υπάρχει πολύ περιεχόμενο ακόμα.

Αυτό μάλλον θα αλλάξει από φέτος άλλωστε.

Δημοσ.

ελπιζω να εχει βελτιωμενο grayscale γιατι καλα τα τρελα μαυρα του oled αλλα απο διαβαθμιση του γκρι ζοριζεται..

Ευτυχώς για τις oled μαύρο και διαβαθμίσεις πάνε παρέα.

Δημοσ.

Εξάλλου εδώ και αρκετά χρόνια η πλειονότητα των ταινιών γυρίζονται με ψηφιακές κάμερες π.χ. RED με ελάχιστη ανάλυση αυτή των 5K. Άρα είναι πολύ εύκολο απο το πρωτότυπο υλικό να προσφέρουν 4K περιεχόμενο στους καταναλωτές, για αρχή λογίκά online όμως (NetFlix).

Για καλό 4K χρειάζεσαι 8K cameras με μεγαλύτερους φακούς. Οι RED έχουν ορατό film grain σε 4K ανάλυση.

Δημοσ.

Σωστά όλα αυτά που λέτε αλλά ισχύουν μόνο στο Ελλαδιστάν και σε άλλες "μικρές χώρες"  όπου το ποσοστό των πωλήσεων τους είναι ελάχιστο.

Σε Αμερικές, Ιαπωνίες κτλ μια χαρά έχουν 4K.
Οι υπηρεσίες Netflix,Amazon,Ultraflix,Sony
 κτλ εκπέμπουν αρκετά προγράμματα σε 4K. Στη Ιαπωνία ήδη δουλεύουν πάνω στο 8K.
Φέτος θα κυκλοφορήσουν αρκετές ταινίες σε UHD BD.
Το ερώτημα πλέον είναι ποτε θα κυκλοφορήσει HDR περιεχόμενο.

οταν θα παω να μεινω σε Αμερικες, Ιαπωνιες κλπ, και ΑΝ εχω τα λεφτα, τοτε θα την αγορασω..! προς το παρον, ειμαι υπερευχαριστημενος με την LED TV LG που εχω τωρα..!! 

Πριν τις γιορτες έπαιξαν 2 προσφορές που θυμάμαι σε 4Κ 3D Panasonic CXM710, 500 και 700€ σε 40 και 50 ιντσες αντίστοιχα. Input lag~37ms, δύσκολα βρίσκεις πιο γρήγορη tv.

Σε αυτά τα χρήματα εγω δε βρήκα κάποια HD που να δίνει κάτι εντυπωσιακό παραπάνω.

Έχουν πέσει πολύ οι τιμές στις 4Κ. Αν είναι να πάρεις τώρα tv και πετύχεις κάτι τέτοιο δε βλέπω το λόγο να μην το χτυπήσεις, ας μην υπάρχει πολύ περιεχόμενο ακόμα.

Αυτό μάλλον θα αλλάξει από φέτος άλλωστε.

φιλε σπυρο, δεν ειναι το θεμα μας το 4Κ... μονο...!!  ειναι και το νεο ειδος πανελ που φερνει η LG στην αγορα. το OLED Panel.  

ειναι 2 διαφορετικα πραγματα, που συνδυαζοντας τα, εχεις μα πανακριβη τηλεοραση.  

φθηνες.. 4Κ τηλεορασεις, υπαρχουν και τωρα, απλα σε LED IPS - VA πανελ..!  αλλο το ενα και αλλο το αλλο...!

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω ειχα την τυχη να βρω σε εξαιρετικη τιμη (λογο black friday) την 65Ε6V η οποια σε συνδιασμο με SONY PS4 PRO θεωρω οτι ειναι το καλυτερο πακετο home entairtainment που κυκλοφορει αυτην την στιγμη . Και μετα απο 1 μηνα χρησης μπορω να πω οτι αλλο πραγμα οι τηλεορασεις (LCD=λαμπες) και αλλο πραγμα οι OLED. Συγχαρητηρια LG που αλλαξες τα δεδομενα στον χωρο του θεαματος

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα την τυχη να βρω σε εξαιρετικη τιμη (λογο black friday) την 65Ε6V η οποια σε συνδιασμο με SONY PS4 PRO θεωρω οτι ειναι το καλυτερο πακετο home entairtainment που κυκλοφορει αυτην την στιγμη . Και μετα απο 1 μηνα χρησης μπορω να πω οτι αλλο πραγμα οι τηλεορασεις (LCD=λαμπες) και αλλο πραγμα οι OLED. Συγχαρητηρια LG που αλλαξες τα δεδομενα στον χωρο του θεαματος

μετα απο ενα χρονο, σιγουρα αλλαζουν τα πραγματα. σιγα σιγα και οι OLED θα γινουν πιο προσιτες, ωστε να μπορει να τις αγορασει ο καθενας..!! 

οι OLED ειναι αλλο επιπεδο τηλεορασης. και πιο λεπτες και κομψες, αλλα και καλυτερο μαυρο και ζωντανα χρωματα.  θυμαμαι ..το καλοκαιρι που πηγα στον Κωτσο για να δω μια (αλλη) τηλεοραση που ηθελα να παρω, ειχε μπροστα μπροστα μια LG OLED 55αρα, αν θυμαμαι καλα, και χαζευα την εικονα της!!!  πολυ καλη....!!! 

αν επιτρεπεται, ποσο σου βγηκε το πακετο...?

Δημοσ.

Το συνολικο πακετο ( OLED TV + Pro) μου πηγε 4150€, δεν το λες και φθηνο αλλα το αποτελεσμα ειναι απλησιαστο απο οτιδηποτε αλλο εχω δει. Ακομη και οι απλες τηλεoπτικες διαφημισεις αποκτουν αλλη οπτικη. Οσο για ταινιες δεν το συζηταμε. Οι πιο σκοτεινες δειχνουν λεπτομερειες μη ορατες σε συμβατικες TV ακομη και με απλετο φως στο δωματιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...