Skylined Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι 4Κ πριν δυο χρονια ηταν πανακριβες. Προσωπικά με ενδιαφέρει oled monitor. Εκανε την αρχή η Dell
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι 4Κ πριν δυο χρονια ηταν πανακριβες. Προσωπικά με ενδιαφέρει oled monitor. Εκανε την αρχή η Dell Τέλεια, σε 3 χρόνια θα έχουμε oled monitors!
Chocobo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα TV μιας και δεν έχω εδώ και χρόνια.Απλά αναρωτιέμαι υπάρχουν 4Κ ταινίες τώρα ή κάποιο ουσιαστικό πρόγραμμα που να αξίζει να παρακολουθείς σε αυτή την ανάλυση.? Aν έπερνα μεγάλη ΤV θα το έκανα μόνο και μόνο για ταινίες για μια περισσότερο κινηματογραφική εμπειρία και απόσο ξέρω δεν έχει ακόμα σε τέτοια ανάλυση,αλλά όπως είπα δεν το έχω ψάξει οπότε ας με διαφωτίσει κάποιος να μην ψάχνω google τσάμπα. Λογικά ακόμα και οι1080 ταινίες θα φαίνοντε λίγο καλύτερα στην 4κ αλλά δεν νομίζω να αξίζει η χρηματική διαφορά. 1
Oxygene Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απολύτως τίποτα δεν υπάρχει από ταινίες. Μόνο για βιντεάκια 4Κ κατεβασμένα από YouTube και για σύνδεση με τον υπολογιστή κάνουν προς το παρών και για πολλά χρόνια ακόμη. 1
pcos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Oταν θα δω OLED samsung 4k 48" 500-600 ευρω θα αγορασω. Δηλαδη σε περιπου 3-4 χρονακια απο τωρα. Μεχρι τοτε, ζω και με αυτη που εχω τοτε θα εχει βγει κατι αλλο που παλι θα σε κανει να περιμενεις 1
cabdik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 οπως σωστα λεει και ο Albilosha, οσο και να εχει -ειτε €500, ειτε €50,000- απο την στιγμη που δεν κυκλοφορει αρκετο υλικο 4Κ, τι να την κανεις? για να λες οτι εχεις 4Κ τηλεοραση? αυτη τη στιγμη, με σαφεστατα πολυ λιγοτερα χρηματα, παιρνεις μια τεραστια τρομερη 1080Ρ, Smart, 3D, με 1000 2000ΗΖ (σε 200αρι πανελ), και ενα σωρο ευκολιες, απο φωνητικες εντολες, 2 τηλεχειριστηρια, τετραπυρηνους επεξεργαστες, κλπ, κλπ, και απολαμβανεις το υπερπλουσιο 1080Ρ (απο Bluray, για να μην χανει λεπτομερεια) και βλεπεις ενα σωρο πραματα. Eκατομμυρια GB, Full HD υλικου......, Καναλια 1080Ρ, Ταινιες, σειρες, κλπ, κλπ....!! απο 4Κ τι να δω? μονο τσοντες......4Κ...? γιατι κακα τα ψεματα, αυτοι προηγουνται τεχνολογικα...!!!!! σε 4-5 χρονια, ΑΝ εχει κυκλοφορησει αρκετο 4Κ υλικο, και αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες, .......βλεπουμε....!!! προς το παρον, υπερκαλυπτομαι απο την 3D, 1080Ρ, Smart Tv μου......!!!! 3
ii_die_4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Απολύτως τίποτα δεν υπάρχει από ταινίες. Μόνο για βιντεάκια 4Κ κατεβασμένα από YouTube και για σύνδεση με τον υπολογιστή κάνουν προς το παρών και για πολλά χρόνια ακόμη. Υπαρχουν πολλες ταινιες remastered σε 4k. Μπορει να μην ειναι native αλλα εγιναν απο μεγαλες εταιριες και ειναι καταπληκτικα. Για αυτο μην λες κατι που δεν ξερεις.
cabdik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν πολλες ταινιες remastered σε 4k. Μπορει να μην ειναι native αλλα εγιναν απο μεγαλες εταιριες και ειναι καταπληκτικα. Για αυτο μην λες κατι που δεν ξερεις. ναι, αλλα δεν επαρκει αυτο. το να κανεις remaster - upscale ενα καλο 1080Ρ σε 4Κ, δεν σημαινει οτι θα δεις 100% 4Κ υλικο..! οπως εκαναν παλιοτερα, απο το DVD/720Ρ σε 1080Ρ...! υπαρχουν ακομα αρκετοι παραγοντες που πρεπει να εξελιχθουν και βελτιωθουν, ωστε να μπορεσει να εξαπλωθει το 4Κ στα επιπεδα που ειναι σημερα το FULL HD. πρωτα-πρωτα, τα πιο απλα που σκεφτομαι εγω, πρεπει να βελτιωθουν οι χωρητικοτητες των δισκων, USB, και αλλων μεσων που θα μεταφερεις το υλικο. οταν σημερα μια καλη ταινια Bluray 1080Ρ ειναι 25-30-40gb, σε 4Κ ποσο θα επιανε? επισης, πρεπει να βελτιωθουν-αυξηθουν-εξαπλωθουν οι ταχυτητες των συνδεσεων ιντερνετ, ωστε να μπορεις να streamαρεις 4Κ υλικο. και ολες αυτες οι εξελιξεις-βελτιωσεις, θα πρεπει να γινουν και προσιτες οικονομικα, ωστε να μπορουν να αγορασουν ολοι συσκευες που να μπορουν να αναπαραγουν ή να εγγραψουν 4Κ υλικο...! θα γινουν ολα αυτα σιγα σιγα, καθως η εξελιξη δεν σταματα, αλλα οχι αυριο. σε 2-3-4 χρονια, ισως...! παντως....υπαρχουν ηδη μοντελα στην αγορα, που δειχνουν το ευρος των τιμων...........http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356338_453891/4K-Ultra-HD-OLED.html
butters Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα TV μιας και δεν έχω εδώ και χρόνια.Απλά αναρωτιέμαι υπάρχουν 4Κ ταινίες τώρα ή κάποιο ουσιαστικό πρόγραμμα που να αξίζει να παρακολουθείς σε αυτή την ανάλυση.? Aν έπερνα μεγάλη ΤV θα το έκανα μόνο και μόνο για ταινίες για μια περισσότερο κινηματογραφική εμπειρία και απόσο ξέρω δεν έχει ακόμα σε τέτοια ανάλυση,αλλά όπως είπα δεν το έχω ψάξει οπότε ας με διαφωτίσει κάποιος να μην ψάχνω google τσάμπα. Λογικά ακόμα και οι1080 ταινίες θα φαίνοντε λίγο καλύτερα στην 4κ αλλά δεν νομίζω να αξίζει η χρηματική διαφορά. Προς το παρόν το 4Κ δεν αξιοποιείται πλήρως. Το 4Κ το κρατάς για: - κινητό που τραβάει βίντεο σε τέτοια ανάλυση (σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες από το 2014 και μετά υποστηρίζουν) και το χρησιμοποιείς συχνά - YouTube, όπου υπάρχει ενότητα 4Κ (Smart TV app), αλλά φυσικά με πολύ, πολύ λιγότερα βίντεο από το σύνολο των FHD - να βλέπεις FHD με upscaling σε 4Κ, δηλαδή μετατροπή σε υψηλότερη ανάλυση. Τη μετατροπή την κάνει η τηλεόραση, οπότε το αν είναι καλή εξαρτάται και από το μοντέλο της TV Εγώ που αγόρασα TV μες στο 2015 πήρα μια πολύ καλή FHD αντί για "μέτρια" 4K. Η LG ποντάρει πολλά στις OLED, πιστεύω ότι σύντομα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν και θα τις διαθέσουν μαζικά και με χαμηλότερο κόστος. Όπως και να έχει, πολύ εντυπωσιακή. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και... "πάρα πολύ χρήσιμες" οι 4Κ-5Κ τηλεοράσεις, βρε...!ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ τις εκατό δεν υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα ή BluRay ταινίες ή κτλ... που να 'χουν τέτοια ανάλυση για απολαύσεις την φοβερή ανάλυση τέτοιων τηλεοράσεων! Αλλά ο κόπανος ο καταναλωτής, θα τρέξει να πάρει τέτοιες τηλεοράσεις, όπως αγοράζει... 50ΜΡ ψηφιακή μηχανή, όταν επαγγελματίες φωτογράφοι (φίλοι μου) έχουν το πολύ 12ΜΡ!
ii_die_4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ναι, αλλα δεν επαρκει αυτο. το να κανεις remaster - upscale ενα καλο 1080Ρ σε 4Κ, δεν σημαινει οτι θα δεις 100% 4Κ υλικο..! οπως εκαναν παλιοτερα, απο το DVD/720Ρ σε 1080Ρ...! υπαρχουν ακομα αρκετοι παραγοντες που πρεπει να εξελιχθουν και βελτιωθουν, ωστε να μπορεσει να εξαπλωθει το 4Κ στα επιπεδα που ειναι σημερα το FULL HD. πρωτα-πρωτα, τα πιο απλα που σκεφτομαι εγω, πρεπει να βελτιωθουν οι χωρητικοτητες των δισκων, USB, και αλλων μεσων που θα μεταφερεις το υλικο. οταν σημερα μια καλη ταινια Bluray 1080Ρ ειναι 25-30-40gb, σε 4Κ ποσο θα επιανε? επισης, πρεπει να βελτιωθουν-αυξηθουν-εξαπλωθουν οι ταχυτητες των συνδεσεων ιντερνετ, ωστε να μπορεις να streamαρεις 4Κ υλικο. και ολες αυτες οι εξελιξεις-βελτιωσεις, θα πρεπει να γινουν και προσιτες οικονομικα, ωστε να μπορουν να αγορασουν ολοι συσκευες που να μπορουν να αναπαραγουν ή να εγγραψουν 4Κ υλικο...! θα γινουν ολα αυτα σιγα σιγα, καθως η εξελιξη δεν σταματα, αλλα οχι αυριο. σε 2-3-4 χρονια, ισως...! παντως....υπαρχουν ηδη μοντελα στην αγορα, που δειχνουν το ευρος των τιμων...........http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356338_453891/4K-Ultra-HD-OLED.html Δεν μιλαω για upscale αλλα για remastered. Αυτο γινεται απο μεγαλες εταιριες οι οποιες περνουν το original φιλμ και το κανουν σε 4k bluray. Δεν ειναι το ιδιο. Αυτο ειναι σχεδον 4k πραγματικο. Το φιλμ που τραβουν την ταινια δεν ειναι σαν τις consumer καμερες. Οποτε μπορουν να τα κανουν remastered. 2
michael92 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και μετα ξυπνησες Οι τιμές στις 4K πέφτουν πολύ πιο γρήγορα από ότι στις FHD στις αρχές του 2000. 1
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι 4κ ηδη έχουν πεσει οι τιμές. Η είδηση εδω, ειναι η oled 1
Kostas75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο στην LG που επενδύει και καταφέρνει τόσα στην τεχνολογία OLED!!! Η Samsung έχει μείνει πίσω και κοιμάται όρθια, ωραίες τηλεοράσεις έχουν, αλλά δεν προχωράνε στην τεχνολογία των panels με κάτι πραγματικά καινούριο που θα "ταράξει τα νερά", όπως προσπαθεί και κάνει η LG.
Aniwthos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όλα καλά ρε παιδιά.. μια ερώτηση έχω.. τηλεοπτικό ελληνικό για παράδειγμα ant1 έχει δει κανένας σε oled ? Επίσης απο input lag πως πάνε για gaming κονσόλας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα