rambo12345 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά Θα ήθελα τη γνώμη σας και ειδικά από άτομα που έχουν κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Σπουδάζω στο Πολυτεχνείο (ΗΜΜΥ) και μετά τις σπουδές θα φύγω για Γαλλία (αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα). Αν ξέρω ελάχιστα τη γλώσσα, όμως αγγλικά ξέρω άριστα, ένας εργοδότης θα έχει πρόβλημα να με προσλάβει σε μία δουλειά σχετική με το αντικείμενό μου;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τελειωσε πρωτα και μετα βλεπεις, ασε που σε 3-4 χρόνια μπορει να ξερεις και γαλλικά 2
kyr82 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά Θα ήθελα τη γνώμη σας και ειδικά από άτομα που έχουν κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Σπουδάζω στο Πολυτεχνείο (ΗΜΜΥ) και μετά τις σπουδές θα φύγω για Γαλλία (αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα). Αν ξέρω ελάχιστα τη γλώσσα, όμως αγγλικά ξέρω άριστα, ένας εργοδότης θα έχει πρόβλημα να με προσλάβει σε μία δουλειά σχετική με το αντικείμενό μου; Θα ήταν εξαιρετικά πιο ευκολο αν ήξερες γαλλικά. Χωρίς γαλλικά δε θα στο πρότεινα θα είχες πολύ καλύτερη τύχη σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης.
xpapias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όπως τα περιγράφεις, θα είσαι ότι πρεπει για Ελβετία. Με αγγλικά και στοιχειωδη γαλλικα επιβιώνεις ανετα. Δεν ξέρω αν θα εχει δουλειές όμως στο αντικείμενο σου.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν ξέρω ελάχιστα τη γλώσσα, όμως αγγλικά ξέρω άριστα, ένας εργοδότης θα έχει πρόβλημα να με προσλάβει σε μία δουλειά σχετική με το αντικείμενό μου; Σχεδόν σίγουρα ναι. Μάθε Γαλλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα