Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Λοιπον, εχω βαλει οριοστατες για να χαμηλωνω τα φωτα στο σπιτι, αλλά οταν τα εχω χαμηλωμενα, στο ρουτερ σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και δεν εχω καθολου.

Αν αφησω τα φωτα τερμα αναμενα ή σβηστα, τοτε εχω ιντερνετ κανονικα.

Οταν ειχα απλους διακοπτες οn/off τοτε δεν ειχα κανενα προβλημα, μολις εβαλα τους οριοστατες ομως συνεβαινε αυτο που σας περιεγραψα.

Στην γραμμη του τηλεφωνου εχω και σπλιττερ και φιλτρο, αλλαξα και το καλωδιο απο το κουτι μεχρι τη γραμμη με utp οπως μου ειπαν απο τον οτε (οτι και καλα φταιει το καλωδιο) αλλά και παλι τιποτα.

Επισης το ρευμα που εχω ειναι τριφασικο, και ο ηλεκτρολογος αλλαξε λιγο τα ρευματα, δηλαδη εδωσε αλλη φαση στα φωτα και αλλη φαση στην πριζα που εχω το ρουτερ, μπας και στρωσει.

Παλι τζιφος.

Τωρα εχω ξυλωσει τους οριοστατες γιατι μου εσπαζε τα νευρα η ολη κατασταση. Δε φτανει που πληρωνω 24αρα γραμμη και με το ζορι φτανω τα 8 mbps για κατεβασμα, μας κανει και κολπα η γραμμη.

Τί αλλο να κανω ρε παιδια? καμια συμβουλη? τοσες συσκευες στο σπιτι και μονο τα ρευματα επηρεαζουν την ταχυτητα...

Δημοσ.

"Ρεοστάτες"

Οταν ενας ρεοστάτης είναι στο ενδιάμεσο δημιουργεί ενα πεδίο γύρο του, προφανώς αυτο επηρεάζει τον ρουτερ σου

Βάλε τον ρουτερ σε μια πρίζα μακριά απο οποιονδήποτε ρεοστάτη

Δημοσ.

Μήπως τα καλώδια του τηλεφώνου περνούν από τον ίδιο σωλήνα με καλώδια ρεύματος; Ίσως να εντοπίζεται εκεί το πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις το ρούτερ σε άλλη πρίζα ρεύματος. Αν είναι δυνατό μακριά από τα dimmer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...