Προς το περιεχόμενο

Tv-out problem σε laptop με ΑΤΙ.

raid_av

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι σε συγκεκριμένο laptop αλλά γενικά σε laptop που έχουν κάρτες γραφικών ATI.Τί γίνεται ακριβώς.Ενώ συνδέω την s-video έξοδο με την τηλεόραση και η προβολή γίνεται κανονικά όταν βάζω να παίξει κάποιο dvd (powerdvd ή windvd) ταινία στην τηλεόραση δεν βλέπω τίποτα ενώ γύρω απο το παραθύρο του powerdvd το υπόλοιπο desktop των windows φένεται κανονικότατα.Το ίδιο συμβαίνει και όταν στέλνω την εικόνα σε κάποιο Projector μέσο της vga εξόδου του laptop.

Το πρόβλημα αυτό το έχω δεί σε 4 διαφορετίκα μοντέλα της Compaq,ένα από αυτά ειναι το Presario 2500.

Πρίν μου απαντήσει κάποιος να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει και update στους drivers και ότι ρυθμίσεις υπάρχουν στα properties της κάρτας γραφικών.

Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Δοκίμασε το παρακάτω (αντιγραφή από παλιό post)

"τελικα δεν επρεπε να ενεργοποιησω το δευτερο monitor αλλα απο τα settings να γυρισω στο off ολες τις digital out (ακομα και to monitor του φορητου )και να αφησω on ,μονο το analog out της TV , αν και δεν ηταν η λυση ακριβως αυτο που ειπες μου εδωσες την ιδεα να αρχισω να αναβοσβηνω τα διαφορα monitor κατι που δεν ειχα σκεφτει καθολου οτι μπορει να επηρεαζει "

Υπάρχει επίσης το ATI DVD PLAYER αποκλειστικά για κάρτες ΑΤΙ.

Επίσης κοίτα

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=129606

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=118951

Κάνε και κάποιο search στο forum, ίσως βρεις κάτι ακόμη με αναζήτηση "cinemaster".

Καλή επιτυχία.

Φιλικά, Κώστας.

Δημοσ.

to idio akrivws sinevene kai stin ati mou, oxi omws se laptop. i lisi itan na epilegw opote 8elw na dw tainia, tin tv san proteuousa o8oni kai to monitor san deutereuousa, apo ta advanced->othones. einai ta dio koubakia.. to ena me to kiklaki simainei proteuousa o8oni. Mono stin proteuousa o8oni boreis na deis video.

Δημοσ.

Satellite ευχαριστώ για τα χρήσιμα Links που μου έδωσες θα κάνω κάτι δοκιμές με το ATI dvd player και το cinemaster και θα δόυμε.

trv αυτό το δοκίμασα και δυστηχώς δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα.

Απο ότι είδα πάντως το πρόβλημα αυτό δεν παρουσιάζεται μόνο στα dvd αλλά και γενικά σε video τα οποία παίζουν από τον media player η ακόμα και σε video Που είναι μέσα σε παρουσιάσεις του powerpoint.

Δημοσ.

Δοκιμασες τι στιγμη που γίνεται αυτό να πατήσεις το Fn (function key)+ ταυτοχρονα το κουμπι με τα δύο τετράγωνα-οθόνες ?

Δημοσ.

lionheart ναι και αυτο γινεται, μονο που τοτε πεφτει το refresh rate στην οθονη και γινεται οσο στην tv, δηλαδη 50hz... Που δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε για την οθονη ουτε για τα ματια σου!

Απο την αλλη, ετσι κι αλλιως δε θα βλεπεις το monitor οταν βλεπεις ταινια.. :-Ρ οποτε το ιδιο ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...