japan_temple_r10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια! Ηρθε η ωρα για αγορα οθονης μετα απο χρονια καθοτι το συστημα ειναι συνδεδεμενο σε τηλεοραση... Πραγματικα ενας τομεας που λογω λαπτοπ και μετα τηλεορασης εχω να ψαξω χρονια... αρα οτι εχω διαβασει σε αλλα θεματα μου ειναι κινεζικα... 1. Ποσο που διαθετουμε: εως 500 (για μια ευκαιρια στα 530 δν θα πω οχι) 2. Gaming χρηση και παιχνιδια απο απαιτητικα μεχρι απλα. 3. Γυρω στις 27 ιντσες. 4. i5 3.30 / 8 gb μνηνη / R9 290 / Windons 10. Μου εχει κατσει στο ματι αυτη εδω... http://www.skroutz.gr/s/5168038/Asus-PB287Q.html Αλλα ειλικρινα εαν ειναι καλη η οχι δν μπορω να πω... Η αν την σηκωνει το συστημα που εχω κτλ κτλ... Ολες οι προτασεις θα εισακουστουν ευλαβικα!
BabisTs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εφόσον βρίσκεσαι στο budjet έως 530 ευρώ κάνε την υπέρβαση και πήγαινε καλύτερα εδώ http://www.inter-eshop.com/asus/6870-asus-mg278q-6858cm-27-led.html να εκμεταλλευτείς και το freesync καθώς και την ανάλυση 1440P που ταιριάζει καλύτερα στην gpu σου από ότι Αsus PB287Q (που είναι 4Κ) που κοιτάς και είναι overkill για την gpu σου. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από BabisTs
XMorsX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 H Asus ειναι 4Κ TN, καλη γαι την κατηγορια της αλλα μην παρεις τετοια οθονη για gaming. Οι καλυτερες λυσεις σου ειναι η Asus MG278Q που ποσταρε και ο babis, η λιγο καλυτερη Acer xf270hu και μετα η ΗP 27xw. Οι δυο πρωτες ειναι 27" 1440p ΑΗVA 144Ηz με Freesync. Κορυφαιες οθονες και οι δυο, συνδυαζουν τα καλα χρωματα των IPS με gaming features (freesync και 144Ηz). Η Acer ειναι λιγο καλυτερη για gaming διοτι εχει αρκετα μεγαλυτερο πανω οριο freesync. Η HP ειναι 27" 1080p AH-IPS. Δεν εχει sync tech και 144Hz, αλλα εχει αριστες gaming επιδοσεις οσον αφορα ghosting και input lag και πολυ ζωντανη εικονα λογω του πολυ καλου panel της σε συνδυασμο με το σχεδον glossy coating (σε αντιθεση με semi-glossy των παραπανω οθονων). Για gaming οι πρωτες μαλλον παιρνουν το προβαδισμα λογω των gaming features. Δεν φτανουν την HP σε εικονα ομως, και ειναι αρκετα ακριβοτερες.
japan_temple_r10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Λογικα θα παω για την Asus! Να ρωτησω ομως... Απο zero pixels, πιθανοτητα υπαρξης, επιστροφες/αλλαγες κτλ ποια εταιρια ειναι καλυτερη? Η asus σε αυτον τον τομεα τι λεει? Επισης, ερχεται με το καλο η οθονη συνδεω με displayport 1.2 h HDMI? Για την βελτιστοποιηση της οθονης ειδα καποιο αλλο θεμα και με καλυψε...
XMorsX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε λεει πολλα το service της Asus. Aν ομως παραλαβεις ελλατωματικη οθονη εχεις δικαιωμα αντικαταστασης τις πρωτες μερες αγορας της απο το καταστημα. Τις 144Hz οθονες τις συνδεεις παντα με DisplayPort. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από XMorsX
japan_temple_r10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγινε ευχαριστω! Asus και ευχομαι να ειμαι τυχερος!
manos28684 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 για να μην ανοίγω άλλο θέμα. μπορείτε να μου προτείνεται μια πιο οικονομική οθόνη από αυτή του φίλου +το κριτήριο ότι θα παίζει και ps4-xbox1 πάνω, σύνδεση με pc μέσο display port και απόσταση περίπου 60-80cm. λεφτά που μπορώ να διαθέσω αυτή την στίμη είναι μέχρι 300 ευρώ. σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά μπορώ να περιμένω. μπορώ να παραγγείλω k από εξωτερικό και κάρτα γραφικών έχω την gtx760 οποτε δεν ζητάω μεγάλες αναλύσεις ευχαριστώ πολύ
XMorsX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 για να μην ανοίγω άλλο θέμα. μπορείτε να μου προτείνεται μια πιο οικονομική οθόνη από αυτή του φίλου +το κριτήριο ότι θα παίζει και ps4-xbox1 πάνω, σύνδεση με pc μέσο display port και απόσταση περίπου 60-80cm. λεφτά που μπορώ να διαθέσω αυτή την στίμη είναι μέχρι 300 ευρώ. σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά μπορώ να περιμένω. μπορώ να παραγγείλω k από εξωτερικό και κάρτα γραφικών έχω την gtx760 οποτε δεν ζητάω μεγάλες αναλύσεις ευχαριστώ πολύ Καλησπερα. Δες την ΗP 27xw. Κορυφαια στην κατηγορια της (και οχι μονο), με 2 hdmi. https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html
manos28684 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Δες την ΗP 27xw. Κορυφαια στην κατηγορια της (και οχι μονο), με 2 hdmi. https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html βλέπω που συζητιέται πολύ η hp. αλλα δεν την έχω δει από κοντά και δεν ξέρω πως θα είναι. σε σύγκριση με την 2312η dell που έχω θα είναι πιο γυαλιστερή? με θέμα εγγύησης επειδή μένω επαρχεία τι γίνετε σε περίπτωση καμένου pixel? a και το τελευταίο θέμα πως θα έχω ήχο από το ps4 εφόσον δεν έχει ηχεία?
XMorsX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 βλέπω που συζητιέται πολύ η hp. αλλα δεν την έχω δει από κοντά και δεν ξέρω πως θα είναι. σε σύγκριση με την 2312η dell που έχω θα είναι πιο γυαλιστερή? με θέμα εγγύησης επειδή μένω επαρχεία τι γίνετε σε περίπτωση καμένου pixel? a και το τελευταίο θέμα πως θα έχω ήχο από το ps4 εφόσον δεν έχει ηχεία? Nαι φυσικα και θα ειναι πιο γυαλιστερη, οι παλιες IPS σαν την dell εχουν πολυ βαρυ grainy coating. Υποτιθεται οτι εχεις το δικαιωμα τις πρωτες μερες απο την αγορα να αντιακταστησεις την οθονη σου αν δε σε ικανοποιει. Συννενοησου το και με τον πωλητη. Δες εδω πως θα συνδεσεις το ps4 με ηχεια. http://www.wikihow.com/Connect-a-PlayStation-4-to-Speakers
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Λογικα θα παω για την Asus! Να ρωτησω ομως... Απο zero pixels, πιθανοτητα υπαρξης, επιστροφες/αλλαγες κτλ ποια εταιρια ειναι καλυτερη? Η asus σε αυτον τον τομεα τι λεει? Επισης, ερχεται με το καλο η οθονη συνδεω με displayport 1.2 h HDMI? Για την βελτιστοποιηση της οθονης ειδα καποιο αλλο θεμα και με καλυψε... Εγώ πήρα την ASUS pg279q σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Χρειάστηκε να την αλλάξω και εγώ και χρησιμοποίησα το doa που στο κατάστημα από όπου τη πήρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πρόσεχε λοιπόν από ποιο κατάστημα θα τη πάρεις μην έχεις προβλήματα αν χρειαστείς κάποια αντικατάσταση, ούτε να σου κολλήσουν τη διαδικασία αντικατάστασης. Εμένα ευτυχώς τα παιδιά ήταν άκρως συνεργάσιμα.
seloner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πήρα την ASUS pg279q σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Χρειάστηκε να την αλλάξω και εγώ και χρησιμοποίησα το doa που στο κατάστημα από όπου τη πήρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πρόσεχε λοιπόν από ποιο κατάστημα θα τη πάρεις μην έχεις προβλήματα αν χρειαστείς κάποια αντικατάσταση, ούτε να σου κολλήσουν τη διαδικασία αντικατάστασης. Εμένα ευτυχώς τα παιδιά ήταν άκρως συνεργάσιμα. Απο ποιο καταστημα την πηρες αν επιτρεπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα