Προς το περιεχόμενο

Packard Bell TK85

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή το ανεμηστηράκι του λάπτοπ μου σταμάτησε να δουλεύει θέλω να το ανοίξω για να δω αν χρειάζεται αλλαγή ή απλά κάτι το μπλοκάρει.Αλλά όταν προσπαθώ να το ανοίξω και ενώ έχω ξεβιδώσει όλες τις βίδες, το πλαίσιο δεν βγαίνει.. Ξέρετε αν υπάρχει και κάτι άλλο ππυ πρέπει να βγάλω πρώτα;;

Δημοσ.

Δεν είχε βίδες..Έπρεπε πρώτα να βγει αυτό και μετά απο κάτω είχε βίδες.Τα κατάφερα.. Είχε σφινώσει ένα κομματάκι πλαστικό μέσα στο ανεμηστηράκι..Τώρα όμως ενώ όταν ανοίγει ο υπολογιστής ξεκινάει το ανεμηστηράκι, μετά από λίγο σταματάει.

Δημοσ.

αχα....εβαλες ολα τα καλωδια;Βιδωσες ολες τι βιδες;Σου εμεινε καμια εξω;Ολα τα καλωδια ειναι στη θεση τους;

Οταν τον ανοιγεις εχεις εικονα;ή μηπως εννοεις τον ανοιγεις και κλεινει κατευθειαν;

Δημοσ.

Ναι έχει εικόνα κανονικά.Και ήχο.Έχω βάλει μια βάση με 2 ανεμηστήρες τώρα για να το κραράει ανοιχτό..

Δημοσ.

ωχχ! ή δε το διατυπωσες καλα ή εγω δε καταλαβα!.. Θες να πεις οτι το λαπτοπ ανοιγει κανονικα εννοω δειχνει εικονα, ηχο κλπ...
Απλα το ανεμιστηρακι πρωτα κανει ενα φουλ γκαζι και μετα σταμαει...αν ναι συνηθως τα λαπτοπ ετσι κανουν..μεχρι στους 40-45 βαθμους ειναι σταματημενοι απο 50 και πανω τοτε ξεκινανε κανονικα!!  Οχι;δε γινεται κατι τετοιο;

Δημοσ.

Ναι αυτό που είπες κάνει...Απλά μέχρι τώρα στο λάπτοπ μου πάντα λειτουργούσε το ανεμηστηράκι, δεν σταματούσε ποτέ..Γι' αυτό και μου φάνηκε περίεργο το ότι σταμάτησε...Άρα δεν έχει πρόβλημα;;

Δημοσ.

Ποσο καιρο το χεις το λαπτοπ;Μηπως επειδη το ανοιξες εφυγε η οποιαδηποτε σκονη που ειχε;;Πριν λες οτι δουλευε συνεχεια, ναι γιατι ειχε πιασει μια στανταρ θερμοκρασια και επρεπε να δουλευει!  ;)

Τωρα αν εχει προβλημα θα πρεπει να κατεβασεις το speccy (να δεις θερμοκρασιες) και παραλληλα να εισαι στο internet youtube και insomnia ξερω γω ωστε να βλεπεις σε τι θερμοκρασιες ειναι σε περιπου full load...
Πρωτα κλεισε οτιδηποτε ανοιχτα προγραμματα εχεις σαν να ανοιγες το λαπτοπ και τσεκαρε..στειλε και ενα screenshot

Μετα μπες internet ανοιξε καρτελες περιηγησου (να χεις ανοιχτο το speccy) και στο καπακι  ξαναστειλε screenshot να δουμε σε περιπου full load ποσο ειναι! :)

Ζορισε τον να δεις αν θα γυρισει/ακουσεις το ανεμιστηρι!

Δημοσ.

Οκ.Το προσπαθώ και στέλνω.

Έχω ανοιχτό και το bs player.Δουλεύει το ανεμηστηράκι απλά σε πολύ χαμηλές στροφές.Οπότε μάλλον όλα πάνε καλά ε;

Αυτό είχε μπλεχτεί μέσα στο ανεμηστηράκι...

post-376601-0-15141700-1452206628_thumb.png

post-376601-0-37164200-1452207060_thumb.jpg

Δημοσ.

Αχα γιαυτο δε δουλευει το ανεμιστηρακι σου!Επειδη ειναι χαμηλες οι θερμοκρασιες!Αψογες παντως!! Τωρα αυτο στο χερι σου μου φαινεται πλαστικο με βιδα(;)

Δημοσ.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως βρέθηκε εκεί. Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...