johnviol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κανένας σιγουρος και δοκιμασμένος τρόπος για μεταφορα εφαρμογών στην εξωτερική καρτα sd? Έχω ένα κινητο android 4.4 κινέζικο (Leagoo Lead 1 -καλούτσικο). Έχει εσωτερικη μνήμη χωρισμένη σε δυο διαμερισματα: το ενα λεγεται "internal storage" οπου έχουν απομείνει κάτω από 100 MB χώρος και το άλλο "phone storage". Έχω επισης και μια εξωτερική καρτα που είναι σχεδόν άδεια. Το θέμα είναι οτι με κάτω από 100 MB χωρο στο internal, δεν κατεβαίνει άλλη εφαρμογή στο κινητό και βγάζει μηνυμα "έλλειψη χωρου". Έχω μεταφέρει ο,τι μεταφέρεται απο apps στο phone storage, αλλα και πάλι.... Τι κανουμε σ'αυτη την περίπτωση; Κρίμα δεν είναι να εχω μια κάρτα σχεδόν άδεια και να μη μπορω να τη χρησιμοποιησω; Έχω δοκιμασει τη λύση του Link2SD, αλλά αυτο απαιτει να χωρίσει κανείς την κάρτα σε 2 partition, και για κάποιο λόγο αυτό στην κάρτα μου δε γινεται, δεν αναγνωρίζεται δεύτερο partition, ουτε όταν το δημιιουργώ μέσω κινητού απευθείας, ουτε μέσω υπολογιστη windows...:/ Κάποια άλλη λύση;
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πιο παλιά είχα κάνει δουλειά με την εφαρμογή app2sd 1
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 συνηθως οσες εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα μνημης πιανουν πολυ λιγα mb ετσι και αλλιως και τα δεδομενα τους παραμενουν στην εσωτερικη μνημη που ειναι αυτα ακριβως που κανουν την ζημια. εγω οταν ειχα κινητο με λιγο εσωτερικο χωρο εκανα freeze οτι αχρηστη εφαρμογη ειχε και την απεγκατεστησα (ψιλοεπικινδυνη λυση αλλα ειχα γλυτωσει κοντα στα 300-400mb, χρειαζεται βεβαια root). επισης αυτες οι εφαρμογες ειναι πλεον ψιλοαχρηστες αφου το android εχει απο μονο του επιλογη να μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης αν πας στις ρυθμισεις του. (δεν θυμαμαι αν γινεται και στο Android 4, σε 4.4.2 υπαρχει σιγουρα) http://www.tomsguide.com/us/move-android-apps-to-sd-card,news-21279.html
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κανένας σιγουρος και δοκιμασμένος τρόπος για μεταφορα εφαρμογών στην εξωτερική καρτα sd? Έχω ένα κινητο android 4.4 κινέζικο (Leagoo Lead 1 -καλούτσικο). Έχει εσωτερικη μνήμη χωρισμένη σε δυο διαμερισματα: το ενα λεγεται "internal storage" οπου έχουν απομείνει κάτω από 100 MB χώρος και το άλλο "phone storage". Έχω επισης και μια εξωτερική καρτα που είναι σχεδόν άδεια. Το θέμα είναι οτι με κάτω από 100 MB χωρο στο internal, δεν κατεβαίνει άλλη εφαρμογή στο κινητό και βγάζει μηνυμα "έλλειψη χωρου". Έχω μεταφέρει ο,τι μεταφέρεται απο apps στο phone storage, αλλα και πάλι.... Τι κανουμε σ'αυτη την περίπτωση; Κρίμα δεν είναι να εχω μια κάρτα σχεδόν άδεια και να μη μπορω να τη χρησιμοποιησω; Έχω δοκιμασει τη λύση του Link2SD, αλλά αυτο απαιτει να χωρίσει κανείς την κάρτα σε 2 partition, και για κάποιο λόγο αυτό στην κάρτα μου δε γινεται, δεν αναγνωρίζεται δεύτερο partition, ουτε όταν το δημιιουργώ μέσω κινητού απευθείας, ουτε μέσω υπολογιστη windows...:/ Κάποια άλλη λύση; Για να δουλεψει το link2sd θελει root συσκευει και 10 class card sdΚαι μια αλφα διαδικασια
johnviol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για να δουλεψει το link2sd θελει root συσκευει και 10 class card sd Και μια αλφα διαδικασια Root ok, έχω κάνει. 10 class κάρτα οκ, έχω. Η υπολοιπη διαδικασία ποια είναι;
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Root ok, έχω κάνει. 10 class κάρτα οκ, έχω. Η υπολοιπη διαδικασία ποια είναι; http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd 1
johnviol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ω ρε φίλε...Έπιασε επιτελους η ιστορια με το Link2SD. Ξεκίνησα να κάνω το partition με τύπο ext3 αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να το διαβάσει το Link2SD. Τελικά το ξανάφτιαξα ως ext2 και το Link2SD κατάφερε να το διαβάσει ως ext4!!! Ό,τι να ναι, αλλά αφού λειτουργεί πλέον, δεν εχω κανένα παράπονο!!Ευχαριστω για τη βοήθεια!
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι καμια φορα δεν πιανει και μετα πειραματιζεσαι μεχρι να βρεις ποιο θα κατσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα