Baloolakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Σήμερα μου ήρθε η παραπάνω οθόνη και ενώ έχω ενθουσιαστεί με τη βάση της και την εμφάνιση σε συνάρτηση με τα λεφτά της, δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για τις ρυθμίσεις της εικόνας της. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι να βάλω στις ρυθμίσεις σε contrast, gamma κλπ ώστε να έχω μια καλύτερη από την εργοστασιακή εικόνα;
selianx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 http://www.lagom.nl/lcd-test/Δες αυτό το site, ακολουθώντας τις οδηγίες μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Εγώ όποτε πιάνω νέο monitor στα χέρια μου, το ρυθμίζω βάσει των οδηγιών, και στο τέλος επειδή μ'αρέσουν τα κορεσμένα/φανταχτερά χρώματα απλά ανεβάζω στο AMD Catalyst/nVidia panel τον κορεσμό χρωμάτων, οπότε αν θέλω σωστά/αληθινά χρώματα, απλά το βάζω στο default ενώ για everyday use έχω τα κορεσμένα χρώματα που μ'αρέσουν.
XMorsX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια. Καλοδουλευτη, δες εδω για ρυθμισεις, σε συνδυασμο με τα lagom test. http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-lg-24mb56hq-b.html#Einleitung Gamma: 1 Contrast: 70 R 50 G 45 B 43 Τις rgb τις προσαρμοζεις και στο lagom test. Overdrive: Fast (το μεγιστο) Ολα τα digital enchancers κλειστα.
Baloolakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ακολούθησα λίγο τις οδηγίες από τα λινκς και η εικόνα έγινε αρκετά καλύτερη. Εδώ να πω ότι την έχω συνδέσει με καλώδιο hdmi-dvi στο παλιό pc και λογικά θα βάλω το καλώδιο που είχε η οθόνη μόνη της, νομίζω είναι d-sub, μόλις πάρω καινούριο pc Θα κάνει διαφορά ή όχι το καλώδιο;
selianx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα HDMI/DVI (ψηφιακό σήμα) παρά το αναλογικό του D-SUB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα