fon600 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την συμβουλη σας πισω απο τον γνωμονα του τιτλου.. Η χρηση του θα ειναι κυριως για αυτο τον λογο( ableton-plugins-vsts) και οχι gaming.. ειναι τελικα ο Mac μονοδρομος η μπορει ενα windows laptop (πολυ πιο οικονομικο) να ανταπεξελθει εξισου καλα?
fon600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για την παράθεση , μόνο που είναι πολύ γενική και αφορά το ευρύ κοινό . Θα ήθελα μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη πίσω απο την παραγωγή και επεξεργασία ήχου διότι , εξαιρώντας την vga, το σύστημα πρέπει να εξακολουθεί να έχει υψηλή επεξεργαστική ισχύ όπως και μνήμη .
doshy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την συμβουλη σας πισω απο τον γνωμονα του τιτλου.. Η χρηση του θα ειναι κυριως για αυτο τον λογο( ableton-plugins-vsts) και οχι gaming.. ειναι τελικα ο Mac μονοδρομος η μπορει ενα windows laptop (πολυ πιο οικονομικο) να ανταπεξελθει εξισου καλα? καλησπέρα φιλε μου. όντως μονοδρoμος με τα mac. τώρα γίαυτό που θέλεις για να το κανεις με windows θέλει να είναι πολύ καλός.. cpu i7, το λιγότερο 6gb ram, ssd αλλα και παλλη μπορεί να έχεις από κανένα μικρό θεματάκι. και κάρτα γραφικών θέλει αλλα μην νομίζεις τίποτα τρελό άμα ασχολείσαι σοβαρά με το djing και φτιάχνεις τραγούδια, παίζεις σε μαγαζί και τα λοιπά πάρε ένα mac να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
fon600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα φιλε μου. όντως μονοδρoμος με τα mac. τώρα γίαυτό που θέλεις για να το κανεις με windows θέλει να είναι πολύ καλός.. cpu i7, το λιγότερο 6gb ram, ssd αλλα και παλλη μπορεί να έχεις από κανένα μικρό θεματάκι. και κάρτα γραφικών θέλει αλλα μην νομίζεις τίποτα τρελό άμα ασχολείσαι σοβαρά με το djing και φτιάχνεις τραγούδια, παίζεις σε μαγαζί και τα λοιπά πάρε ένα mac να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. σκεφτομουν για μτχ retina , εχω βρει εναν late 13 mbp 15" M293 i7 8 gb ram 256 ssd στα 1300ευρω και εναν mbp late 2013 13" 2. 8 i7 500 gb ssd στα 850ευρω... τι προτεινεις?
doshy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τώρα φιλε μου δεν ξέρω. εσένα τι οθόνη σε βολεύει 13 η 15 οθονη; αν ήξερα κιόλας τα μοντέλα ακριβώς θα σου έλεγα την γνώμη μου.. και τα 2 έχουν όπως γραφεις i7 και ssd μνήμη τον ένα λέει 8 gb, το άλλο δεν ξέρω τη μνήμη έχει.. τώρα εσύ και τα δυο retina ειναι;
fon600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τώρα φιλε μου δεν ξέρω. εσένα τι οθόνη σε βολεύει 13 η 15 οθονη; αν ήξερα κιόλας τα μοντέλα ακριβώς θα σου έλεγα την γνώμη μου.. και τα 2 έχουν όπως γραφεις i7 και ssd μνήμη τον ένα λέει 8 gb, το άλλο δεν ξέρω τη μνήμη έχει.. τώρα εσύ και τα δυο retina ειναι; ναι και τα δυο retina , http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.0-15-iris-only-late-2013-retina-display-specs.htmlμε 256ssd και 8ram http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.8-13-late-2013-retina-display-specs.htmlμε 512ssd και 8ram οσον αφορα την οθονη σιγουρα η 15 ειναι καλυτερη αλλα στο σπιτι θα την συνδεω με ενα 24 monitor που εχω μεσω hdmi, οποτε γιατι να μη γλυτωσω 500ευρω βασικα η μνημη με απασχολει που δεν αναβαθμιζεται, αλλα δεν νομιζω να εχει την ιδια δυναμη με τα 8 ram στα windows, θεωρω οτι απο την στιγμη που τα 8 giga ram στα windows μου αρκουν, σε mac θα ειμαι ok και με το παραπανω... επισης ο 13' εχει 512 ssd...οποτε λεω για εκει ηδη εχω βαλει το desktop μου για πουλημα
doshy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 χαχαχαχα έλα βρε. τουλάχιστον είναι μια επένδυση που αξίζει τα λεφτά τις. τώρα εγώ θα σου πω τα υπέρ και τα κατά που έχει το καθένα και βλέπεις εσύ μετά πως και τι θα κανεις. τα 8gb ram στα windows με τα 8gb ram στα mac δεν έχει καμια σχέση. εγώ στα windows έχω 16gb ram και στα mac έχω μονο 8gb. cpu παρόμοια i7 και είναι αλλου. στο mac κάνω παραγωγή μουσικής (ασχολούμαι και εγώ με το άθλημα) ανοιχτά ποσα αλλα προγράμματα από πίσω και είμαι χαλαρά. στα windows έχω κάποια θεματάκια. τες τώρα να σε πω το 15" είναι ποιο δυνατό από το 13" σε σχέση με την cpu. ok και τα 2 i7- το 15" έχει στα 2.0ghz και το 13" στα 2.8ghz. αν και είναι στα 2.0ghz το δεκαπεντάρι στα bench που βρήκα το βγάζει ποιο καλο. ο i7 4750HQ (που έχει το 15") βγάζει σκορ 8.2 ο i7 4558U (που έχει το 13") βγάζει σκορ 7.7 άλλη γενιά ο ένας με τον άλλον http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4750HQ-vs-Intel-Core-i7-4558U τώρα με τον ssd είναι μηδαμινό το θέμα. αν πάρεις το 15" που είπες έχει 256gb κλαϊν. παίρνεις έναν εξωτερικό δίσκο και είσαι ok για την ram τώρα με βγάζει και στα 2 ότι μπορούν να δεχτούν μέχρι 16gb. αλλα σε λέω, με τα 8gb είσαι ok. άσχετο κιόλας που στην ram σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να κανεις κάτι γιατί και τα δυο έχουν 8gb σου είπα ότι μπορούσα. πιστεύω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα. τώρα η επιλογή είναι δική σου.
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 καμία σχέση ο ένας i7 με τον άλλο. Ο ένας είναι τετραπύρηνος και πολύ δυνατός, ο αλλος είναι μέτριος και διπύρηνος.http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4558U+%40+2.80GHzhttp://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4750HQ+%40+2.00GHz
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 δεν είναι άσχημος επεξεργαστής.Απλά δε μπορούμε να τον βάλουμε στην ίδια κατηγορία με τον άλλο i7. Τη δουλειά του θα τη κάνει πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα