skepasti21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερες κυριοι και καλη σας χρονια με υγεια και παντα επιτυχιες..... Εχω ένα θεματακι με το internet που εχω στο σπιτι μου και είμαι σε αδιέξοδο ... από τον περασμενο Σεπτέμβριο , η γραμμη παρουσιάζει χαμηλό συγχρονισμό, ειχα 9,5 mb και τωρα εχω 4.5 mb!! wtf!! , εχω παρει την τεχνικη υποστηριξη 3 φορες για να ρωτησω το τι γινεται και τι συμβαινει και ισσαριθμες φορες εχουν στειλει τεχνικο από το τοπικο υποκατάστημα για να ελενξουν την γραμμη, σε ένα από αυτά τα ραντεβού ο τεχνικος ηρθε μαζι με τεχνικο του οτε (συνδιαστικό ραντεβού). Στην τελευταια επίσκεψη ο τεχνικος μου ξεφουρνισε το εξης: Να μην ξαναμπω στον κοπο να δωσω βλαβη διοτι ο ΟΤΕ εχει κανει ''καποια'' αναβαθμιση στην περιοχη μου , εχουν χαλασει οι γραμμες και δεν είναι θεμα της Forthnet να κανει κατι..δεν ανεφερα ότι είμαι σε πολυκατοικία (3ος) και η ταχητυτα που φτανει στο κτηριο είναι 5,5mb (μου το ειπε ο τεχνικος που ηρθε). Πριν από λιγο μιλουσα παλι με τους τεχνικους από την Αθηνα(μενω Μυτιλινη) και δηλωσα παλι βλαβη , τους περιμενω παλι να ερθουν να δουν την γραμμη αυριο ή το Σαββατο αλλα ξερω ότι παλι θα μου πουν το ιδιο πραγμα! Καλεσα επισης και το τμημα πωλήσεων της forthnet για να τους ζητησω καποια καλυτερη προσφορα σε δορυφορικο internet και εφυγα σβηστος!! Ένα φιλαρακι με συμβουλεψε να τους πω να μου κατεβασουν το SNR για να ανεβει ο συγχρονισμος με ανταλλαγμα να γινει πιο ασταθής η γραμμη ή να πω στον τεχνικο να μου δωσει την γραμμη αμέσως από το κουτι (θα κερδισω 1 mb....κλαιν) ... πραγματικα δεν υπαρχει το χάλι της γραμμής ... εδώ η μανα μου που είναι 150 μετρα παραπερα πιανει 11mb... ελεος! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από skepasti21
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερες κυριοι και καλη σας χρονια με υγεια και παντα επιτυχιες..... Εχω ένα θεματακι με το internet που εχω στο σπιτι μου και είμαι σε αδιέξοδο ... από τον περασμενο Σεπτέμβριο , η γραμμη παρουσιάζει χαμηλό συγχρονισμό, ειχα 9,5 mb και τωρα εχω 4.5 mb!! wtf!! , εχω παρει την τεχνικη υποστηριξη 3 φορες για να ρωτησω το τι γινεται και τι συμβαινει και ισσαριθμες φορες εχουν στειλει τεχνικο από το τοπικο υποκατάστημα για να ελενξουν την γραμμη, σε ένα από αυτά τα ραντεβού ο τεχνικος ηρθε μαζι με τεχνικο του οτε (συνδιαστικό ραντεβού). Στην τελευταια επίσκεψη ο τεχνικος μου ξεφουρνισε το εξης: Να μην ξαναμπω στον κοπο να δωσω βλαβη διοτι ο ΟΤΕ εχει κανει ''καποια'' αναβαθμιση στην περιοχη μου , εχουν χαλασει οι γραμμες και δεν είναι θεμα της Forthnet να κανει κατι..δεν ανεφερα ότι είμαι σε πολυκατοικία (3ος) και η ταχητυτα που φτανει στο κτηριο είναι 5,5mb (μου το ειπε ο τεχνικος που ηρθε). Πριν από λιγο μιλουσα παλι με τους τεχνικους από την Αθηνα(μενω Μυτιλινη) και δηλωσα παλι βλαβη , τους περιμενω παλι να ερθουν να δουν την γραμμη αυριο ή το Σαββατο αλλα ξερω ότι παλι θα μου πουν το ιδιο πραγμα! Καλεσα επισης και το τμημα πωλήσεων της forthnet για να τους ζητησω καποια καλυτερη προσφορα σε δορυφορικο internet και εφυγα σβηστος!! Ένα φιλαρακι με συμβουλεψε να τους πω να μου κατεβασουν το SNR για να ανεβει ο συγχρονισμος με ανταλλαγμα να γινει πιο ασταθής η γραμμη ή να πω στον τεχνικο να μου δωσει την γραμμη αμέσως από το κουτι (θα κερδισω 1 mb....κλαιν) ... πραγματικα δεν υπαρχει το χάλι της γραμμής ... εδώ η μανα μου που είναι 150 μετρα παραπερα πιανει 11mb... ελεος! Εγω δεν θα δηλωση ειδικος πανω στο θεμα αλλα επειδη εχω 4ΝΕΤ θα σου εκανα προταση να αλλαξεις το ρουτερ σου ( αν εχεις της 4ΝΕΤ) ,με το δικο τους δεν επιανα πανω απο 5 και τωρα με το TG 585 πιανω ΑΝΕΤΑ 12-15 με σταθερη γραμμη. Δοκιμασε πρωτα πρωτα αυτο γιατι και εγω το εψαχνα το θεμα καμια βδομαδα.
skepasti21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι δεν είναι λόγω ρουτερ σίγουρα , πηγα σε εναν γητωνα μου,μένω σε πολυκατοικία,κ αυτός έχει το ίδιο θέμα... Εξάλλου ο τεχνικός μου είπε οτι η ταχύτητα που έρχεται στο κτήριο απο το καφαο είναι 5,5 mb Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από skepasti21
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν είναι λόγω ρουτερ σίγουρα , πηγα σε εναν γητωνα μου,μένω σε πολυκατοικία,κ αυτός έχει το ίδιο θέμα... Εξάλλου ο τεχνικός μου είπε οτι η ταχύτητα που έρχεται στο κτήριο απο το καφαο είναι 5,5 mb Δοκιμασε το σου λεω δεν εχεις να χασεις κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα