johnviol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, υπάρχει κανάς τρόπος να εκτελω εφαρμογες στα Windows 10 αμεσα, χωρίς να χρειαζεται να πατάω κάθε φορά δεξι κλικ> Run as administrator?Ενώ είμαι ήδη διαχειριστής -μάλιστα ο μοναδικός λογαριασμός! Έχω βρει για κάθε μεμονωμένη εφαρμογη πως μπορω να το κάνω, αλλά μια γενική λυση για όλες, υπάρχει; Να το κανω και να μην ξαναχρειαστεί να ασχοληθώ μ'αυτο πλέον...
selianx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να κάνεις disable το UAC (Ρυθμίσεις ελέγχου λογαριασμού χρήστη). Βέβαια καταλαβαίνεις ότι η όποια ασφάλεια υπήρχε "αποδυναμώνεται" καθώς θα μπορεί το οποιοδήποτε πρόγραμμα να κάνει "ότι θέλει" χωρίς προειδοποίηση. Εγώ προσωπικά το έχω στο "Να μην ειδοποιούμαι ποτέ", και δεν είχα ποτέ εμφανές πρόβλημα, απλά αναφέρω να προσέχεις.Αν κάνεις ένα Search "UAC" θα το βρεις, στα Windows 8.1 είναι στο Πίνακας Ελέγχου\Λογαρ. χρηστών και Οικογεν. Ασφάλεια\Λογαριασμοί χρηστών. Και έπειτα πατάς στο "Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου..."
johnviol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τσου...το έχω κάνει ήδη disable, αλλά σε Windows 10 (όχι 8.1) αυτό δεν αρκει.... Κάποιες εφαρμογές (όχι ολες, οκ), ειδικα τα set_up.exe και οι installers για εγκατάσταση νεων εφαρμογων, δεν εκτελούνται απλά με διπλο κλικ και απαιτουν δεξί κλικ> run as administrator...
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά εκτελούνται, εκτός αν ο λογαριασμός σου δεν είναι διαχειριστής. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα