Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα ένα pc refurbished το hp dc 7900 με επεξεργαστη core2duo και μνημη 4gb που έχει vga ενσωματωμένη στην μητρική. Θέλω να του προσθέσω μια pci express vga για βελτίωση απόδοσης σε βασικό ελαφρυ autocad 2d-3d και sketchup.

Παίρνει small factor καρτες από ότι μου είπαν.

Στο μηχάνημα θa μπει windows xp pro sp3 για λόγους συμβατότητας με μονολιθικά προγραμματα, ήρθε με vista.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Διαθέτο ενα pc με τα εξής:

Processor    Intel® Core i7-3820 CPU @ 3.60GHz, 3601 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)

Installed Physical Memory (RAM)    16,0 GB 2133MHz

Graphics Chipset AMD Radeon HD 7800 Series

Το pc το είχα φτιά πριν 4 χρόνια χωρις κάνενα παράπονο μέχρι τώρα.
Αποφάσισα να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου για να συμβαδίσω με
τα τελευταία παιχνίδια. Αλλά δεν γνωρίζω ποιά να επιλέξω και τί πρέπει να
προσέξω.  Να πάρω κατευθείαν μία με 8G ram η να προσέξω τον χρονισμό της.??
σκοπεύω να χαλάσω μέχρι 400-500.

Ποιά πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη επιλογή..??? Θέλω να αποφύγω sli/crossfire.
να ξεμπερδέψω δηλαδή με μία κάρτα γραφικών εάν είναι εφικτό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι?μαρκα και WATT αν μπορεις . κουτι ποιο εχεις? μια GTX 970 η' μια R9 390 ειναι οι επιλογες σου

υπαρχει ειδικη ενοτητα βεβαια και λογικα θα κλειδωθει το θεμα σου απλα για να εχεις μια πρωτη γνωμη

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους χρήστες! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα ήταν προτιμότερο αν κάποιος θα ήταν ορθό να αγοράσει μια 780ΤΙ-290 στην τιμή της 380/960(250-270)€, αντί για μια 970-390 που είναι τουλάχιστον 100 ευρώ ακριβότερη!?

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με την παραλαβή κάποιου δέματος. Αν παράδειγμα ο αγοραστής παραλάβει το δέμα είναι δυνατόν να το βάλει να δει αν παίζει και λειτουργεί κανονικότατα και έπειτα να πληρώσει?

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς να το ανοίξεις μέσα στο ταχυδρομείο για παράδειγμα, να δεις αν σου κάνει το προϊόν και αν θες το παραλαμβάνεις αλλιώς το αφήνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...