Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις μεταχειρισμενη για να έχει s-video που με απλό καλώδιο γίνεται scart,πρέπει να δεις όμως και τι κάρτες δέχεται η μητρική σου agp ή pci-e για να πάρεις μια που κάνει.

π.χ. δες εδώ,ο πρώτος που βρήκα που πουλάει παλιές κάρτες(ψάξε και άλλο δηλαδή μπας και βρεις ευκαιρία) ,νομίζω όλες εκτός από την gt420 βγάζουν s-video,μπορείς να ρωτήσεις και τον πωλητή να είσαι σίγουρος.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/291445-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε ποια καρτα να παρω για 2κ. επειδη θα αγορασω την dell ultrasharp u2515h. θελω και καρτα γραφικων. εγω λεω για asus r9 390x strix oc 8gb η για nvidia gtx 970 g1 gigabyte. επισης θελω να παιζω τα παιχνιδια απο 40 fps και πανω εσεις τι μου προτεινεται?

Δημοσ.

Προτείνω R9 390 (no "X"). Κυρίως τις υλοποιήσεις Nitro της Sapphire ή την Gaming σειρά της MSI.

Υπάρχει επίσης κατάλληλο νήμα για βοηθό αγοράς GPU εδώ. Γράψε καλύτερα εκεί, μιας έτσι και αλλιώς το θέμα αυτό θα κλειδωθεί. Προτείνω να τους γράψεις και το υπόλοιπο σύστημα σου.

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα εχω την μιτρικη asus h61m-k και θελω να βαλω μια καρτα γραφικων ολα ηταν καλα μεχρι που ειδα πως τα καλωδια sata θα εμποδιζουν την καρτα 

θα εχω προβλημα με τα καλοδια?

θελω να παρω μια 750 ti ειχα στο μιαλο μου την msi gtx 750 ti twin frozr

αλλα δεν ξερω αν θα μπενει

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν,έχω όλα τα κομμάτια του υπολογιστή και το μόνο που μου λείπει είναι η GPU και η ψυκτρα η οποία αναμένετε αυρίο(λογικά).

Και έτσι θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή κάρτας γραφικών.Θα σας δώσω 2 κάρτες γραφικών και θα ήθελα να μου προτείνετε μία,τον λόγο που μου την προτείνετε αλλα να έχετε στο νου σας ότι θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη να είναι η απόδοδη,στα πάντα[!]

Τα χρήματα που μου έχουν μείνει είναι περίπου 1300€(τα τελευταία :P ).

Το σύστημα μου αποτελέιται από:

mobo: Asus Sabertooth X99

CPU: Intel Core i7 5960X

RAM: 4x8GB HyperX Predator στα 2400Mhz

Monitor: Samsung U28E590D Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 4K ΜΟΝΙΤΟR συνεπώς θέλω μια GPU 

η οποία να μην έχει προβλήματα σε τέτοιες αναλύσεις.

Στο μέλλον,αργά ή γρήγορα,θα προσθεθεί και σύστημα υδρόψυξης κομμάτι-κομμάτι(custom water cooling)

Η κάρτες γραφικών είναι οι εξείς:

Μία Titan X 12GB.

Οι επιλογές για την Titan X είναι μία της Gigabyte και μια της Palit και αυτό επειδή έχω βρει μόνο αυτές διαθέσιμες σε ελληνικό κατάστημα.

http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1152964στα 1,170€

http://www.e-gate.gr/palit-geforce-gtx-titan-x-12gb-gddr5-ne5xtix015kb-pg600f.html στα 1174€

Δύο Radeon R9 390X με CrossfireX.

Δεν έχω στο μάτι κάποια συγκεκριμένη.Βάλτε μέσα επίσης αυτές τις Strix της ASUS.

Όπως είπα,μπορώ να διαθέσω μέχρι 1300€.Άμα πάρω όμως δύο r9 390x θα βγει λιγότερο απο 1000€(εκτός άμα πάρω αυτές τις ακριβές)συνεπώς θα μπορέσω να βάλω την custom υδροψυξη πιο γρηγορα απ'οτι άμα πάρω μια titan x 

:D :D :D

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !! Πήρα καινούργια τηλεόραση/οθόνη και είναι FULL HD. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου γιατί έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις για να μπορώ να  παίζω. Σκέφτομαι την οικονομική λύση της 270X και μετά λύσεις όπως η 960 ή η 280Χ. Εσείς τι θα μου προτείνατε ;

Δημοσ.

οτι λεει ο τιτλος!

διαθετω λεφτα και για τις δυο ποια να επιλεξω και γιατι.

τα σπεκς μου:

intel i5 3.20ghz 4core

8GB RAM

Gigabyte GA-H81M-D2V Motherboard

550w psu μαρκα δεν θυμαμαι.

πανω κατω εχουν τα ιδια γραφικα και γενικα εχω ακουσει καλα και για τις δυο.τις εχει δοκιμασει καποιος για να μου πει διαφορες (εκτος απο τα 100+ ευρω διαφορα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...