Runner25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εχω το παραπανω τηλεφωνο απο περσι και τους τελευταιους μηνες ειχα φτασει να εχω διαθεσιμο χωρο μολις 2 γκιγκα με νορμαλ αριθμο εφαρμογων και ελαχιστα παιχνιδια. σημερα εκανα erase το τηλεφωνο και καπακι restore backup και τωρα εχω διαθεσιμο χωρο 7,89 giga. γιατι συνεβη αυτο γιατι ειχε γεμισει το τηλεφωνο?
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εχω το παραπανω τηλεφωνο απο περσι και τους τελευταιους μηνες ειχα φτασει να εχω διαθεσιμο χωρο μολις 2 γκιγκα με νορμαλ αριθμο εφαρμογων και ελαχιστα παιχνιδια. σημερα εκανα erase το τηλεφωνο και καπακι restore backup και τωρα εχω διαθεσιμο χωρο 7,89 giga. γιατι συνεβη αυτο γιατι ειχε γεμισει το τηλεφωνο? Μισο λεπτο.Με 8gb που σου εμειναν ειναι με τα παιχνιδια και τις εφαρμογες?? 1
Runner25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μισο λεπτο.Με 8gb που σου εμειναν ειναι με τα παιχνιδια και τις εφαρμογες?? ναι, πριν κανω erase πηρα backup το οποιο και επανεφερα ακριβως οπως ηταν
thodoris20s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κάτι θα λείπει δεν μπορεί... Το cache από τις εφαρμογές το πολύ πολύ να ήταν 1-2gb. Τόσο μεγάλη διαφορά δεν ξέρω δεν μου έχει ξανά τύχει. Δεν σου λείπει τίποτα από το κινητό;
grovolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το cache των εφαρμογών είναι κατα πάσα πιθανότητα. Πχ στο δικό μου το viber αρχικά έφτανε 250 mb συνολικό μέγεθος, πλέον μετά από κάμπωσους μήνες είναι στα 750 mb. 500 mb δλδ για μία εφαρμογή σκέψου τι γίνεται. Πχ αν έχεις spotify και αποθηκεύεις offline η κατάσταση ξεφεύγει. Δυστηχώς η cache και η έλλειψη δυνατότητας αδειάσματος της cache είναι από τα λίγα προβλήματα του IOS.
basilis5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 αν μπεις μεσα στο viber και σβησεις τις φωτο, που σου εχουν στηλει, και που λογικα εχεις διπλοαποθηκευμενες στη συσκευη (viber+camera roll) λογικα θα πεσει το νουμερο.
Runner25 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 το cache το καθαριζω με προγραμμα απο την αλλη λετε να φταιε που ειχα περασει beta version του ios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα