johnmayson Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Καλημερα για monese ενδιαφερομαι. Η χρηση που θελω να κανω ειναι αγορες και σκεφτομαι να φτοιαξω και paypal ωστε να τη συνδεσω.Η απορια μου ειναι η εξης μπορω να κανω εγγραφη με ταυτοτητα; (Η ταυτοτητα εκδοθηκε το 2007 αρα ειναι η τελευταια version που κυκλοφορει δ εχει αλλαξει κατι μεχρι τωρα σωστα;;)Αναγκαστικα θα μπει στο smartphone επειδη ειπατε οτι δοκιμαζει web interface γνωριζουμε αν θα ειναι αυτονομο η θα χρειαζεται και την εφαρμογη smartphone?Ποτε θα το δωσουν σε ολους;; Οταν κανω τη εγγραφη απλως στελνω τη ταυτοτητα 2 οψεις;ποσες ωρες κανει να ενεργοποιηθει η ταυτοποιηση;Αφου γινει ταυτοποιηση μετα κανω top up απο χρεωστικη πειραιως και μετα ζηταω να μ στειλουν χρεωστικη;Μπορω να ζητησω χρεωστικη χωρις να κανω top up?Η καρτα ερχεται με ελληνικο ταχυδρομειο σαν απλο γραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Λαθος post Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από ppetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 7/3/2020 στις 11:37 ΠΜ, tasosonic είπε για να κανω λογαριασμο Monese χρειάζεται διπλωμα νεου τυπου καρτας ? Διαβατήριο 100% . Διπλωμα δεν ξέρω ,εγώ με διαβατήριο την άνοιξα πέρυσι. 25 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλημερα για monese ενδιαφερομαι. Η χρηση που θελω να κανω ειναι αγορες και σκεφτομαι να φτοιαξω και paypal ωστε να τη συνδεσω.Η απορια μου ειναι η εξης μπορω να κανω εγγραφη με ταυτοτητα; (Η ταυτοτητα εκδοθηκε το 2007 αρα ειναι η τελευταια version που κυκλοφορει δ εχει αλλαξει κατι μεχρι τωρα σωστα;;)Αναγκαστικα θα μπει στο smartphone επειδη ειπατε οτι δοκιμαζει web interface γνωριζουμε αν θα ειναι αυτονομο η θα χρειαζεται και την εφαρμογη smartphone?Ποτε θα το δωσουν σε ολους;; Οταν κανω τη εγγραφη απλως στελνω τη ταυτοτητα 2 οψεις;ποσες ωρες κανει να ενεργοποιηθει η ταυτοποιηση;Αφου γινει ταυτοποιηση μετα κανω top up απο χρεωστικη πειραιως και μετα ζηταω να μ στειλουν χρεωστικη;Μπορω να ζητησω χρεωστικη χωρις να κανω top up?Η καρτα ερχεται με ελληνικο ταχυδρομειο σαν απλο γραμμα; Τον λογαριασμό paypal μπορείς να τον συνδεσεις μέσω της εφαρμογής της.Εγώ με διαβατήριο την άνοιξα.Η web δεν είναι φουλ λειτουργική,ακόμα .Επίσης δεν είναι για όλους καθώς είναι ΒΕΤΑ.Μέσα απο το κινητό θα κάνεις τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, μια ερώτηση μιας και φαντάζομαι ανήκει σε αυτό το thread. Σκέφτομαι να φύγω εξωτερικό (Δανία) σε κάνα χρόνο και θέλω να στήσω λογαριασμό για να απεξαρτητοποιηθω από τις ελληνικές τράπεζες και τα εμβάσματα τους. Σκεφτόμουν τη Revolut, αλλά για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζει το κινητό μου. Android 8,αλλα μικροπροβλημα, πες το ξεπερνάμε. Θα προτείνατε N26 ή Revolut; Με νοιάζει πρωταρχικά η παροχή υπηρεσιών (να μπορείς να τους βρεις όταν έχεις θέμα, να έχουν σωστά δομημένο Web banking και app κλπ) και μετά η ισοτιμία σε άλλα νομίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, MikeKata είπε Θα προτείνατε N26 ή Revolut; Γιατί όχι και τις 2; Δωρεάν είναι.(ήταν τουλάχιστον, ίσως έχει αλλάξει κάτι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 8 hours ago, MikeKata said: Καλησπέρα, μια ερώτηση μιας και φαντάζομαι ανήκει σε αυτό το thread. Σκέφτομαι να φύγω εξωτερικό (Δανία) σε κάνα χρόνο και θέλω να στήσω λογαριασμό για να απεξαρτητοποιηθω από τις ελληνικές τράπεζες και τα εμβάσματα τους. Σκεφτόμουν τη Revolut, αλλά για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζει το κινητό μου. Android 8,αλλα μικροπροβλημα, πες το ξεπερνάμε. Θα προτείνατε N26 ή Revolut; Με νοιάζει πρωταρχικά η παροχή υπηρεσιών (να μπορείς να τους βρεις όταν έχεις θέμα, να έχουν σωστά δομημένο Web banking και app κλπ) και μετά η ισοτιμία σε άλλα νομίσματα. Η revolut δεν έχει web banking. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για N26. Θα έλεγα κάνε και τις 2. Εγώ χρησιμοποιώ full revolut από το 2015 αλλά ακούω και προβλήματα από κόσμο σε forum Κλπ. Η N26 είναι γερμανική με ότι αυτό σημαίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, JimGer είπε Η revolut δεν έχει web banking. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για N26 https://app.n26.com/login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Doubt είπε https://app.n26.com/login Μονο που για να κάνεις το οτιδήποτε (εισοδο, μεταφορά ποσού, κλπ) θελει επιβεβαίωση απο το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Μονο που για να κάνεις το οτιδήποτε (εισοδο, μεταφορά ποσού, κλπ) θελει επιβεβαίωση απο το κινητό Ναι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει Web banking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Έχω λογαριασμό σε Revolut και Monese. N26 δε μπορώ να ανοίξω με τίποτα... Το ερώτημα είναι αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε ATM και να κάνω κατάθεση μετρητών σε μια από τις δύο κάρτες και με τι κόστος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 42 minutes ago, sot20 said: Έχω λογαριασμό σε Revolut και Monese. N26 δε μπορώ να ανοίξω με τίποτα... Το ερώτημα είναι αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε ATM και να κάνω κατάθεση μετρητών σε μια από τις δύο κάρτες και με τι κόστος. Ευχαριστώ Όχι. Αλλά μπορείς να κάνει κατάθεση σε τράπεζα που έχεις Ελλάδα με 0 κόστος και να κάνει topup στη Revolut από την κάρτα τραπέζης σου πάλι με 0 κόστος και instantly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, sot20 είπε Έχω λογαριασμό σε Revolut και Monese. N26 δε μπορώ να ανοίξω με τίποτα... Το ερώτημα είναι αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε ATM και να κάνω κατάθεση μετρητών σε μια από τις δύο κάρτες και με τι κόστος. Ευχαριστώ Δεν μπορείς στην Ελλάδα,μόνο μεταφορά απο ελληνικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Για φιλη αλλοδαπη, που εχει νεου τυπου διπλωμα οδηγησης αλλα οχι μονιμη αδεια παραμονης και η revolut δεν δεχεται την τυπικη προσωρινη αδεια παραμονης (ασχετως διαρκειας), προφανως επειδη το εγγραφο ειναι μονο στα Ελληνικα, ποια εταιρεια βγαζει καρτα με ταυτοποιηση με διπλωμα οδηγησης? Η monese? (Διαβατηριο υπαρχει φυσικα αλλα Ρωσικο και δεν αποδεικνυει διευθυνση Ελλαδας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, nek4d είπε Για φιλη αλλοδαπη, που εχει νεου τυπου διπλωμα οδηγησης αλλα οχι μονιμη αδεια παραμονης και η revolut δεν δεχεται την τυπικη προσωρινη αδεια παραμονης (ασχετως διαρκειας), προφανως επειδη το εγγραφο ειναι μονο στα Ελληνικα, ποια εταιρεια βγαζει καρτα με ταυτοποιηση με διπλωμα οδηγησης? Η monese? (Διαβατηριο υπαρχει φυσικα αλλα Ρωσικο και δεν αποδεικνυει διευθυνση Ελλαδας). Άλλο η ταυτοποίηση κι άλλο η διεύθυνση κατοικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Doubt είπε Άλλο η ταυτοποίηση κι άλλο η διεύθυνση κατοικίας. Για ρεβο, δεν δεχονται το Ρωσικο διαβατηριο και κατοικια στην Ελλαδα, θελουν αδεια παραμονης στα Αγγλικα, που δεν υπαρχει. Καποτε δεχοντουσαν διπλωμα οδηγησης, τωρα οχι απ'οσο ξερω απο περισυ, εκτος αν αλλαξε κατι. Monese, τι ζηταει, υπαρχει θεμα ξεχωριστο? Βρηκα τα θεματα curve και monese και ρωταω εκει. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα