Hapatingo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 9 minutes ago, Tablet said: 500€ το μήνα τώρα μου τα στέλνουν paypal και εγώ withdraw σε Πειραιώς και μου κρατάει 4€... Γιατί δεν βγάζεις revolut, N26, monese? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalishBioloid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Yπάρχει καμιά τέτοια τράπεζα με web interface; Δεν έχω smartphone, oύτε θέλω να ρισκάρω τα στοιχεία μου με emulators τύπου bluestacks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε Yπάρχει καμιά τέτοια τράπεζα με web interface; Δεν έχω smartphone, oύτε θέλω να ρισκάρω τα στοιχεία μου με emulators τύπου bluestacks. https://n26.com/en-eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Doubt είπε https://n26.com/en-eu Δεν είμαι βέβαιος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κινητό(smartphone). Ολες οι ενέργειες (μέχρι και η είσοδος στο web interface) ζητούν smartphone για επιβεβαίωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Η Transferwise?Δεν θυμάμαι σίγουρα για το κινητό .Αλλά γενικότερα στα κινητά βασίζονται . https://transferwise.com/user/account/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalishBioloid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Doubt είπε https://n26.com/en-eu Σκαλώνει η διαδικασία σε κάποιο σημείο και ζητάει εγκατάσταση εφαρμογής. Αν ξέρετε καλώς. Αν δε ξέρετε μη γράφετε ό,τι να'ναι. Ήδη σπατάλησα τζάμπα 15 λεπτά. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από KalishBioloid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, KalishBioloid said: Σκαλώνει η διαδικασία σε κάποιο σημείο και ζητάει εγκατάσταση εφαρμογής. Αν ξέρετε καλώς. Αν ξέρετε καλώς, αν δε ξέρετε μη γράφετε ό,τι να'ναι. Ήδη σπατάλησα τζάμπα 15 λεπτά. Δυστυχώς ακόμα και smartphone να μην έχεις με κάποιο τρόπο θα πρέπει να φωτογραφίσεις τα στοιχεία σου, ταυτότητα, λογαριασμό δέκο εάν χρειάζεται κοκ. Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν κάμερες για τα σκουπίδια. Οπότε θα χρειαστείς περαιτέρω εξοπλισμό πέραν του υπολογιστή. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε Σκαλώνει η διαδικασία σε κάποιο σημείο και ζητάει εγκατάσταση εφαρμογής. Αν ξέρετε καλώς. Αν δε ξέρετε μη γράφετε ό,τι να'ναι. Ήδη σπατάλησα τζάμπα 15 λεπτά. Σοβαρά;Δεν φτάνει που προσπαθεί κάποιον να σε βοηθήσει του την λες και απο πάνω. Απαραδεκτος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δυστυχώς ακόμα και smartphone να μην έχεις με κάποιο τρόπο θα πρέπει να φωτογραφίσεις τα στοιχεία σου, ταυτότητα, λογαριασμό δέκο εάν χρειάζεται κοκ. Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν κάμερες για τα σκουπίδια. Οπότε θα χρειαστείς περαιτέρω εξοπλισμό πέραν του υπολογιστή. Δεν ειναι οι φωτογραφίες το προβλημα. Το θέμα είναι ότι απαιτείται επιβεβαίωση ενεργειών μέσω της εφαρμογής. Αρα smartphone(n26) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Έπρεπε να είχα γράψει "με επιφύλαξη" εφόσον δεν ήμουν βέβαιος. Τες πα...και εις άλλα με υγεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, KalishBioloid είπε Yπάρχει καμιά τέτοια τράπεζα με web interface; Δεν έχω smartphone, oύτε θέλω να ρισκάρω τα στοιχεία μου με emulators τύπου bluestacks. Η μοναδική που έδω δοκιμάσει (revolut, monese, n26, leopay) και χρησιμοποιούνταν χωρίς smartphone ηταν η leopay που δεν υπάρχει πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, KalishBioloid είπε Yπάρχει καμιά τέτοια τράπεζα με web interface; Δεν έχω smartphone, oύτε θέλω να ρισκάρω τα στοιχεία μου με emulators τύπου bluestacks. Καιρος να παρεις, αλλιως μεινε με τις ελληνικες τραπεζες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H transferwise που συζητούσαμε στις προηγούμενες σελίδες λειτουργεί αποκλειστικά μέσω web. Στέλνει όμως sms κάθε φορά που κάνεις είσοδο στον λογαριασμό σου, δεν ξέρω μπορεί και να απενεργοποιείται αυτό. Μένει να δούμε εάν λειτουργεί η κάρτα που προσφέρει. Η leopay τώρα που έγινε icard απαιτεί απαραίτητα χρήση smartphone; Επίσης κάπου είδε το μάτι μου ότι η monese ετοιμάζει web interface, ξέρουμε κάτι περισσότερο; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από grinder_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, grinder_ είπε H transferwise που συζητούσαμε στις προηγούμενες σελίδες λειτουργεί αποκλειστικά μέσω web. Στέλνει όμως sms κάθε φορά που κάνεις είσοδο στον λογαριασμό σου, δεν ξέρω μπορεί και να απενεργοποιείται αυτό. Μένει να δούμε εάν λειτουργεί η κάρτα που προσφέρει. Η leopay τώρα που έγινε icard απαιτεί απαραίτητα χρήση smartphone; Επίσης κάπου είδε το μάτι μου ότι η monese ετοιμάζει web interface, ξέρουμε κάτι περισσότερο; Η icard μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πρόσβαση απο το web. Τωρα έχει αλλά (μάντεψε) θέλει και αυτη επιβεβαίωση απο το smartphone για να σε βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Η icard μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πρόσβαση απο το web. Τωρα έχει αλλά (μάντεψε) θέλει και αυτη επιβεβαίωση απο το smartphone για να σε βάλει. Πάλι καλά που τρέναρα την μετάβαση από την leopay. Για κατάργηση θα πάει έτσι και ζητήσει ξανά ταυτοποίηση και link του λογαριασμού ξανά από την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα