Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών εξωτερικού: Revolut - Number26 - LeuPay/LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, kleo1 είπε

λέω να ανοίξω κι εγώ ένα λογαριασμό στη N26.

Είναι όλα δωρεάν και η αποστολή της κάρτας;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;

Έχω revolut και leopay

Δωρεάν είναι.

Σε σχέση με Revo δεν υπάρχει φόρτιση από ελληνική κάρτα, αλλά μόνο έμβασμα. Μπορείς όμως να στέλνεις από revolut σε Ν26 δωρεάν.

Leopay σε 2 μήνες τέλος, γίνεται icard και είναι υποδεέστερη από τις άλλες 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kleo1 είπε

λέω να ανοίξω κι εγώ ένα λογαριασμό στη N26.

Είναι όλα δωρεάν και η αποστολή της κάρτας;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;

zΈχω revolut και leopay

Ζητάει φορολογική έδρα και αφμ.

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δωρεάν είναι.

Σε σχέση με Revo δεν υπάρχει φόρτιση από ελληνική κάρτα, αλλά μόνο έμβασμα. Μπορείς όμως να στέλνεις από revolut σε Ν26 δωρεάν.

Leopay σε 2 μήνες τέλος, γίνεται icard και είναι υποδεέστερη από τις άλλες 2.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ζητάει φορολογική έδρα και αφμ.

Βασικές τις θέλω περισσότερο για ταξίδια στο εξωτερικό σε χώρες εκτός €.

Εκεί χρησιμοποιώ revolut, δε ξέρω αν η N26 είναι καλύτερη λύση. Θα το ψάξω αναλυτικά. Αλλά αφού είναι δωρεάν, ας κάνω μια εγγραφή....

Για τη Leopay θα δούμε τι θα γίνει με τις αλλαγές που προετοιμάζουν.

Το να ζητάει ΑΜΦ δε με πειράζει, δε θα διακινώ μαύρο χρήμα εξάλλου.

21 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

παιδιά Monese έχει κανείς σας;

Δε βλέπω να ακούγεται πολύ; Υστερεί σε κάτι σε σχέση με τις 3 του θέματος;

Έχω monese...Κάνει Την ίδια δουλειά με την Revolut Μόνο Που Δεν Έχει τα extra οπως πολλαπλα νομίσματα,vault,Ασφαλεια ταξιδιού βαλίτσας-κινητού,κρυπτονομισματα, μετοχές κτλπ...

33 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

παιδιά Monese έχει κανείς σας;

Δε βλέπω να ακούγεται πολύ; Υστερεί σε κάτι σε σχέση με τις 3 του θέματος;

Εγω την έχω απο την πρωτη στιγμή που ήρθα Αγγλία,έξι μήνες δηλαδή.Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Εχω και λίρες και ευρώ κάρτες.Την κάρτα με τις λίρες την έχω βάλει και στο  google pay.Eχει pot που απθηκευεις χρήματα αλλά εχει να ανοιξεις και λογαριασμό για  savings (δεν το έχω κάνει ,δεν ξέρω πως λειτουργεί).Επίσης μπορείς να συνδέσεις στν εφαρμογή και το  paypal.Εχω το προγραμμα με τα 4,95?€ για να αυξήσω το όριο ανάληψης απο ΑΤΜ στα 800€ .Ενα πολυ σημαντικό για εμένα είναι ότι μπορεις να πας σε  post office ή paypoint και κάνεις κατάθεση μετρητων.Η   κάρτα που είναι σε λίρες ήρθε δωρεάν ενω η € ήρθε μετά απο κατάθεση νομίζω 5 £,ή απο την εγγραφή που έκανε φίλη με κωδικό μου.,συγνώμη αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς

10 hours ago, Ukforthemoment said:

Εγω την έχω απο την πρωτη στιγμή που ήρθα Αγγλία,έξι μήνες δηλαδή.Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Εχω και λίρες και ευρώ κάρτες.Την κάρτα με τις λίρες την έχω βάλει και στο  google pay.Eχει pot που απθηκευεις χρήματα αλλά εχει να ανοιξεις και λογαριασμό για  savings (δεν το έχω κάνει ,δεν ξέρω πως λειτουργεί).Επίσης μπορείς να συνδέσεις στν εφαρμογή και το  paypal.Εχω το προγραμμα με τα 4,95?€ για να αυξήσω το όριο ανάληψης απο ΑΤΜ στα 800€ .Ενα πολυ σημαντικό για εμένα είναι ότι μπορεις να πας σε  post office ή paypoint και κάνεις κατάθεση μετρητων.Η   κάρτα που είναι σε λίρες ήρθε δωρεάν ενω η € ήρθε μετά απο κατάθεση νομίζω 5 £,ή απο την εγγραφή που έκανε φίλη με κωδικό μου.,συγνώμη αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς

Αν μένεις Αγγλία και σε νοιάζει τόσο πολύ η ανάληψη, γιατί δεν βγάζεις και μια κανονική τράπεζα? Επίσης νομίζω ότι η curve σου δίνει τη δυνατότητα 10 αναλήψεων στο νόμισμα της κάρτας που έχεις από πίσω. Οπότε μπορείς να σταματήσεις το πρόγραμμα που πληρώνεις στη Monese....

Γενικά οκ φαίνεται η Monese την έχω όπως και revolut και Monzo και N26 αλλά η αλήθεια έινια ότι γενικά χρησιμοποιώ revolut Μόνο πίσω από την curve. 

P.S αν  κάνεις curve πες μ να σ δώσω reference link να πάρεις κ εσύ κ εγώ από 5 λίρες

Μόλις τώρα, JimGer είπε

Αν μένεις Αγγλία και σε νοιάζει τόσο πολύ η ανάληψη, γιατί δεν βγάζεις και μια κανονική τράπεζα? Επίσης νομίζω ότι η curve σου δίνει τη δυνατότητα 10 αναλήψεων στο νόμισμα της κάρτας που έχεις από πίσω. Οπότε μπορείς να σταματήσεις το πρόγραμμα που πληρώνεις στη Monese....

Γενικά οκ φαίνεται η Monese την έχω όπως και revolut και Monzo και N26 αλλά η αλήθεια έινια ότι γενικά χρησιμοποιώ revolut Μόνο πίσω από την curve. 

P.S αν  κάνεις curve πες μ να σ δώσω reference link να πάρεις κ εσύ κ εγώ από 5 λίρες

Εχεις κάνει ανάληψη από curve Και δε σε χρέωσε η curve extra;

Just now, spartak1 said:

Εχεις κάνει ανάληψη από curve Και δε σε χρέωσε η curve extra;

Γιατί να σε χρεώσει? Νομίζω σε χρεώνει αν κάνεις πάνω από 10 αναλήψεις ή αν ξεπεράσεις τις 200 λίρες από πιστωτική ή αν κάνεις πάνω από 200 ή 500 σε άλλο νόμισμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, JimGer said:

Γιατί να σε χρεώσει? Νομίζω σε χρεώνει αν κάνεις πάνω από 10 αναλήψεις ή αν ξεπεράσεις τις 200 λίρες από πιστωτική ή αν κάνεις πάνω από 200 ή 500 σε άλλο νόμισμα

Θέλει προσοχή το όριο είναι 200 λίρες, εκτός αυτού πολλοί αναφέρουν οτι δεν συνυπολογίζεται με τα όρια άλλων καρτών. Δηλαδη δεν γίνεται 400 δωρεάν (200 revolut+ 200 curve)

Σε άλλους πιάνει σε άλλους όχι, επίσης πλέον στις συναλλαγές με curve δε αναγράφεται το (CRV*-) οπότε πολύ θεώρησαν οτι η αποκάτω κάρτα δεν μπορεί να δει οτι η συναλλαγή πέρασε μέσω της curve. 

Επεξ/σία από Hapatingo

10 minutes ago, Hapatingo said:

Θέλει προσοχή το όριο είναι 200 λίρες, εκτός αυτού πολλοί αναφέρουν οτι δεν συνυπολογίζεται με τα όρια άλλων καρτών. Δηλαδη δεν γίνεται 400 δωρεάν (200 revolut+ 200 curve)

Σε άλλους πιάνει σε άλλους όχι, επίσης πλέον στις συναλλαγές με curve δε αναγράφεται το (CRV*-) οπότε πολύ θεώρησαν οτι η αποκάτω κάρτα δεν μπορεί να δει οτι η συναλλαγή πέρασε μέσω της curve. 

Όχι να ξεδιαλύνω τα πράγματα.

Αν έχεις monese ή revolut πχ και την έχεις δηλώσει ως κάρτα λιρών στην curve, τότε κάνεις κανονικά μέχρι 10 αναλήψεις σε λίρες. Μετά από αυτό λέει ότι μπορεί να σε χρεώσουν 0.5 λίρες ανά συναλλαγή. Η revolut η Monese Και οποιαδήποτε, τα βλέπουν αυτά σαν purchases όχι σαν αναλήψεις. Αυτό το επιβεβαιώνω ειδικά για revolut. Οι 200 λίρες στο site της curve που το αναφέρει καθαρά είναι μόνο για credit cards. Όχι debit cards.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...