Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών εξωτερικού: Revolut - Number26 - LeuPay/LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 21/8/2019 στις 5:56 ΜΜ, ciyo είπε

Ερωτηση : Αρχιζω και κανω ελευθερο επαγγελμα και πληρωνομαι στην revolut , δε τα δηλωνω πουθενα. Τι θα μου κανουν? εχει κανεις εμπειρια?

δεν είναι φόρουμ φοροδιαφυγής εδω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα φορουμ τα διαβαζουν ΟΛΟΙ...μαζι με σενα και οι εφοριακοι.

Παντως για να "βοηθησω", δεν εχει νοημα αυτο που εγραψες, αφενος και τι θα δηλωνεις εδω, απο μονο του αυτο εγειρει υποψιες, αφετερου αργα ή γρηγορα θα σε ρωτησει και η Revolut απο που προερχονται αυτα τα ποσα, και η καθε Revolut θα το κανει αυτο, οχι μονο αυτη δηλαδη, σαν κερασακι η συγκεκριμενη θα σου μπλοκαρει και τον λογαριασμο μεχρι να δωσεις επαρκεις εξηγησεις, διαδικασια τραγικη μεσω app chat.

έχω πληροφοριες για το affiliate program της iCard το οποίο δίνει 50% από τα κέρδη της iCard σε όσους βοηθάνε στην ανάπτυξη της.

Τα κέρδη προέρχονται από τη χρήση των καρτών (αγορές, φορτίσεις, αναλήψεις κλπ) καθώς και από τα εμβάσματα και λοιπές υπηρεσίες.

Για την ώρα στο affiliate program μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ νομικά πρόσωπα. όσοι εχουν επιχειρήσεις και ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ας μου στείλουν inbox

4 ώρες πριν, user2163 είπε

Για αυτή έχει κάποιος γνώμη;

https://www.bunq.com/

εχω δει κατι διαφημισεις της στο FB. έχουν γινει τοσες πολλες πλεον που και η κουτση μαρια σε λιγο θα λανσαρει το δικο της wallet. εγω περιμενω να αρχισουν οι AML έλεγχοι και θα κλεινουν μια μια ολες αυτες οι fintech που ξεπεταγονται σαν μανιταρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, VICKR είπε

εχω δει κατι διαφημισεις της στο FB. έχουν γινει τοσες πολλες πλεον που και η κουτση μαρια σε λιγο θα λανσαρει το δικο της wallet. εγω περιμενω να αρχισουν οι AML έλεγχοι και θα κλεινουν μια μια ολες αυτες οι fintech που ξεπεταγονται σαν μανιταρια.

Δεν είναι wallet αυτό είναι το θέμα κανονική τράπεζα είναι σαν τη n26. Δεν είναι σαν τη revolut,leopay,icard κτλ

Επεξ/σία από user2163

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, user2163 είπε

Δεν είναι wallet αυτό είναι το θέμα κανονική τράπεζα είναι σαν τη n26. Δεν είναι σαν τη revolut,leopay,icard κτλ

Που γραφει τα στοιχεια της τραπεζας?

Μια ματια που εριξα σε 5-6 σελιδες της, ειναι ολα φλου γενικολογιες, ουτε στο contact us εχει στοιχεια, ουτε στο about us.

Μηπως καπου αλλου τα εχει κρυμμενα?

Εδρα? Αδεια? Εχει σαν την n26, Ευρωπαικη καλυψη 100Κ?

Επεξ/σία από nek4d

14 λεπτά πριν, nek4d είπε

Που γραφει τα στοιχεια της τραπεζας?

Μια ματια που εριξα σε 5-6 σελιδες της, ειναι ολα φλου γενικολογιες, ουτε στο contact us εχει στοιχεια, ουτε στο about us.

Μηπως καπου αλλου τα εχει κρυμμενα?

Εδρα? Αδεια? Εχει σαν την n26, Ευρωπαικη καλυψη 100Κ?

Έχει κάλυψη 100Κ ναι από εδώ https://www.bunq.com/legal φαίνεται και στο επίσημο site της Τράπεζας της Ολλανδίας https://www.dnb.nl/en/supervision/public-register/WFTDG/index.jsp αν βάλεις κάτω στο search το όνομα της τη βγάζει έχει και τα στοιχεία της Ολλανδική είναι.

Έδρα έχει εδώ 

Naritaweg 131

1043 BS

AMSTERDAM

Άδεια έχει υπάρχει κανονικά στο μητρώο των τραπεζών από την τράπεζα της Ολλανδίας.https://www.dnb.nl/en/supervision/public-register/WFTKF/index.jsp

• Like 1

η Revolut ειδα ειναι με Uk bank iban σωστα ; Kαι για προσωπικο λογαριασμο σου στελνει debit card για δοκιμη ;  Δε θελω να μπλεκω με professional accounts αλλα μου φαινονται πιο ασφαλη να στελνω τα κ@λοχαρτα ταυτοποιησης παρα κανα freeze account που λενε στο app.

3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

η Revolut ειδα ειναι με Uk bank iban σωστα ; Kαι για προσωπικο λογαριασμο σου στελνει debit card για δοκιμη ;  Δε θελω να μπλεκω με professional accounts αλλα μου φαινονται πιο ασφαλη να στελνω τα κ@λοχαρτα ταυτοποιησης παρα κανα freeze account που λενε στο app.

UK είναι το IBAN ναι και νομίζω ότι οι κάρτες της είναι prepaid και όχι debit.

Δοκιμασα να κανω top up 10 ευρο με καρτα piraios - η τραπεζα σας μπλοκαρε τη συναλλαγη . Οποτε εκανα εμβασμα 10 ευρο με προμηθεια 1 ευρο της κ@λοπειραιος και σε 3 μερες ... Απλα για να μου στειλουν τη καρτα .

1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Δοκιμασα να κανω top up 10 ευρο με καρτα piraios - η τραπεζα σας μπλοκαρε τη συναλλαγη . Οποτε εκανα εμβασμα 10 ευρο με προμηθεια 1 ευρο της κ@λοπειραιος και σε 3 μερες ... Απλα για να μου στειλουν τη καρτα .

Υπομονή μέχρι την Τρίτη.

11 minutes ago, turbat0s said:

Ποια η διαφορά για τον χρήστη?

Πολλά καταστήματα/ online δεν δέχονται prepaid. Η debit κάρτες υποστηρίζουν και offline payments, όταν δηλαδή το τερματικό pos δεν έχει σύνδεση στο Ίντερνετ όπως στα αεροπλάνα ή στα βενζινάδικα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...