Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών εξωτερικού: Revolut - Number26 - LeuPay/LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και χρεωστικές eurobank εχουν αναφερθει πως περνανε.

1 με 2 euro στο να φορτίσεις την κάρτα ;;; 

παλιά τόσο ήταν, δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι μιας και δεν χρησιμοποιώ προπληρωμένες.

από χρεωστικές αξίζει η μεταφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παλιά τόσο ήταν, δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι μιας και δεν χρησιμοποιώ προπληρωμένες.

από χρεωστικές αξίζει η μεταφορά.

ααα... εννοεις η χρεωση της Χ ελληνικης τραπεζας στο να φορτισεις την prepaid καρτα της

Αν βέβαια παρακολουθούσες προσεχτικά θα είχες διαβάσει πως πρώτος εγώ είμαι αυτός που έως τώρα δεν έχω καταφέρει να συνδέσω κάρτα ελληνικής τράπεζας και να περάσω χρήματα στη LeuPay

Δηλαδή έχεις και προσωπική κακή εμπειρία αλλά ξέχασες να το διευκρινίσεις στο αρχικό ποστ.Η αντικειμενικότητα που λέγαμε...

Εγώ μια χαρά είχα διαβάσει ότι το έγραψες,απλά είναι πιο ωραίο να το πείς εσύ για να εκτεθείς περισσότερο και να φανεί πόσο μεροληπτείς.

(Btw,βλέπω ότι μόλις έκανες edit στο αρχικό συγκριτικό ποστ και το άλλαξες σε εκείνο το σημείο.Good job αλλά έπρεπε να το κάνεις από την αρχή αφού το ήξερες μάλιστα.)

Εσύ τι ζόρι τραβάς αν κάποιος γίνει πελάτης στη LeuPay ή στη Revolut ή και στις δύο ;;; 

Εμένα με ενδιαφέρει να είναι όλοι σωστά ενημερωμένοι και ας διαλέξει ο καθένας ότι τον εξυπηρετεί υπεύθυνα.Αλλά αυτό δεν συμβαίνει όταν εσύ λες ψέμματα για την σχέση σου με την εταιρεία και διαστρεβλώνεις στοιχεία για να μειώσεις τις άλλες υπηρεσίες.Άσε το ζόρι που τραβάς εσύ και προσπαθείς να ψαρέψεις κόσμο απο τα άλλα θέματα. 

Δηλαδή έχεις και προσωπική κακή εμπειρία αλλά ξέχασες να το διευκρινίσεις στο αρχικό ποστ.Η αντικειμενικότητα που λέγαμε...

Εγώ μια χαρά είχα διαβάσει ότι το έγραψες,απλά είναι πιο ωραίο να το πείς εσύ για να εκτεθείς περισσότερο και να φανεί πόσο μεροληπτείς.

(Btw,βλέπω ότι μόλις έκανες edit στο αρχικό συγκριτικό ποστ και το άλλαξες σε εκείνο το σημείο.Good job αλλά έπρεπε να το κάνεις από την αρχή αφού το ήξερες μάλιστα.)

Εμένα με ενδιαφέρει να είναι όλοι σωστά ενημερωμένοι και ας διαλέξει ο καθένας ότι τον εξυπηρετεί υπεύθυνα.Αλλά αυτό δεν συμβαίνει όταν εσύ λες ψέμματα για την σχέση σου με την εταιρεία και διαστρεβλώνεις στοιχεία για να μειώσεις τις άλλες υπηρεσίες.Άσε το ζόρι που τραβάς εσύ και προσπαθείς να ψαρέψεις κόσμο απο τα άλλα θέματα. 

φυσικά και το εκανα edit, γιατί να μη το κάνω ;;; και οπως εχω γράψει στο αρχικό post.... όπου εχω λάθος μπορείτε να με διορθώσετε  :-D

δεν έχω διαστρεβλώσει κανένα στοιχείο και όπου έχω κάνει λάθος το κάνω edit.

πες μας λοιπόν εσύ που τα ξέρεις ολα (φωτεινε παντογνώστη) τη σχέση μου με την εταιρία (να τη μάθω και εγώ).

φυσικά και το εκανα edit, γιατί να μη το κάνω ;;; και οπως εχω γράψει στο αρχικό post.... όπου εχω λάθος μπορείτε να με διορθώσετε  :-D

δεν έχω διαστρεβλώσει κανένα στοιχείο και όπου έχω κάνει λάθος το κάνω edit.

πες μας λοιπόν εσύ που τα ξέρεις ολα (φωτεινε παντογνώστη) τη σχέση μου με την εταιρία (να τη μάθω και εγώ).

Ναι τα διορθώνεις (αυτό έλειπε),αλλά μέχρι τότε έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους.Ήδη βλέπω τις τελευταίες μέρες αρκετούς νέους χρήστες που ίσως να επηρεάστηκαν.Άσε που όλα τα λάθη εντελώς τυχαία εξυπηρετούσαν μόνο τη μία πλευρά.

Για τη σχέση σου με την εταιρεία το έχω ξαναγράψει,είσαι ο έλληνας αντιπρόσωπος για τις κάρτες και τα pos και έχεις τα 2-3 sites και τις 2-3 fb σελίδες που προωθούν την εταιρεία στην χώρα.Έτσι κι αλλιώς καρφώνεσαι και μόνος σου με τα κατά καιρούς insider info που αναφέρεις για την εξέλιξη της leupay.Info που δεν γίνεται να έχει ο απλός χρήστης,ούτε αναφέρονται πουθενά στο net από την εταιρεία.

Ναι τα διορθώνεις (αυτό έλειπε),αλλά μέχρι τότε έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους.Ήδη βλέπω τις τελευταίες μέρες αρκετούς νέους χρήστες που ίσως να επηρεάστηκαν.Άσε που όλα τα λάθη εντελώς τυχαία εξυπηρετούσαν μόνο τη μία πλευρά.

Για τη σχέση σου με την εταιρεία το έχω ξαναγράψει,είσαι ο έλληνας αντιπρόσωπος για τις κάρτες και τα pos και έχεις τα 2-3 sites και τις 2-3 fb σελίδες που προωθούν την εταιρεία στην χώρα.Έτσι κι αλλιώς καρφώνεσαι και μόνος σου με τα κατά καιρούς insider info που αναφέρεις για την εξέλιξη της leupay.Info που δεν γίνεται να έχει ο απλός χρήστης,ούτε αναφέρονται πουθενά στο net από την εταιρεία.

WOW (Βαρουφάκειο).. ήδη βλέπεις νέους χρήστες που επηρεάστηκαν ;;; άχου τα μωρέ τα καημένα τα 10χρονα που επηρεάζονται και ανοίγουν τσάμπα λογαριασμούς στη LeuPay (πες μου πως κρατάς και στατιστικά από τους "επηρεασμένους" ;;; .... LOL... )

ξέχασες να γράψεις πως έχω και τη Satabank και τώρα βασικά παίζω "πάρτα όλα" για να δω ποια Ελληνική τράπεζα θα αγοράσω. (έχεις να προτείνεις καμία φωτεινέ παντογνώστη ;;; )

EDIT: Όσοι έχουν LeuPay λογαριασμό το καλοκαιρι εχουν βόλτα με τη θαλαμηγό (άλα Dan Bilzerian θα το κάνουμε)  :lol:  

Είπες τα χαζοχαρούμενα σου,για την ταμπακιέρα τίποτα,για πολλοστή φορά.

Σχετίζεσαι τελικά με την εταιρεία και έχεις συμφέρον να την προωθείς; (Tip για να σε βοηθήσω:Ξεκάθαρη η ερώτηση,απάντηση με ειρωνική υπεκφυγή αντί απλό ΝΑΙ/ΟΧΙ θα σε εκθέσει περισσότερο)

Είπες τα χαζοχαρούμενα σου,για την ταμπακιέρα τίποτα,για πολλοστή φορά.

Σχετίζεσαι τελικά με την εταιρεία και έχεις συμφέρον να την προωθείς; (Tip για να σε βοηθήσω:Ξεκάθαρη η ερώτηση,απάντηση με ειρωνική υπεκφυγή αντί απλό ΝΑΙ/ΟΧΙ θα σε εκθέσει περισσότερο)

πάλι τα ίδια θα λέμε δικαστή Ντρεντ ;;; με καλείς σε απολογία ;;; ... και γιατί με ρωτάς αφού εσύ στο παραπανω post με ξεμπρόστιασες.... τώρα έχεις αμφιβολίες και με ρωτάς ;;; (κλαίω) :-D  

προσπάθησες να χαλάσεις το άλλο topic που γράφουμε για LeuPay τώρα προσπαθείς και σε αυτό να κάνεις τα ίδια ;;; ..... μάλλον βγάζεις βίτσια... oh well... 

ρε συ, μήπως είσαι τραπεζικός και σας κόβει δουλεία όλη αυτή ή φάση με τις LeuPay κάρτες τους λογαριασμούς στη Satabank και τα μηχανάκια τα MyPOS που βάζουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις ;;; (αν πεις ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα)  :-D

post-57234-0-09135600-1452378893_thumb.jpg

ρε συ, μήπως είσαι τραπεζικός

ΟΧΙ (see what I did there? :-) )

Το κάνεις πολύ εύκολο,εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη ότι ενημέρωσα,δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όποιον δεν πήρε το μήνυμα ακόμα.Ενήλικοι είμαστε όλοι και παίρνουμε τις ευθύνες μας.

ΟΧΙ (see what I did there? :-) )

Το κάνεις πολύ εύκολο,εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη ότι ενημέρωσα,δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όποιον δεν πήρε το μήνυμα ακόμα.Ενήλικοι είμαστε όλοι και παίρνουμε τις ευθύνες μας.

μπράβο... αφού το γράφεις στο forum σε πιστέψαμε.... και εγώ είπαμε έχω τη LeuPay τη Satabank και πάω να αγοράσω και Ελληνική τράπεζα.

είμαι περήφανος για σένα που έχεις τη συνείδηση σου ήσυχη και έσωσες τον κόσμο ώστε να μη παρασυρθεί (για 2η φορά. η 1η ήταν στο topic για τη LeuPay)

Well done …  :-D

μπράβο... αφού το γράφεις στο forum σε πιστέψαμε....

Χάνεις το νόημα (ή δεν μπορείς να το πιάσεις καν).Η ουσία δεν είναι αν θα με πιστέψει κάποιος,αλλά ακριβώς ότι το γράφω και το δηλώνω σαφέστατα.Γιατί ξέρω ότι είναι αλήθεια και δε φοβάμαι ότι θα με ξεμπροστιάσει κάποιος.Εσύ από την άλλη όπως είδαμε αρκετές φορές μέχρι τώρα,ούτε στο forum δεν μπορείς να το γράψεις γιατί ξέρεις ότι πρέπει να πεις ψέμματα και δεν σε παίρνει.

Α και έχεις ταράξει στα edit τα 3 τελευταία ποστ σου,δεν σε προλαβαίνω.Απαντάω και μετά προσθέτεις φράσεις ανάλογα με την απάντησή μου που αλλάζουν και το νόημα όσων αρχικά έγραψες.Μάλλον θα αναθεωρήσω και το ότι είμαστε όλοι ενήλικοι που ανέφερα πριν.

Χάνεις το νόημα (ή δεν μπορείς να το πιάσεις καν).Η ουσία δεν είναι αν θα με πιστέψει κάποιος,αλλά ακριβώς ότι το γράφω και το δηλώνω σαφέστατα.Γιατί ξέρω ότι είναι αλήθεια και δε φοβάμαι ότι θα με ξεμπροστιάσει κάποιος.Εσύ από την άλλη όπως είδαμε αρκετές φορές μέχρι τώρα,ούτε στο forum δεν μπορείς να το γράψεις γιατί ξέρεις ότι πρέπει να πεις ψέμματα και δεν σε παίρνει.

Α και έχεις ταράξει στα edit τα 3 τελευταία ποστ σου,δεν σε προλαβαίνω.Απαντάω και μετά προσθέτεις φράσεις ανάλογα με την απάντησή μου που αλλάζουν και το νόημα όσων αρχικά έγραψες.Μάλλον θα αναθεωρήσω και το ότι είμαστε όλοι ενήλικοι που ανέφερα πριν.

είπαμε με ξεμπρόστιασες... είμαι ο αρχιτραπεζίτης.. happy now ??

γιαυτο υπάρχει το edit... LOL.. :-D

Σόρρυ που παρεμβαίνω αλλά Braker όσο δίκιο και να θες να έχεις το χάνεις όταν ο pedrojay σε ρωτάει 100 φορές αν έχεις σχέση με τη leupay και εσύ αποφεύγεις και τις 100 να απαντήσεις. Και εδώ τώρα και σε άλλα τόπικ που έχω πετύχει πάλι αντίστοιχη συζήτηση. Είναι προφανές ότι σχετίζεσαι με την εταιρεία και βρίσκεσαι εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Οποιοσδήποτε άλλος, στην πρώτη φορά που θα τον ρωτούσαν αν έχει σχέση με την εταιρεία και με τις διαφημιστικές σελίδες της εταιρείας στο fb, θα έλεγε ένα εύκολο "όχι". Για εσένα όμως όπως αποδεικνύεται είναι δύσκολο.

• Like 1

έχω revolut και leupay.

απ ότι έχουμε πει η revolut έχει την καλύτερη μετατροπή ισοτιμίας.

επειδή τώρα θέλω να ταξιδέψω στη Βουλγαρία, ξέρει κανείς τι με συμφέρει να κάνω όσον αφορά το συνάλλαγμα;

σκέφτηκα να γεμίσω τη revolut και να χρησιμοποιώ αυτή.

θα με συμφέρει περισσότερο από  κάθε άλλη επιλογή; πχ ανταλλακτήρια στη Βουλγαρία, χρήση ελληνικής χρεωστικής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...