JimGer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 On 20/10/2018 at 09:35, Hapatingo said: Για να δουλέψει Ελλάδα θέλει διεύθυνση άλλης χώρας, όπως η monzo και η TW που αναφέρθηκαν. Εγώ την έχω βάλει στο paypal. Είναι απίστευτη κάρτα μιας και συμπεριφέρεται και σαν πιστωτική σε υπηρεσίες όπως ενοικίαση αυτοκινήτου ή κράτηση σε ξενοδοχείο κοκ. Αυτό το ξέρεις σίγουρα? Πως προκύπτει?
Thanasis159 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 11:35 ΠΜ, Hapatingo είπε Για να δουλέψει Ελλάδα θέλει διεύθυνση άλλης χώρας, όπως η monzo και η TW που αναφέρθηκαν. Εγώ την έχω βάλει στο paypal. Είναι απίστευτη κάρτα μιας και συμπεριφέρεται και σαν πιστωτική σε υπηρεσίες όπως ενοικίαση αυτοκινήτου ή κράτηση σε ξενοδοχείο κοκ. Εκτός από διεύθυνση άλλης χώρας (για την Monzo τουλάχιστον) θέλει και ενεργό διαβατήριο.
molot12 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 4:39 ΜΜ, nek4d είπε Σημερα σε συναλλαγη 1€, μεσω paypal με icard, δεν περασε! Αρχισαν τα παρατραγουδα? Σε εσας δουλευει η leopay, icard? Κοιτα στο αντιστοιχο νημα του φορουμ για την leopay εχουν προβλημα με τις μεταφορες sepa (τετοια χρησιμοποιει το paypal) γιατι η τραπεζα satabank Μαλτας που συνεργαζοταν μαλλον βαρεσε κανονι !
Hapatingo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 On 22/10/2018 at 11:39, JimGer said: Αυτό το ξέρεις σίγουρα? Πως προκύπτει? Σε πιο θέμα αναφέρεσαι? On 22/10/2018 at 12:16, Thanasis159 said: Εκτός από διεύθυνση άλλης χώρας (για την Monzo τουλάχιστον) θέλει και ενεργό διαβατήριο. Εγώ έβαλα διεύθυνση φίλου στην Αγγλία και διεύθυνση αλληλογραφίας Ελλάδα. Με ταυτότητα έκανα εγγραφή.
nek4d Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, molot12 είπε Κοιτα στο αντιστοιχο νημα του φορουμ για την leopay εχουν προβλημα με τις μεταφορες sepa (τετοια χρησιμοποιει το paypal) γιατι η τραπεζα satabank Μαλτας που συνεργαζοταν μαλλον βαρεσε κανονι ! Ενταξει , σε επομενες συναλλαγες δουλεψε κανονικα. Ειδα και το αλλο θεμα βεβαιως, γενικα δεν εχουν προβλημα (ακομη) οι καρτες τους, εχουν μπλοκαρει λογαριασμους εκτος ΕΟΧ, οι δικες μας δουλευουν κανονικα. Παιζονται πολλα συμφεροντα (και Ευρωπαικα αλλα και εδς, πχ θυμοσαστε την ιστορια με τα mypos το 2016) και αυτην την στιγμη εχουν δεχθει ισχυροτατο πληγμα στην φημη τους..., ισως να μην το αντεξουν και να κλεισουν τελικα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι άλλες υπηρεσίες τους που έχουν σχέση μόνο με ΕΟΧ σε γενικές γραμμές λειτουργούν χωρίς προβλήματα. πρόβλημα αυτή τη στιγμή έχει μόνο η satabank η οποία έχει επηρεάσει τα SEPA transfers. να κλείσουν ως όμιλος iCard ;; δύσκολο. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Thanasis159 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Σε πιο θέμα αναφέρεσαι? Εγώ έβαλα διεύθυνση φίλου στην Αγγλία και διεύθυνση αλληλογραφίας Ελλάδα. Με ταυτότητα έκανα εγγραφή. Ελληνική ταυτότητα;;; Εμένα γιατί δεν μου το δέχονταν; Λες να άλλαξε; Θα ξαναδοκιμάσω. Edit: Πάλι μου λένε πως δεν δέχονται την Ελληνική ταυτότητα... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Thanasis159
kpapageo1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε Ελληνική ταυτότητα;;; Εμένα γιατί δεν μου το δέχονταν; Λες να άλλαξε; Θα ξαναδοκιμάσω. Edit: Πάλι μου λένε πως δεν δέχονται την Ελληνική ταυτότητα... Αν αναφέρεσαι στην Monzo εμένα δέχτηκαν το δίπλωμα.
Thanasis159 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Έχεις το καινούριο υποθέτω, σε μορφή κάρτας, ε;
nekten Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 7:11 ΜΜ, Hapatingo είπε Η laupay εάν δεν κάνω λάθος ζητάει και αφμ κατά την εγγραφή. Και η N26 ζητάει... Το ερώτημα είναι τι κάνει με αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nekten είπε Και η N26 ζητάει... Το ερώτημα είναι τι κάνει με αυτό; CRS (Common reporting standard)... όλες οι τράπεζες και οι FinTech είναι υποχρεωμένες να στέλνουν στις φορολογικές αρχές κάθε χώρας αρχείο με τα στοιχεία των πελατών τους.
Hapatingo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, VICKR said: CRS (Common reporting standard)... όλες οι τράπεζες και οι FinTech είναι υποχρεωμένες να στέλνουν στις φορολογικές αρχές κάθε χώρας αρχείο με τα στοιχεία των πελατών τους. Όχι δεν ισχύει αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Όχι δεν ισχύει αυτό. ok, εσυ ξερεις.
Hapatingo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, VICKR said: ok, εσυ ξερεις. Αυτόματα καμία εταιρία δεν στέλνει. Στέλνουν μόνο όταν ξεπεραστεί ένα όριο πχ εάν Αμερικάνος έχει καταθέσεις σε ευρωπαικό λογαριασμό πάνω των 50.000 δολαρίων τότε η τράπεζα θα ενημερώσει τους αμερικάνους, παραπλήσια όρια έχουν και ευρωπαϊκές χώρες. Όχι για να του τα πάρουν αλλά για να δουν εάν τα έχει δηλώσει ή όχι. Από την TW εδώ και ένα χρόνο Will you report my transfers to the tax authorities? TransferWise Limited is a UK company authorised by the Financial Conduct Authority as an Electronic Money Institution. We are still evaluating the impact of the Common Reporting Standards, including FATCA, to our business and how we will adopt the new requirements. At this time we are not reporting this information to HMRC or any other tax authority.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα