Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Mε τη λογική αυτή κάθε τρεις και λίγο η κάρτα θα μπλοκάρει ποιό το όφελος; Αποθαρρύνουν τη χρήση της με αυτό τον τρόπο ! Εγω πιστεύω πως το μπλοκάρισμα και η επαλήθευση στοιχείων πριν τα 1000 ευρώ περίπου (κάποιος ανέφερε 750 GB Pounds) γίνεται οταν η συναλλαγή θεωρηθεί ύποπτη (πχ τζόγος), ή σε μη ασφαλή "κατα την αποψή τους" ιστοσελίδα, επειδή μέχρι τότε δεν έχουν κανένα απολύτως στοιχείο για τον κάτοχο της κάρτας (ταυτότητα) και θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα γιατι στην περίπτωση μου έχω ξεπεράσει το όριο αλλά δεν μου έχει ζητηθεί ταυτοποίηση (φωτό ταυτότητα) πιθανότατα γιατί την φορτίζω μόνο με την κάρτα της leupay (satabank) που έχει ήδη γίνει verify ! Νομίζω ήμουν σαφής. Ανέφερα ότι με παίρνουν μόνο στην 1η χρέωση που κάνω σε εξωτερικό. Αλλά και πάλι ο λόγος που δεν δέχτηκε η εταιρεία την revolut είναι επειδή έχει πολιτική να μην δέχεται κάρτες με ξένη διεύθυνση. Πόσες φορές να το πούμε; Είναι όροι της συγκεκριμένης εταιρείας.
knicks Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 για τους ελληνες χρηστες της leupay παρεχουν και support στο forum του ελληνα αντιπροσωπου http://forum.elief.eu/board/5-προπληρωμένες-κάρτες-leupay/ επισης αν καποιος βιαζεται και δεν θελει να περιμενει την καρτα δωρεαν με το ταχυδρομιο μπορει και να την αγορασει απο τον ελληνα αντιπροσωπο. 5€ πουλανε την καρτα και τη στελνουν πανελλαδικα με courier με επιπλεον 7€
Agathoklis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 braker αν οσα account εχεις φτιαξει εδω περα ,τα ειχες σε γυναικες θα ησουν τεραστιος μαγκας... σορυ αλλα εχω ξεκινησει να κανω δυσφημιση στην leupay (οχι πως την ξερει και κανεις και οχι πως χρειαζεται δυσφημιση) σε γνωστους και φιλους και συνομιλητες μου σε φορουμ... ειναι τραγικο το να ρωτας και να απαντας μονος σου απο διαφορετικους λογαριασμους, μονο και μονο για να κρατας τα τοπικ ψηλα στην λιστα...
akis_supernatural Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 braker αν οσα account εχεις φτιαξει εδω περα ,τα ειχες σε γυναικες θα ησουν τεραστιος μαγκας... σορυ αλλα εχω ξεκινησει να κανω δυσφημιση στην leupay (οχι πως την ξερει και κανεις και οχι πως χρειαζεται δυσφημιση) σε γνωστους και φιλους και συνομιλητες μου σε φορουμ... ειναι τραγικο το να ρωτας και να απαντας μονος σου απο διαφορετικους λογαριασμους, μονο και μονο για να κρατας τα τοπικ ψηλα στην λιστα... η αληθεια ειναι οτι ο braker το εχει παρακανει! εχει καταντησει κανει αρνητικη διαφημιση στην leupay!! ομως εγω σωθηκα!! και εξηγω,.... εχω συνδεσει τη mastercard της eurobank με τη leupay εστειλα 10 ευρω με προμηθεια 0.5 ευρω... και εμφανιστηκαν αμεσως!!! μετα εκανα top up στη revolut και φανηκαν αμεσως!!!! οποτε απο εδω και περα ετσι θα το κανω για να μην περιμενω τοσες μερες να μπουν στη revolut με εμβασμα απο τραπεζα!!
noah.johnson Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 η αληθεια ειναι οτι ο braker το εχει παρακανει! εχει καταντησει κανει αρνητικη διαφημιση στην leupay!! ομως εγω σωθηκα!! και εξηγω,.... εχω συνδεσει τη mastercard της eurobank με τη leupay εστειλα 10 ευρω με προμηθεια 0.5 ευρω... και εμφανιστηκαν αμεσως!!! μετα εκανα top up στη revolut και φανηκαν αμεσως!!!! οποτε απο εδω και περα ετσι θα το κανω για να μην περιμενω τοσες μερες να μπουν στη revolut με εμβασμα απο τραπεζα!! συγνώμη φίλε που θα το γράψω αλλά διάβασα το ίδιο μήνυμα που έγραψες σχεδόν καρμπόν στα άλλα θέματα. ανέκαθεν εσύ παρορμητικός ήσουν από εποχής revolut και πρώτου top up που τους κατηγορούσες. ότι και εγώ δεν έχω θέμα με καμία από της παρούσες υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι δεν θα έχω στο μέλλον. όσο για την leupay ναι την χρησιμοποιώ πιο λίγο από τις άλλες γιατί κρατάω και μια πισινή. καθώς είναι οι μόνοι που έχοντας στείλει τα στοιχεία μας στο Λουξεμβούργο, τα μετέφεραν στη Μάλτα ανοίγοντας μας εκεί τραπεζικό λογαριασμό, σκέψου που αλλού μπορούν να ανοίξουν προσποιούμενοι εμάς. δεν το λέω συκοφαντικά, απλά καλό είναι να κάνουμε και τέτοιες σκέψεις για τα περί ασφάλειας. και επίσης ο τραπεζικός λογαριασμός που είχαμε στο Λουξεμβούργο, μήπως έχει παραμείνει στο όνομα μας χωρίς να το ξέρουμε?! ποτέ δεν μας είπαν τι έγινε η iPAY. το ότι εσυ δεν έχεις υπομονή δεν είναι λύση να μεταφέρεις μικροποσά από την ελληνική κάρτα σου. στέλνε 500 κάθε μήνα στη revout/ leupay με 1 ευρώ και κάνε τη δουλειά σου όποτε τα χρειάζεσαι. το να στέλνεις μικρά και μεγάλα ποσά με προμήθεια 1% θα δεις ότι στην τελική είναι ασύμφορο. 2
akis_supernatural Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 συγνώμη φίλε που θα το γράψω αλλά διάβασα το ίδιο μήνυμα που έγραψες σχεδόν καρμπόν στα άλλα θέματα. ανέκαθεν εσύ παρορμητικός ήσουν από εποχής revolut και πρώτου top up που τους κατηγορούσες. ότι και εγώ δεν έχω θέμα με καμία από της παρούσες υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι δεν θα έχω στο μέλλον. όσο για την leupay ναι την χρησιμοποιώ πιο λίγο από τις άλλες γιατί κρατάω και μια πισινή. καθώς είναι οι μόνοι που έχοντας στείλει τα στοιχεία μας στο Λουξεμβούργο, τα μετέφεραν στη Μάλτα ανοίγοντας μας εκεί τραπεζικό λογαριασμό, σκέψου που αλλού μπορούν να ανοίξουν προσποιούμενοι εμάς. δεν το λέω συκοφαντικά, απλά καλό είναι να κάνουμε και τέτοιες σκέψεις για τα περί ασφάλειας. και επίσης ο τραπεζικός λογαριασμός που είχαμε στο Λουξεμβούργο, μήπως έχει παραμείνει στο όνομα μας χωρίς να το ξέρουμε?! ποτέ δεν μας είπαν τι έγινε η iPAY. το ότι εσυ δεν έχεις υπομονή δεν είναι λύση να μεταφέρεις μικροποσά από την ελληνική κάρτα σου. στέλνε 500 κάθε μήνα στη revout/ leupay με 1 ευρώ και κάνε τη δουλειά σου όποτε τα χρειάζεσαι. το να στέλνεις μικρά και μεγάλα ποσά με προμήθεια 1% θα δεις ότι στην τελική είναι ασύμφορο. σορρυ για την ενοχληση...... σας αφηνω να γραφετε τα ιδια και τα ιδια ολη μερα..... απλα ηθελα να εξυπηρετησω καποιους σαν και εμενα που θελουμε αμεσες αγορες με μικροποσα.... καλη συνεχεια!
prometheas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχοντας περάσει και από τις τρεις (Leupay, Revolut, και Number 26) κατέληξα στην τελευταια και πεταξα τις αλλες δύο. Περναει παντου, σε ελληνικά καταστήματα, ΑΤΜ, αγορές εξωτερικου, Paypal , Αμαζον κλπ). Μεταφέρω χρήματα εκει από τους 2 λογαριασμους μου εδώ και κανω οτι αγορες θελω ευκολα και χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Ολα τα εμβάσματα που εχω στειλει πιστώνονται στο λογαριασμο μου στην Number26 σε 2 ημερες ακριβώς, ουτε περισσότερο ούτε λιγότερο.. Μονο σε sites στοιχηματων δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν με ενδιαφέρει..
knicks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 συγνώμη φίλε που θα το γράψω αλλά διάβασα το ίδιο μήνυμα που έγραψες σχεδόν καρμπόν στα άλλα θέματα. ανέκαθεν εσύ παρορμητικός ήσουν από εποχής revolut και πρώτου top up που τους κατηγορούσες. ότι και εγώ δεν έχω θέμα με καμία από της παρούσες υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι δεν θα έχω στο μέλλον. όσο για την leupay ναι την χρησιμοποιώ πιο λίγο από τις άλλες γιατί κρατάω και μια πισινή. καθώς είναι οι μόνοι που έχοντας στείλει τα στοιχεία μας στο Λουξεμβούργο, τα μετέφεραν στη Μάλτα ανοίγοντας μας εκεί τραπεζικό λογαριασμό, σκέψου που αλλού μπορούν να ανοίξουν προσποιούμενοι εμάς. δεν το λέω συκοφαντικά, απλά καλό είναι να κάνουμε και τέτοιες σκέψεις για τα περί ασφάλειας. και επίσης ο τραπεζικός λογαριασμός που είχαμε στο Λουξεμβούργο, μήπως έχει παραμείνει στο όνομα μας χωρίς να το ξέρουμε?! ποτέ δεν μας είπαν τι έγινε η iPAY. το ότι εσυ δεν έχεις υπομονή δεν είναι λύση να μεταφέρεις μικροποσά από την ελληνική κάρτα σου. στέλνε 500 κάθε μήνα στη revout/ leupay με 1 ευρώ και κάνε τη δουλειά σου όποτε τα χρειάζεσαι. το να στέλνεις μικρά και μεγάλα ποσά με προμήθεια 1% θα δεις ότι στην τελική είναι ασύμφορο. απο οσο θυμαμαι οσοι ειχαμε leupay πριν γινει η αλλαγη εδρας απο λουξεμβουργο σε μαλτα ενημερωθηκαμε για τις αλλαγες αρκετες μερες νωριτερα και πατησαμε "i agee" ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα, οποιος δεν ηθελε μπορουσε να στειλει mail να του διαγραψουν τον λογαριασμο. αρα δεν το εκαναν αυτο χωρις τη συγκαταθεση μας. οπως το paypal αλλαζει ορους μας ενημερωνει και εμεις συμφωνουμε ή διαφωνουμε το ιδιο εκανε και η leupay. προσωπικα το οτι πηγε μαλτα δεν με απασχολει καθολου, σημασια εχει η υπηρεσια να λειτουργει σωστα και εως τωρα λειτουργει χωρις προβληματα.
molot12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 απο οσο θυμαμαι οσοι ειχαμε leupay πριν γινει η αλλαγη εδρας απο λουξεμβουργο σε μαλτα ενημερωθηκαμε για τις αλλαγες αρκετες μερες νωριτερα και πατησαμε "i agee" ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα, οποιος δεν ηθελε μπορουσε να στειλει mail να του διαγραψουν τον λογαριασμο. αρα δεν το εκαναν αυτο χωρις τη συγκαταθεση μας. οπως το paypal αλλαζει ορους μας ενημερωνει και εμεις συμφωνουμε ή διαφωνουμε το ιδιο εκανε και η leupay. προσωπικα το οτι πηγε μαλτα δεν με απασχολει καθολου, σημασια εχει η υπηρεσια να λειτουργει σωστα και εως τωρα λειτουργει χωρις προβληματα. Mάλλον δεν θυμάσαι αγαπητέ συμφορουμίτη καλά, εγω προσωπικά και πολλοί άλλοι δεν πατήσαμε κανένα κουμπάκι agree για τις αλλαγές που έγιναν.
knicks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οταν μπηκες στο webbanking δεν σου ανοιξε ενα popup που σε ενημερωνε για τις αλλαγες στους ορους χρησης;
djuan1988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ολα τα εμβάσματα που εχω στειλει πιστώνονται στο λογαριασμο μου στην Number26 σε 2 ημερες ακριβώς, ουτε περισσότερο ούτε λιγότερο.. Αν τα στείλεις από το απόγευμα και μετά κάνουν 2 ημέρες. Αν τα στείλεις πρωί, την άλλη ημέρα το μεσημέρι θα είναι στην άλλη τράπεζα. Σαν να στέλνεις από την Πειραιώς στην Εθνική.
Scootermans Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα να ρωτησω αν ξερετε οταν βαζετε την mastercard number26 να κανετε αναληψη απο atm, τι επιλογη βαζετε βρε παιδια? Acount savings, Checkings η credit card? ?
tvagge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα να ρωτησω αν ξερετε οταν βαζετε την mastercard number26 να κανετε αναληψη απο atm, τι επιλογη βαζετε βρε παιδια? Acount savings, Checkings η credit card? ? Accounts Savings
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Accounts Savings Εγώ και τρεχούμενο (checking) πάτησα κανονικά έγινε η ανάληψη. Το βρήκα στο FAQ. Ο τύπος λογαριασμού είναι τρεχούμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα