nikosar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στους παραπανω τροπους, που σωστα συγκαταλεγεις και τη χρηση ξενων καρτων, υπαρχει μια σημαντικη διαφοροποιηση. Καρτα εκδοσης εξωτερικου δεν υποκειται σε περιορισμους κεφαλαιων. Ειναι η πρωτη φορα που ακουγεται σε καρτα εξωτερικου να μην περνα αγορα. Μονο στην revolut υπαρχουν μεχρι αυτη την στιγμη παραδειγματα. Κανενα παραδειγμα αδυναμιας αγορας σε leupay και number 26. Ειναι πολυ συγκεκριμενα τα συγκρισιμα μετρα στις 3 καρτες που συγκρινονται στο νημα αυτο. Το γεγονος πως δεν περασε η αγορα σου χρησιμοποιωντας απευθειας την καρτα revolut (εστω κι αν δεν ειχες κανει συνδεση με paypal) ειναι τραγικο για καρτα εκδοσης εξωτερικου, αν ειχες μεσα χρηματα. Σημαινει πως υπαρχουν καταστηματα, οπως το gatwick express, που δεν την δεχονται. Το να λεει κανεις δεν φταιει η καρτα, φταιει το site που δεν την δεχεται ειναι μεταφορα ευθυνων. Αν καποιος δεχεται mastercard , πρεπει να δεχτει και την revolut. Απο οτι καταλαβαίνω δεν είναι θέμα καρτας, αλλά πολιτικής ασφαλείας που ακολουθεί το συγκεκριμένο κατάστημα. Με οποιαδηποτε κάρτα και αν γινόταν η αγορά, αν το σύστημα εβλέπε κάρτα UK αλλά διευθυνση ελληνική, θα τη απέρριπτε. Βέβαια, δε ξέρω τι γίνεται σε leupay και number26, τι διευθυνση βάζεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στους παραπανω τροπους, που σωστα συγκαταλεγεις και τη χρηση ξενων καρτων, υπαρχει μια σημαντικη διαφοροποιηση. Καρτα εκδοσης εξωτερικου δεν υποκειται σε περιορισμους κεφαλαιων. Ειναι η πρωτη φορα που ακουγεται σε καρτα εξωτερικου να μην περνα αγορα. Μονο στην revolut υπαρχουν μεχρι αυτη την στιγμη παραδειγματα. Κανενα παραδειγμα αδυναμιας αγορας σε leupay και number 26. Ειναι πολυ συγκεκριμενα τα συγκρισιμα μετρα στις 3 καρτες που συγκρινονται στο νημα αυτο. Το γεγονος πως δεν περασε η αγορα σου χρησιμοποιωντας απευθειας την καρτα revolut (εστω κι αν δεν ειχες κανει συνδεση με paypal) ειναι τραγικο για καρτα εκδοσης εξωτερικου, αν ειχες μεσα χρηματα. Σημαινει πως υπαρχουν καταστηματα, οπως το gatwick express, που δεν την δεχονται. Το να λεει κανεις δεν φταιει η καρτα, φταιει το site που δεν την δεχεται ειναι μεταφορα ευθυνων. Αν καποιος δεχεται mastercard , πρεπει να δεχτει και την revolut. Μα, και στις 4 περιπτώσεις που ανέφερες ότι ευθύνεται η revolut, αποδεικνύεται ότι στις 3 απ' αυτές (για τη μια δεν ξέρουμε την αιτία απόρριψης) δεν ήταν υπεύθυνη για την απόρριψη η κάρτα, αλλά άλλος λόγος. Γιατί επιμένεις; Δεν καθορίζουμε εμείς τους όρους διαχείρισης του paypal ή του gatwick express ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού. Και, ειδικά, με την περίπτωση του gatwick express, καταλαβαίνουμε όλοι ότι το ίδιο θα συμβεί και αν χρησιμοποιήσει κάποιος, μη κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, την κάρτα Number26 ή LeuPay που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το οτι δεν εχουν αναφερθει παραδειγματα αδυναμιας αγορας χρησιμοποιωντας mastercard leypay και mastercard number26 δεν αναιρει τα αρνητικα στοιχεια για την αδυναμια αγορας χρησιμοποιωντας mastercard revolut. Ας βγουν οποιοι εχουν τετοια παραδειγματα να το δηλωσουν για να ασκηθει και προς εκεινες τις καρτες η αναλογη αρνητικη κριτικη. Ενδεχομένως να μην υπάρχουν χρήστες του φόρουμ που να τις χρησιμοποιούν εντατικά ώστε να εντοπιστούν πιθανά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μα, και στις 4 περιπτώσεις που ανέφερες ότι ευθύνεται η revolut, αποδεικνύεται ότι στις 3 απ' αυτές (για τη μια δεν ξέρουμε την αιτία απόρριψης) δεν ήταν υπεύθυνη για την απόρριψη η κάρτα, αλλά άλλος λόγος. Γιατί επιμένεις; Δεν καθορίζουμε εμείς τους όρους διαχείρισης του paypal ή του gatwick express ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού. Και, ειδικά, με την περίπτωση του gatwick express, καταλαβαίνουμε όλοι ότι το ίδιο θα συμβεί και αν χρησιμοποιήσει κάποιος, μη κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, την κάρτα Number26 ή LeuPay που έχει. Εχουμε απλα διαφορετικη θεση για το τι πρεπει να προσφερει μια καρτα εκδοσης εξωτερικου. -Στην περιπτωση malamask υπαρχει συνδεση καρτας revolut paypal και αδυναμια αγορας απο δυο site. Αν ειναι για σενα θεμα διαχειρισης των site και/η διαχειρισης paypal που δεν εκαναν δεκτη την αγορα με revolut και οχι ευθυνη revolut , για μενα ειναι καθαρα αποτυχια mastercard revolut. -στην περιπτωση nikosar δεν υπαρχει συνδεση καρτας revolut paypal και υπαρχει αδυναμια αγορας απο gatwick express. Για σενα ειναι ευθυνη διαχειρισης gatwick express και υποθετεις πως ουτε με leupay/number26 θα πετυχει η αγορα λογω ελληνικης διευθυνσης.. Για μενα ειναι καθαρα αποτυχια πληρωμης με mastercard revolut, χωρις να κανω υποθεσεις ,αν θα τσακιζαν οι πληρωμες χρησιμοποιωντας mastercard leupay και mastercard number26. -Στις περιπτωσεις kont και sargus υπαρχει αδυναμια αγορας σε site Υποθετεις πως δεν εχουν κανει συνδεση revolut με paypal, χωρις οι χρηστες να εχουν επαληθευσει η διαψευσει την υποθεση σου. Για μενα ειναι αποτυχια mastercard revolut που ειτε με ειτε χωρις συνδεση σε paypal δεν περνα για αγορες απο site οπως ebay και sportsdirect. Με μια προταση, εσυ δεχεσαι και θεωρεις δικαιολογημενες αποτυχιες αγορας χωρις να επιριπτεις ευθυνη σε revolut Απο την αλλη, υποκειμενικα, θεωρω τραγικο να αποτυγχανουν αγορες χρησιμοποιωντας revolut. Και φυσικα θεωρω πως ευθυνεται και η revolut για τις αποτυχιες. Διαφορετικη εκτιμηση της ιδιας καταστασης κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 -στην περιπτωση nikosar δεν υπαρχει συνδεση καρτας revolut paypal και υπαρχει αδυναμια αγορας απο gatwick express. Για σενα ειναι ευθυνη διαχειρισης gatwick express και υποθετεις πως ουτε με leupay/number26 θα πετυχει η αγορα λογω ελληνικης διευθυνσης.. Για μενα ειναι καθαρα αποτυχια πληρωμης με mastercard revolut, χωρις να κανω υποθεσεις ,αν θα τσακιζαν οι πληρωμες χρησιμοποιωντας mastercard leupay και mastercard number26. Απο οτι καταλαβαίνω δεν είναι θέμα καρτας, αλλά πολιτικής ασφαλείας που ακολουθεί το συγκεκριμένο κατάστημα. Με οποιαδηποτε κάρτα και αν γινόταν η αγορά, αν το σύστημα εβλέπε κάρτα UK αλλά διευθυνση ελληνική, θα τη απέρριπτε. Βέβαια, δε ξέρω τι γίνεται σε leupay και number26, τι διευθυνση βάζεις...... Όταν 1) γράφει στο site του gatwick express ότι δεν επιτρέπει την αγορά online εισιτηρίων σε κατόχους αγγλικών καρτών, όπως η revolut MasterCard, αλλά με διεύθυνση κατοικίας εκτός UK, 2) επισημαίνει ο nikosar τα παραπάνω και εσύ, όχι μόνο επιμένεις να θεωρείς υπεύθυνη τη revolut για την απόρριψη της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά επιχειρηματολογείς υπονοώντας ότι¨"κάνω υποθέσεις", ε, τότε, το μόνο που μπορώ να πω είναι: I rest my case. ΥΓ 1. Νομίζω ότι αρκετά το κουράσαμε το θέμα (και το νήμα) και κάθε αναγνώστης έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, σχετικά με τις περιπτώσεις απόρριψης συναλλαγών με τη Revolut. 2. Προς άρση κάθε (πιθανής παρερμηνείας), δηλώνω ότι δεν είμαι μέτοχος στη συγκεκριμένη εταιρεία (!!!) και δεν την προμοτάρω, πολύ περισσότερο αφού την έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα, σαν εναλλακτική λύση, δεν έχω κάνει καμία αγορά ακόμη και δεν έχω παραλάβει τη φυσική της έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όταν 1) γράφει στο site του gatwick express ότι δεν επιτρέπει την αγορά online εισιτηρίων σε κατόχους αγγλικών καρτών, όπως η revolut MasterCard, αλλά με διεύθυνση κατοικίας εκτός UK, 2) επισημαίνει ο nikosar τα παραπάνω και εσύ, όχι μόνο επιμένεις να θεωρείς υπεύθυνη τη revolut για την απόρριψη της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά επιχειρηματολογείς υπονοώντας ότι¨"κάνω υποθέσεις", ε, τότε, το μόνο που μπορώ να πω είναι: I rest my case. ΥΓ 1. Νομίζω ότι αρκετά το κουράσαμε το θέμα (και το νήμα) και κάθε αναγνώστης έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, σχετικά με τις περιπτώσεις απόρριψης συναλλαγών με τη Revolut. 2. Προς άρση κάθε (πιθανής παρερμηνείας), δηλώνω ότι δεν είμαι μέτοχος στη συγκεκριμένη εταιρεία (!!!) και δεν την προμοτάρω, πολύ περισσότερο αφού την έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα, σαν εναλλακτική λύση, δεν έχω κάνει καμία αγορά ακόμη και δεν έχω παραλάβει τη φυσική της έκδοση. Κανενα προβλημα. Σεβομαι την αποψη σου, απλα διαφωνω. Πολιτισμενη συζητηση κανουμε και η σκεψη σου ειναι απολυτα συγκροτημενη και κατανοητη. Για να μην υπαρχουν παρερμηνειες και για τα δικα μου γραφομενα, να τονισω κι εγω κατι. Αυτονοητο ειναι πως ουτε για σενα ουτε για αλλον αφηνω υπονοουμενα πως προωθει καποια απο τις 3 καρτες. Αν πιστευα κατι τετοιο θα το ελεγα ξεκαθαρα. Ξεκαθαρα πιστευω πως ολοι τονιζουν αυτο που εχει για εκεινους σημασια χωρις ιδιοτελεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα προβλημα. Σεβομαι την αποψη σου, απλα διαφωνω. Πολιτισμενη συζητηση κανουμε και η σκεψη σου ειναι απολυτα συγκροτημενη και κατανοητη. Για να μην υπαρχουν παρερμηνειες και για τα δικα μου γραφομενα, να τονισω κι εγω κατι. Αυτονοητο ειναι πως ουτε για σενα ουτε για αλλον αφηνω υπονοουμενα πως προωθει καποια απο τις 3 καρτες. Αν πιστευα κατι τετοιο θα το ελεγα ξεκαθαρα. Ξεκαθαρα πιστευω πως ολοι τονιζουν αυτο που εχει για εκεινους σημασια χωρις ιδιοτελεια. Για τον εαυτό σου μπορείς να πεις το αντίστοιχο με τον makfil; ότι δεν προμοτάρεις, ότι δεν έχεις καμία σχέση μετόχου σε κάποια εταιρεία και ότι απλά ενδιαφέρεσαι μόνο για την ενημέρωση; Προσθήκη. Σου εξηγούν ότι είναι δικλείδα ασφαλείας που έχουν στην εταιρεία αυτή. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες παρόμοιες σε άλλες κάρτες. Αλλά δεν γίνεται να μην το καταλαβαίνεις αυτό και να γράφεις τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για τον εαυτό σου μπορείς να πεις το αντίστοιχο με τον makfil; ότι δεν προμοτάρεις, ότι δεν έχεις καμία σχέση μετόχου σε κάποια εταιρεία και ότι απλά ενδιαφέρεσαι μόνο για την ενημέρωση; Επειδη με ρωτας αμεσα, αν εχω συμφερον, δεν εχω προβλημα να σου απαντησω. Ναι, δεν εχω καμια σχεση με καποια εταιρεια. Ουτε με revolut, ουτε με number26,, ουτε με leupay, ουτε με αλλες που προσφερουν πιθανα παρομοιες υπηρεσιες, καρτες, κ.λ. Ουτε εχω καποιο συμφερον, ειτε οικονομικο, ειτε γνωριμιων, ειτε δημοσιων σχεσεων, ειτε καποιο αλλο ιδιοτελες οφελος. Αν καποιος θεωρει πως λεω ψεματα, τοτε θα ειναι κακεντρεχης. Οπως εστειλα σε revolut και leupay φωτοτυπια ταυτοτητας για να πιστοποιησουν τα στοιχεια μου, θετω τα ιδια στοιχεια στην διαθεση οποιου συντονιστη/διαχειριστη της ιστοσελιδας αυτης μου το ζητησει. Εμεινες ευχαριστημενος με την απαντηση μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη με ρωτας αμεσα, αν εχω συμφερον, δεν εχω προβλημα να σου απαντησω. Ναι, δεν εχω καμια σχεση με καποια εταιρεια. Ουτε με revolut, ουτε με number26,, ουτε με leupay, ουτε με αλλες που προσφερουν πιθανα παρομοιες υπηρεσιες, καρτες, κ.λ. Ουτε εχω καποιο συμφερον, ειτε οικονομικο, ειτε γνωριμιων, ειτε δημοσιων σχεσεων, ειτε καποιο αλλο ιδιοτελες οφελος. Αν καποιος θεωρει πως λεω ψεματα, τοτε θα ειναι κακεντρεχης. Οπως εστειλα σε revolut και leupay φωτοτυπια ταυτοτητας για να πιστοποιησουν τα στοιχεια μου, θετω τα ιδια στοιχεια στην διαθεση οποιου συντονιστη/διαχειριστη της ιστοσελιδας αυτης μου το ζητησει. Εμεινες ευχαριστημενος με την απαντηση μου; Αν είναι Έτσι όπως τα λες και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, τότε τα γραφόμενά σου αποκτούν για εμένα μια βαρύτητα. Είμαστε σίγουροι ότι και με τις άλλες κάρτες με ξένη διεύθυνση δεν υπήρχε πρόβλημα; Οι χρήστες της revolut, ήμουν και εγώ αλλά η number 26 με καλύπτει περισσότερο, Είναι πολλοί περισσότεροι και άρα μεγαλύτερο αριθμητικά τα σφάλματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι Έτσι όπως τα λες και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, τότε τα γραφόμενά σου αποκτούν για εμένα μια βαρύτητα. Είμαστε σίγουροι ότι και με τις άλλες κάρτες με ξένη διεύθυνση δεν υπήρχε πρόβλημα; Οι χρήστες της revolut, ήμουν και εγώ αλλά η number 26 με καλύπτει περισσότερο, Είναι πολλοί περισσότεροι και άρα μεγαλύτερο αριθμητικά τα σφάλματα. Οχι, δεν ειμαι σιγουρος . Μπορει και να ειναι ετσι οπως το εγραψε ο χρηστης makfil. Μπορει καλλιστα δηλαδη να προσπαθησει καποιος να αγορασει εισιτηρια απο gatwick express χρησιμοποιωντας leupay και number26 και επισης να αποτυχει η αγορα. Απλα δεν ξερω, αν καποιος το εχει δοκιμασει και ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knicks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 αδυναμια σε leupay ειχα οταν τη χρησιμοποιησα για να πληρωσω διοδια στην ισπανια. η καρτα δεν περασε, βεβαια ουτε η πιστωτικη eurobank περασε (ειχε οριο) και τελικα περασε η πιστωτικη visa alpha, δεν ξερω γιατι εγινε αυτο. κατα τα αλλα σε αγορες ελλαδα και εξωτερικο σε pos καθως για σε αγορες μεσω paypal και γενικα web δεν ειχα ποτε προβλημα με τη leupay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εχω την εντύπωση ότι στο πρόβλημα του φίλου με τα τρένα το πρόβλημα είναι η κάρτα. Δηλαδή μια κάρτα ξένης χώρας ούτως ή άλλως θα χαρακτηρίζονταν αλλοδαπή και θα περνούσε χωρίς να έπαιζε ρόλο η διεύθυνση του κατόχου. Προφανώς αν υπήρχε η ίδια ασφάλεια κάπου στη Γερμανία λογικό να μην περνούσε και η Ν26 κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 αδυναμια σε leupay ειχα οταν τη χρησιμοποιησα για να πληρωσω διοδια στην ισπανια. η καρτα δεν περασε, βεβαια ουτε η πιστωτικη eurobank περασε (ειχε οριο) και τελικα περασε η πιστωτικη visa alpha, δεν ξερω γιατι εγινε αυτο. κατα τα αλλα σε αγορες ελλαδα και εξωτερικο σε pos καθως για σε αγορες μεσω paypal και γενικα web δεν ειχα ποτε προβλημα με τη leupay Αν στα διοδια γινοταν δεκτη mastercard και οχι μονο visa, ειναι κι αυτο για μενα ξεκαθαρα αποτυχια πληρωμης. Αυτη τη φορα αποτυχια πληρωμης χρησιμοποιωντας mastercard leupay. Κι αυτο αποτελει για μενα αρνητικο σημαδι. Το θεωρω απαραδεκτο mastercard ξενης εκδοσης να μην περνα. Για μενα δεν φταιει αυτος που δεν δεχεται την αγορα, αλλα η καρτα που δεν γινεται δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αμεξ της άλφα εξωτερικό πάντα στην 1η χρέωση με παίρνουν τηλ για επιβεβαίωση. Προφανώς η ρεβολουτ και πιθανώς και οι άλλες, δεν έχουν αυτή δικλείδα με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αμεξ της άλφα εξωτερικό πάντα στην 1η χρέωση με παίρνουν τηλ για επιβεβαίωση. Προφανώς η ρεβολουτ και πιθανώς και οι άλλες, δεν έχουν αυτή δικλείδα με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε. Mε τη λογική αυτή κάθε τρεις και λίγο η κάρτα θα μπλοκάρει ποιό το όφελος; Αποθαρρύνουν τη χρήση της με αυτό τον τρόπο ! Εγω πιστεύω πως το μπλοκάρισμα και η επαλήθευση στοιχείων πριν τα 1000 ευρώ περίπου (κάποιος ανέφερε 750 GB Pounds) γίνεται οταν η συναλλαγή θεωρηθεί ύποπτη (πχ τζόγος), ή σε μη ασφαλή "κατα την αποψή τους" ιστοσελίδα, επειδή μέχρι τότε δεν έχουν κανένα απολύτως στοιχείο για τον κάτοχο της κάρτας (ταυτότητα) και θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα γιατι στην περίπτωση μου έχω ξεπεράσει το όριο αλλά δεν μου έχει ζητηθεί ταυτοποίηση (φωτό ταυτότητα) πιθανότατα γιατί την φορτίζω μόνο με την κάρτα της leupay (satabank) που έχει ήδη γίνει verify ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα