Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπηρχε αρθρο απο αμερικανo που ελεγε πως οι ρωσσοι που κανουν κουμαντο στην revolut δεν χαρακτηριζονται απο διαφανεια. Οπως υπηρχαν και αρνητικες κριτικες σε αμερικανικες ιστοσελιδες πριν μισο χρονο, πως εκαναν εγγραφη ατομα που δουλευανε για την revolut και ποσταρανε το ποσο καλη ειναι χωρις να κανουν δημοσιευσεις για τα κυρια θεματα των ιστοσελιδων(ταξιδια).

Οπως υπηρχαν και αναφορες πως η revolut δεν περνα στις περισσοτερες ενοικιασεις αυτοκινητων και τα βενζιναδικα στην αμερικη.

Και πως εκτος βρετανιας, οι χρεωσεις για αναληψη σε atm ηταν τσουχτερες.

Δεν λενε ομως τετοιες πληροφοριες κατι σημαντικο, οπως δεν λενε και οι αντιστοιχες αρνητικες για το παρελθον της εταιριας που κανει κουμαντο στην leupay.  

Ουτε εχει σημασια η προστασια σε 100 χιλιαδες ευρω που δινει η number 26.

Καμια τραπεζα του κοσμου δεν προστατευει απολυτα τις καταθεσεις, οτι και να λενε.

Στην number 26 επισης φαινεται σε διαδικτυακες αγορες πως καποιος μεταφερει ποσα για λογαριασμο του, αντιθετα σε revolut/leupay φαινεται μεταφορα για λογαριασμο εταιριας.

Σημασια εχει να κανει καποιος τη δουλεια του στην Ελλαδα των capital controls, οσο μπορει καλυτερα. Μακαρι να βγουν και αλλες 100 παρομοιες υπηρεσιες.

έτσι είναι οπως τα γράφεις μόνο επέτρεψε μου μια μικρή διόρθωση και τα εμβάσματα στη leupay γίνονται σε προσωπικό λογαριασμό του καθένα και όχι σε εταιρία όπως γίνεται με της revolut.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η συζητηση με τα επιχειρηματα. μου θυμιζει ενα ανεκδοτο...

ΠΡΟ -κατηγορουμενε κατηγορησε οτι εκλεψες

ΚΑΤ  -και απο που βγαινει το συμπερασμα οτι εκλεψα κυριε προεδρε?

ΠΡΟ -σε ειδαν δεκα ατομα να κλεβεις...

ΚΑΤ  -ε κυριε προεδρε, αν ειναι μονο αυτο ειμαι αθωος, θα σας φερω 100 που θα καταθεσουν οτι δεν με ειδαν...

Δημοσ.

η συζητηση με τα επιχειρηματα. μου θυμιζει ενα ανεκδοτο...

ΠΡΟ -κατηγορουμενε κατηγορησε οτι εκλεψες

ΚΑΤ  -και απο που βγαινει το συμπερασμα οτι εκλεψα κυριε προεδρε?

ΠΡΟ -σε ειδαν δεκα ατομα να κλεβεις...

ΚΑΤ  -ε κυριε προεδρε, αν ειναι μονο αυτο ειμαι αθωος, θα σας φερω 100 που θα καταθεσουν οτι δεν με ειδαν...

με τη μόνη διαφορά πως α) στο δικαστήριο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας β) οι κατήγοροι έχουν ονοματεπώνυμο γ) εδώ δεν είναι δικαστήριο

Δημοσ.

αφου ρε braker τα εχουμε ξαναπει... τι το ψαχνεις τωρα?

το ειχες συμφωνησει και συ οτι ηταν απατεωνες αλλα τωρα αλλαξανε τα πραγματα...

καπως ετσι δεν το ειχες πει?

Δημοσ.

Ουτε εχει σημασια η προστασια σε 100 χιλιαδες ευρω που δινει η number 26.

Καμια τραπεζα του κοσμου δεν προστατευει απολυτα τις καταθεσεις, οτι και να λενε..

Η εγγυηση δεν ειναι των τραπεζων αλλα το αντιστοιχου με μας Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(ΤΧΣ)/Ταμείο Εγγυοδοσίας Καταθέσεων (ΤΕΚΕ).
Δημοσ.

πάντως το κορυφαίο είναι πως στη leupay το 4.5% των επισκεπτών είναι από κολομβία. κάτι ξέρουν εκεί κάτω τα καρτελ. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο θέμα παραθετονται στοιχεία και πληροφορίες για σύγκριση και των τριων επιλογών που έχουμε (δυστυχώς λόγω cc) για αγορές απο εξωτερικό (leupay-revolut-number26). Αν κατακρίνουμε τον συμφορουμίτη Braker1 (με όσα άλλα ψευδώνυμα χρησιμοποιεί)  για να διαφημίσει με επιμονο τρόπο ενα απο αυτά (leupay), αλλο τόσο θα πρέπει να κατακρίνουμε και τους αντίστοιχους συμφορουμίτες greekn1c, pedrojay κ.λ.π που προωθούν με υπερβολικό ζήλο το αντίστοιχο προιόν (revolut)  πετώντας λάσπη για την άλλη υπηρεσία. 

Εγώ πάντα μιλάω με στοιχεία όπως και ο συμφορουμίτης sahanaki 4 (μπράβο του). Το φόρουμ είναι για ενημέρωση και ο καθένας δικαιούται να ποστάρει τις εμπειρίες, πληροφορίες του με παράθεση στοιχείων και συνδέσμων, ή screenshot προς επιβεβαίωση και όχι με εικασίες, επιθυμίες, χαρακτηρισμούς και αφορισμούς για κάτι για το οποίο διαφωνεί.  Μα πραγματικά τόσο πολύ ενόχλησε η αναφορά της εθνικότητας των ιδρυτών της revolut ;   έλεος...  

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο κάρτες και ηλεκτρονικά και σε φυσική μορφή στο εξωτερικό και θα συνεχίσω να το κάνω, όπως και θα συνεχίσω να τονίζω τα θετικά και τα αρνητικά τις κάθε υπηρεσίας στο παρόν φόρουμ ασχετα αν αρέσει σε κάποιους, ή όχι.

Εχουμε λοιπόν:

http://prntscr.com/9tuflj --- Στατιστικά επισκεψιμότητας για leupay

http://prntscr.com/9tugfi --- Στατιστικά επισκεψιμότητας για revolut

Ειναι προφανές οτι η επισκεψιμότητα της leupay έχει αυξηθεί κατά 38% τον τελευταίο μήνα σε σχέση με 19% αύξηση της revolut. 114.218 καθημερινές επισκέψεις για ενημέρωση (προσοχή όχι χρήση-είσοδο) για την leupay  και 19.229 καθημερινές επισκέψεις για ενημέρωση για revolut (εξυπακούεται όχι χρήση, αφου δουλεύει μόνο μέσω εφαρμογής κινητού).

Για να μην νομίζετε ότι ξέχασα την Number26

http://prntscr.com/9tv263  --- Στατιστικά επισκεψιμότητας 

16.024 καθημερινές επισκέψεις για ενημέρωση με μηνιαία πτώση 45,67%

• Like 3
Δημοσ.

Tελικη ερωτηση με μια ξεκαθαρη απαντηση...Για αμεση αγορα αοπ ebay ή κινεζικο μαγαζι για κινητο ποιο εχει την μικροτερη προμηθεια και ποιο ειναι πιο ευκολο και αμεσο να γινει σαν διαδικασια να το κανω να τελειωνω...Ασχετο ακουσα γα μια vivawallet μπορει να γινει και με αυτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φόρουμ είναι για ενημέρωση και ο καθένας δικαιούται να ποστάρει τις εμπειρίες, πληροφορίες του με παράθεση στοιχείων και συνδέσμων, ή screenshot προς επιβεβαίωση και όχι με εικασίες, επιθυμίες, χαρακτηρισμούς και αφορισμούς για κάτι για το οποίο διαφωνεί.

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο κάρτες και ηλεκτρονικά και σε φυσική μορφή στο εξωτερικό και θα συνεχίσω να το κάνω, όπως και θα συνεχίσω να τονίζω τα θετικά και τα αρνητικά τις κάθε υπηρεσίας στο παρόν φόρουμ ασχετα αν αρέσει σε κάποιους, ή όχι.

Έχει αναφερθεί πάλι και θα απαντήσω το ίδιο. Ηrevolut δεν έχει web interface.Οπότε το νούμερο της επισκεψιμότητας δεν λέει και πολλά.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Επεξεργασία:

Κράτησα αυτά στα οποία συμφωνώ. Επειδή στην αρχή έκανα παράθεση όλο το κείμενο σου και δεν ήταν σωστό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει αναφερθεί πάλι και θα απαντήσω το ίδιο. Ηrevolut δεν έχει web interface.Οπότε το νούμερο της επισκεψιμότητας δεν λέει και πολλά.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Μα το επισήμανα για ενημέρωση χρήσης της υπηρεσίας.... Οπως και να έχει δεν νομίζω οτι και οι 114.218 επισκέψεις της leupay να είναι αποκλειστικά για χρήση - είσοδο προφανώς ενα μεγάλο ποσοστό είναι και για ενημέρωση. Η διαφορά όμως σε σχέση με τις άλλες δύο είναι εμφανής...Σιγουρα η revolut δεν εχει web interface αλλα δεν θα μπει στην ιστοσελίδα πρώτα για ενημέρωση ο υποψήφιος χρήστης; θα πάει κατευθείαν playstore για download και χρήση; δεν νομίζω.  

Tελικη ερωτηση με μια ξεκαθαρη απαντηση...Για αμεση αγορα αοπ ebay ή κινεζικο μαγαζι για κινητο ποιο εχει την μικροτερη προμηθεια και ποιο ειναι πιο ευκολο και αμεσο να γινει σαν διαδικασια να το κανω να τελειωνω...Ασχετο ακουσα γα μια vivawallet μπορει να γινει και με αυτη?

Αμεση λύση με ενα κλικ δεν υπάρχει.  Σε όλες χρειάζεται μια χρονική περίοδος μεταφοράς του εμβάσματος και της ταυτοποίησης στοιχείων, οπότε...ενημερώσου, αποφάσισε και προχώρα 

Δημοσ.

Ώπα molot12,τί παραλήρημα είναι αυτό τώρα;Εξισώνεις δηλαδή τη συμπεριφορά κάποιου με πολλαπλούς λογαριασμούς και άμεσο συμφέρον απο την προώθηση,με εμένα;Σοβαρά τώρα;Πρόσεξε γιατί αυτά που γράφεις ότι κάνω,δεν ισχύουν όπως θες να τα παρουσιάσεις και θα εκτεθείς.Αλλά κακώς απολογούμαι,όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Όσο για την τρομερή ενόχληση που είδες για τους ιδρυτές,μήπως είναι στο μυαλό σου;Εγώ και άλλος ένας σου απάντησα πολύ απλά ότι δεν ήταν τίποτα κρυφό,και άλλος ένας νομίζω που σου απάντησε σε λίγο πιο έντονο ύφος,παραθέτοντας και τα link.Δεν είδα να ασχολήθηκε κανένας άλλος,εσύ το έκανες θέμα μάλλον.

Επίσης αυτό που γράφεις ότι εσυ και κάποιος άλλος γράφετε με επιχειρήματα και κάποιοι άλλοι που υποννοείς γράφουν εικασίες,δεν ξέρω που αποσκοπεί,και όσον αφορά εμένα δεν ισχύει.

Και αυτα τα παράπονά σου,τυχαία βγήκαν τώρα που χάθηκε η "φωνή" του θέματος;Εγώ δεν είχα ιδέα ότι σκέφτεσαι έτσι!Τόσο πολύ σε εκνεύρισε το γεγονός;

Και λίγο ontopic:Γιατί έχετε φαγωθεί κάποιοι με την επισκεψιμότητα τελευταία;Όπως έγραψε και o billomnia δεν παίζει ρόλο στην περίπτωση,αλλά και να έπαιζε θα ήταν η τελευταία λεπτομέρεια,έλεος δηλαδή.

Δημοσ.

Και λίγο ontopic:Γιατί έχετε φαγωθεί κάποιοι με την επισκεψιμότητα τελευταία;Όπως έγραψε και o billomnia δεν παίζει ρόλο στην περίπτωση,αλλά και να έπαιζε θα ήταν η τελευταία λεπτομέρεια,έλεος δηλαδή.

Τι το ψάχνεις; Αφού ξέρεις.

Δημοσ.

Ψυχραιμια παιδια, απλα ο καθενας εχει διαφορετικη οπτικη γωνια. Κανενα προβλημα. Δεν πιστευω πως καποιος θελει να προσβαλει καποιον με προθεση. Ειναι και το διαδικτυο παραξενο μεσο. Δεν βλεπουμε ο ενας τον αλλο, η διαθεση αυτου που δημοσιευει ειναι αγνωστη, κ.λ.

Ολοι εχουν τα δικια τους. Ολοι βοηθανε τονιζοντας τα σημεια που θεωρουν σημαντικα. Προσωπικα, σε πολλα νηματα της ιστοσελιδας με βοηθανε λεκτικες διαμαχες, γιατι η αληθεια ποτε δεν ειναι απολυτα με μια πλευρα.

Τελος παντων, εγω δεν εχω πειραχτει με τα γραφομενα κανενος. Αν πειραξα καποιον με τα δικα μου, το εκανα χωρις προθεση και ζητω συγνωμη.

Για να μεινουμε στο θεμα, ξερει κανεις, αν θα κυκλοφορησουν στο μελλον και καινουριες υπηρεσιες στην Ελλαδα, παρομοιες με αυτες που συζηταμε;

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο θέμα παραθετονται στοιχεία και πληροφορίες για σύγκριση και των τριων επιλογών που έχουμε (δυστυχώς λόγω cc) για αγορές απο εξωτερικό (leupay-revolut-number26). Αν κατακρίνουμε τον συμφορουμίτη Braker1 (με όσα άλλα ψευδώνυμα χρησιμοποιεί)  για να διαφημίσει με επιμονο τρόπο ενα απο αυτά (leupay), αλλο τόσο θα πρέπει να κατακρίνουμε και τους αντίστοιχους συμφορουμίτες greekn1c, pedrojay κ.λ.π που προωθούν με υπερβολικό ζήλο το αντίστοιχο προιόν (revolut)  πετώντας λάσπη για την άλλη υπηρεσία.

Δεν προωθουμε με κανενα ζηλο καμμια revolut . Προσωπικα κατακρινω με ζηλο πρακτικες προωθησης μιας υπηρεσιας με υπουλο τροπο ! Δεν πεταξα λασπη για Leupay αλλα  αναφερθηκα στην Ipay και τα συμβαντα που εχουν αναφερθει !

Το ποιος προωθει Molot12 υπηρεσια με ζηλο και προσπαθει να ριξει λασπη κανει ΜΠΑΜ, οποτε ριξε μια ματια στα ποστ σου!!!

Αφου εισαι ενας απλος χρηστης της Leupay και δεν εχεις κανενα συμφερον τοτε γιατι μπαινεις στον κοπο να μας λες για ιδρυτες/ποσοστα επισκεψιμοτητας Βουλγαρια vs Ρωσια και ολα τα καμμενα που κατα περιοδους βγαζεις .

Εκτος απο εσενα και τον Braker κανενας δεν μπηκε να προωθησει καμμια υπηρεσια και με κανενα ζηλο,ολοι λεμε τις γνωμες μας.

Τα φορουμ υπαρχουν για αλληλοβοηθεια και εκφραση γνωμης. Αν αντιπροσωπευεις μια υπηρεσια καλο ειναι να το αναφερεις στο φορουμ και ειμαι υπερ αυτου .

Και επειδη ξεχνας δες εδω ποιος γραφει με ζηλο απο καιρο τωρα ---> http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54433510

Και για να μην ξεχνιομαστε πουθενα δεν ανεφερα αν ειναι τελεια η οχι η Revolut γιατι εγω αναγκη για τραπεζα δεν εχω . Αναγκη για αγορες απ' εξω ειχα και καλυφτηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα εδω μεσα στο post γινεται σύγκριση ηλεκτρονικων τραπεζικων υπηρεσιων η τσακωνονονται υπάλληλοι διαφορετικων εταιριων και δικων τους συμφερόντων; ;;;

Ετσι φαινεται απλα απο την δικια μου γωνια που ειμαι απλος χρηστης του forum μας και δεν δουλευω ουτε για την revolut ουτε για την leupay....οποτε σταματηστε την προσωπικη κοντρα εδω στο post και αν θελεται να συνεχισετε τα επαγγελματικα σας μιληστε μεσω pm.

Πολυ τραβηξε και κουραζεται απιστευτα καποιος που θελει να διαβασει πραγματικα.

Δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα σας και δεν μας νοιαζει να μας πειτε εσεις ποια ειναι καλυτερη εταιρια.ματια,ιντερνετ και χρηματα εχουμε και μπορουμε να δουμε μονοι μας.

Δεν συνηθιζω να απανταω ετσι αλλα ειναι πραγματικα κουραστικο αυτο που κανετε και σε αυτο και στα αλλα post!!

Τοσες μερες τα ιδια και τα ιδια,online support 24/7 καθε μερα. Ελεος!

(Οι mod επειδη ειναι κυριακη μαλλον ξεκουραζονται...)

Αν βλεπετε βαλτε ενα τελος πια!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...