Runner25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ποιο απο τα 2 προτεινετε να παρω Shinecon Smartphone VR η Homido Smartphone VR Headset συσκευες που θα χρησιμοποιησω iphone 6plus και meizu m2 note Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από Runner25
Panoslastinellis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σήμερα θα πάρω το shinecon που απο οτι λένε πολλά reviews είναι αρκετά καλό το έχει τα public στα 60 εύρω με bluetooth control 2
Runner25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σήμερα θα πάρω το shinecon που απο οτι λένε πολλά reviews είναι αρκετά καλό το έχει τα public στα 60 εύρω με bluetooth control και εμενα αυτο με ψηνει λογω του controler αν μπορεις φιλε μου οταν το παρεις γραψε εντυπωσεις 1
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ σήμερα θα πάρω το shinecon που απο οτι λένε πολλά reviews είναι αρκετά καλό το έχει τα public στα 60 εύρω με bluetooth control Καλο τελικα φιλε?
Panoslastinellis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα το δοκίμασα λόγω δουλειάς αρκετά καλό τελικά,έχει φαση αυτή η τεχνολογία. Στα της συσκευής εγώ με το note 3 δυσκολευομαι λίγο να το βάλω αλλά κάθεται μια χαρά. Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Άπλα να ξέρεις θες ενα bluetooth χειριστήριο για να κάνεις τις επιλογες στα menu.. 2
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα το δοκίμασα λόγω δουλειάς αρκετά καλό τελικά,έχει φαση αυτή η τεχνολογία. Στα της συσκευής εγώ με το note 3 δυσκολευομαι λίγο να το βάλω αλλά κάθεται μια χαρά. Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Άπλα να ξέρεις θες ενα bluetooth χειριστήριο για να κάνεις τις επιλογες στα menu.. Δεν ειπες οτι εχει χειριστηριο αυτο μεσα στη συσκευασια; Εχω ακουσει οτι πολλα παιχνιδια/apps εχουν χειρισμο με κινησεις του κεφαλιου 1
Panoslastinellis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το πήρα απο εδώ χωρίς το χειριστήριο.... ορισμένα ναι αλλά άλλα χρειάζονται κάποιο ποντικι-κοντρολ για διάφορες λειτουργείες 1
Runner25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 οι ταινιες πως φαινονται? το homido εχει και store απο οσο ειδα με το shinekon τι παιζει?
Panoslastinellis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Α το ίδιο μπήκα στο store της homido έχω σκιστεί στο κατέβασμα αν και τώρα βλέπω συνέχεια βιντεακια. Έχει μπολλικα να δεις. 1
Braker1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) πηρα σημερα το homido για το iphone 6s μου (public 69€) ειναι πολυ καλο και υπαρχουν αρκετα παιχνιδακια στο itunes που δεν χρειαζονται BT controller εδω εχω γραψει και για τα παιχνιδια: http://www.insomnia.gr/topic/596204-παιχνίδια-για-vr-headsets/#entry54567889 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από Braker1
Runner25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και εγω την αλλη βδομαδα παω για homido το shinecon μου ειπαν τα παιδια στο myphone.gr οτι ειναι απο τα φθηνιαρικα απο ebay εχει 19 ευρω μονο εδω το πουλανε 70. το homido θεωρουνται απο τις καλες εταιριες , θα παρω και θα γραψω εντυπωσεις
athpap Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 και εγω την αλλη βδομαδα παω για homido το shinecon μου ειπαν τα παιδια στο myphone.gr οτι ειναι απο τα φθηνιαρικα απο ebay εχει 19 ευρω μονο εδω το πουλανε 70. το homido θεωρουνται απο τις καλες εταιριες , θα παρω και θα γραψω εντυπωσεις δες και εδώ συγκριτικό από homido, shinecon και fibrum: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158919-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-homido-vs-shinecon-vr-headsets/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα