Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο απο τα 2 προτεινετε να παρω 

Shinecon Smartphone VR η Homido Smartphone VR Headset 

συσκευες που θα χρησιμοποιησω iphone 6plus και meizu m2 note

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Εγώ σήμερα θα πάρω το shinecon που απο οτι λένε πολλά reviews είναι αρκετά καλό το έχει τα public στα 60 εύρω με bluetooth control

και εμενα αυτο με ψηνει λογω του controler αν μπορεις φιλε μου οταν το παρεις γραψε εντυπωσεις

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σήμερα θα πάρω το shinecon που απο οτι λένε πολλά reviews είναι αρκετά καλό το έχει τα public στα 60 εύρω με bluetooth control

Καλο τελικα φιλε?

Δημοσ.

Σήμερα το δοκίμασα λόγω δουλειάς αρκετά καλό τελικά,έχει φαση αυτή η τεχνολογία. Στα της συσκευής εγώ με το note 3 δυσκολευομαι λίγο να το βάλω αλλά κάθεται μια χαρά. Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Άπλα να ξέρεις θες ενα bluetooth χειριστήριο για να κάνεις τις επιλογες στα menu..

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα το δοκίμασα λόγω δουλειάς αρκετά καλό τελικά,έχει φαση αυτή η τεχνολογία. Στα της συσκευής εγώ με το note 3 δυσκολευομαι λίγο να το βάλω αλλά κάθεται μια χαρά. Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Άπλα να ξέρεις θες ενα bluetooth χειριστήριο για να κάνεις τις επιλογες στα menu..

Δεν ειπες οτι εχει χειριστηριο αυτο μεσα στη συσκευασια; Εχω ακουσει οτι πολλα παιχνιδια/apps εχουν χειρισμο με κινησεις του κεφαλιου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα σημερα το homido για το iphone 6s μου (public 69€) ειναι πολυ καλο και υπαρχουν αρκετα παιχνιδακια στο itunes που δεν χρειαζονται BT controller

εδω εχω γραψει και για τα παιχνιδια: http://www.insomnia.gr/topic/596204-παιχνίδια-για-vr-headsets/#entry54567889

Επεξ/σία από Braker1
Δημοσ.

και εγω την αλλη βδομαδα παω για homido το shinecon μου ειπαν τα παιδια στο myphone.gr οτι ειναι απο τα φθηνιαρικα απο ebay εχει 19 ευρω μονο εδω το πουλανε 70.

το homido θεωρουνται απο τις καλες εταιριες , θα παρω και θα γραψω εντυπωσεις

Δημοσ.

και εγω την αλλη βδομαδα παω για homido το shinecon μου ειπαν τα παιδια στο myphone.gr οτι ειναι απο τα φθηνιαρικα απο ebay εχει 19 ευρω μονο εδω το πουλανε 70.

το homido θεωρουνται απο τις καλες εταιριες , θα παρω και θα γραψω εντυπωσεις

δες και εδώ συγκριτικό από homido, shinecon και fibrum: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158919-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-homido-vs-shinecon-vr-headsets/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...