Προς το περιεχόμενο

Η HP ανακοίνωσε νέο Spectre x360 με οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης 4K

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40% του εξοπλισμού (και λίγα λέω) που έχουν αγοράσει στην εταιρία που δουλεύω έχουν περάσει από service. Πριν και μετά από την 3ετή εγγύηση! Και μιλάμε για 200+ laptop, ισάριθμα tablet και καμιά 500αριά desktop.

Πάλι καλά που τους έκοψε και σε Server δεν ακούμπησαν καν.

40%... ακομα και για αποτυχημένη σειρά ειναι πολυ μεγάλο νούμερο. Αυτα τα just made up statistics θα μου επιτρέψεις να τα αμφιβάλλω μιας και ξέρω απο πρώτο χέρι οτι ειδικα οι επαγγελματικές σειρές laptop/desktop/servers δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

iris pro γραφικα... βαλτε καμια καρτα γραφικων της προκοπης ρεεεε...1150 ευρω ειναι αυτα

με κάρτα της προκοπης βάλανε! Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει?

40%... ακομα και για αποτυχημένη σειρά ειναι πολυ μεγάλο νούμερο. Αυτα τα just made up statistics θα μου επιτρέψεις να τα αμφιβάλλω μιας και ξέρω απο πρώτο χέρι οτι ειδικα οι επαγγελματικές σειρές laptop/desktop/servers δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο θέμα.

Elite Book, Elite Desk, Elite Pad. Προσωπικά, θα αμφιβάλω την HP, μιας και 8 χρονιά ζω αυτά τα προϊόντα. HP ElitePad 1000 G2 μακράν ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει. Μετά πάει το HP Elite Book 2530p. Εσύ συνέχιζε ν' αμφιβάλλεις.

Γιατί το λές αυτό; Είχες κακή εμπειρία; Για πες για να έχουμε υποψιν γιατί μέχρι τώρα την πρότεινα σε φίλους

προφανως και εχω κακιστη,

πινω νερό στο ονομα της... και έχουν περάσει πολλές εταιρίες απο τα χέρια μου. Η HP 3 φορές. 

Κάτοχος Spectre X360. Απίστευτο μηχάνημα, απιστευτη πχιοτητα. Μονο με ενα αλλο Spectre θα το αλλαζα.

περαστικα σου.

Και εγώ είχα ένα 14αρι με touch οθόνη απο τα πρώτα που είχαν βγει, το πήρα απο Αμερική και για 3 χρόνια έβγαλε πολύ δουλειά. Άψογο. ΑΛΛΑ, το τι λάπτοπ έχω πάρει για επιδιόρθωση σειράς dv9000-9500, dv6 series και all in one δεν λέγεται. Σχεδον το ιδιο τραγική με την Acer. Όχι, δεν θα έπαιρνα ξανά HP. Ήμουν τυχερός μια φορά, όχι πάντα.

• Like 1

Και εγώ είχα ένα 14αρι με touch οθόνη απο τα πρώτα που είχαν βγει, το πήρα απο Αμερική και για 3 χρόνια έβγαλε πολύ δουλειά. Άψογο. ΑΛΛΑ, το τι λάπτοπ έχω πάρει για επιδιόρθωση σειράς dv9000-9500, dv6 series και all in one δεν λέγεται. Σχεδον το ιδιο τραγική με την Acer. Όχι, δεν θα έπαιρνα ξανά HP. Ήμουν τυχερός μια φορά, όχι πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...