Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει και ακουσει τα χειροτερα για αυτο το μαγαζι αλλα κυριως για αγορες απο Κινα!
ΕΙδα ενα redmi note 3 σπο Ευ αποθηκη σε καλη τιμη και το θελω για ενα φιλο μου!
Να ρισκαρω την αγορα η δεν αξιζει και να περιμενω να ερθει σε στοκ σε minideal/vickmall!
Επισης το Gearbest το εχει πιο φθηνο απο τα αλλα 2 κ ειναι ηδη σε στοκ (ενω στα αλλα πρεπει να περιμενει λιγο) οποτε αξιζει παραπανω (ισως)!
Τι λετε?!

Δημοσ.

Πολυ περνουν απο εκει και δεν εχουν κανενα προβλημα.

Αλλη παλι το αντιθετο.

Ειναι να πεσεις σε περιπτωση....

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν ειναι επειγον (δεν το βιαζεται κλπ) καλυτερα οχι. Κατι ΒΤ ακουστικα εκαναν 40 μερες δουλευουν κανονικα βεβαια αλλα μεγαλη ταλαιπωρια το gearbest. Εχει καλυτερες τιμες απο vickmall/minideal (τα ειχε 4-6 ευρω φθηνοτερα απο τα αλλα 2) αλλα οι διαφορες ειναι μικρες αναλογικα με την ταλαιπωρια για μια απλη παραγγελια.......

Δημοσ.

αν δεν ειναι επειγον (δεν το βιαζεται κλπ) καλυτερα οχι. Κατι ΒΤ ακουστικα εκαναν 40 μερες δουλευουν κανονικα βεβαια αλλα μεγαλη ταλαιπωρια το gearbest. Εχει καλυτερες τιμες απο vickmall/minideal αλλα οι διαφορες ειναι μικρες

Kαλα ξερω απο Κινα ειναι τραγικα τα πραγματα αλλα εγω μιλαω για Ευ αποθηκη!

Σου εκανε 40 μερες απο Ευρωπη?!

Σε γενικες γραμμες ναι το βιαζεται θελει απο δευτερα να γινει η παραγγελια γτ εχει μεινει 40 μερες χωρις κινητο και τωρα μαζεψε ενα 200ρικο και ηθελε κατι απο Ελλαδα αλλα τον εψισα εγω να παρει απο κινα , βαριεται το περιμενε για αυτο Ευ αποθηκη η μονη λυση αλλα λογικες τιμες μονο το gearbest εχει και στοκ επισης ολα τα αλλα out of stock και τιμες 240 + ευρο βγαινει..

Δημοσ.

Kαλα ξερω απο Κινα ειναι τραγικα τα πραγματα αλλα εγω μιλαω για Ευ αποθηκη!

Σου εκανε 40 μερες απο Ευρωπη?!

οχι απο Κινα ητανε τα ακουστικα (Xiaomi Mi Bluetooth). Για την EU αποθηκη του gearbest δεν γνωριζω (ποσο γρηγοροι κ αν ειναι) αλλα εγω δεν προκειται να ξαναπαρω απο gearbest ακομη και αν το εχει πιο φθηνο κατι που συνηθως ειναι ελαχιστα πιο φθηνα. Γενικως υπαρχουν πολλα παραπονα στο myphone κλπ (απο παρααα πολυ κοσμο) ισως ητανε λογω εορτων οι καθυστερησεις κλπ

μονο το gold το εχει απο EU (ετσι τουλαχιστον γραφουν)

Δημοσ.

οχι απο Κινα ητανε τα ακουστικα (Xiaomi Mi Bluetooth). Για την EU αποθηκη του gearbest δεν γνωριζω (ποσο γρηγοροι κ αν ειναι) αλλα εγω δεν προκειται να ξαναπαρω απο gearbest ακομη και αν το εχει πιο φθηνο κατι που συνηθως ειναι ελαχιστα πιο φθηνα. Γενικως υπαρχουν πολλα παραπονα στο myphone κλπ (απο παρααα πολυ κοσμο) ισως ητανε λογω εορτων οι καθυστερησεις κλπ

μονο το gold το εχει απο EU (ετσι τουλαχιστον γραφουν)

Nαι το gold θελει ετσι και αλλιως και με ενα κουπονι που ειδα εδω στο φορουμ βγαινει 230 ευρο μονο με 3 μερες shipping dhl που ειναι πολυ καλο πιστευω δν ξερω..

Φοβαμαι μεν και εγω γτ μετα εμενα θα κατηγορει αμα γινει καμια στραβη..

Δν ξερω θα παω στο myphone να δω τι εχουν να πουν και εκει!

Δημοσ.

Πολυ περνουν απο εκει και δεν εχουν κανενα προβλημα.

Αλλη παλι το αντιθετο.

Ειναι να πεσεις σε περιπτωση....

Οπως τα λεει ο φιλος.....εμενα μου ηρθε απο Κινα redmi note 2 σε 18 μερες απο gearbest....οπως κατσει ειναι!

Δημοσ.

Εχω διαβασει και ακουσει τα χειροτερα για αυτο το μαγαζι αλλα κυριως για αγορες απο Κινα!

ΕΙδα ενα redmi note 3 σπο Ευ αποθηκη σε καλη τιμη και το θελω για ενα φιλο μου!

Να ρισκαρω την αγορα η δεν αξιζει και να περιμενω να ερθει σε στοκ σε minideal/vickmall!

Επισης το Gearbest το εχει πιο φθηνο απο τα αλλα 2 κ ειναι ηδη σε στοκ (ενω στα αλλα πρεπει να περιμενει λιγο) οποτε αξιζει παραπανω (ισως)!

Τι λετε?!

Απο Gearbest μου το πηρε ο αδελφος μου με express +30€ γι'αυτο το πηρα γρηγορα(ξερεις εσυ)
Δημοσ.

Από Gearbest ΕU που πήρα ένα quadcopter. 27/11 παρήγγειλα και 29/11 το στείλανε. Το παρέλαβα 24/12. Από Αγγλία πηγαίνει με μια μεταφορική στην Ουγγαρία και μετά με Mayar Post έρχεται Ελλάδα. Είχα διαβάσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ότι από Ουγγαρία έρχονται με τρένο μετά. Αλλά είχα διαλέξει την πιο φθηνή αποστολή, είχε και μια ελάχιστα πιο ακριβή που έχω την εντύπωση ότι ήταν DHL (απλό όχι express).

Δημοσ.

Απο κινα και οχι τελωνειο?!

Αυτο που λεει ο kosmasdel απο Eu αποθηκη.

Εγω δεν πληρωσα τελωνειο σε μια βδομαδα το ειχα.

Μονο αυτα τα extra για express.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...