panos- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδια γεια σας! Σκεφτομαι να παρω το Samsung Z3 απο το εξωτερικο απλα θελω να μαθω αν εχει ελληνικα. Δεν με νοιαζει το μενου ιδιαιτερα, αλλα το πληκτρολόγιο και να λαμβανει SMS με ελληνικα. Αν γνωριζει καποιος σχετικα να μου πει. Ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδια γεια σας! Σκεφτομαι να παρω το Samsung Z3 απο το εξωτερικο απλα θελω να μαθω αν εχει ελληνικα. Δεν με νοιαζει το μενου ιδιαιτερα, αλλα το πληκτρολόγιο και να λαμβανει SMS με ελληνικα. Αν γνωριζει καποιος σχετικα να μου πει. Ευχαριστω. Εγω θα σου πω να το παρεις.Το Xiaomi redmi note 3 που εχω ειναι η εκδοση En/Jap και οπως βλεπεις γραφω ελληνικα(με αλλαγη πληκτρο/γιου προτεινω Go Keyboard) 1
panos- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλα εχει Tizen. Αν και καπου διαβασα οτι μπορει να δεχτει APK αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Θα δω και μερικα review και θα αποφασισω.
gesamgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 παρε του saruman πολυ καλο κινητο...τι γυρευεις με το τιζεν?
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλα εχει Tizen. Αν και καπου διαβασα οτι μπορει να δεχτει APK αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Θα δω και μερικα review και θα αποφασισω.Αν εχει Play store βαζεις οτι θες.Αν δεν εχει το περνας εσυ. 1
panos- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Android εχω απλα θα ηθελα να δοκιμασω και το Tizen μιας και χρειαζομαι μια δευτερη συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα