armin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση αυτες οι τιμες απο που ειναι γιατι απ'οτι βλεπω στο skroutz δεν εχει τετοιες τιμες και το oneplus x δεν το εχει καν. ευχαριστω για την απαντηση σε σχεση με το g3 δηλαδη αξιζει? Το lg g3 πιστευω οτι δεν θα επρεπε να το συμπεριλαβεις καν ως επιλογη.Με τοσα προβληματα που εχουνε ακουστει για το κινητο αυτο ...Σχεδον ολο το φορουμ του ιnsομνια ειναι γεματο με ατομα που ζητουνε λυσεις σε προβληματα με το συγκεκριμενο smartphone. Τωρα το θεμα ειναι αν θες να κανεις την υπερβαση για το Huawei P8.Η αν θες να κανεις ακομα μεγαλυτερη υπερβαση για κανα κινητο οπως το G4 το οποιο παρολο που ειναι τωρα επανω απο 400 θα κατεβει γρηγορα.Ειναι αληθεια το comment παραπανω που ελεγε οτι τα 300 ευρω ειναι γενικοτερα μια σκοτεινη ζωνη ,διοτι συνηθως θα πρεπει να επιλεξεις αν αξιζει η οχι να ανεβασεις η να κατεβασεις budget με βαση τις απαιτησεις σου. Btw sry που το πηγα σε αλλα λεφτα το θεμα
Jimps Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το lg g3 πιστευω οτι δεν θα επρεπε να το συμπεριλαβεις καν ως επιλογη.Με τοσα προβληματα που εχουνε ακουστει για το κινητο αυτο ...Σχεδον ολο το φορουμ του ιnsομνια ειναι γεματο με ατομα που ζητουνε λυσεις σε προβληματα με το συγκεκριμενο smartphone. Τωρα το θεμα ειναι αν θες να κανεις την υπερβαση για το Huawei P8.Η αν θες να κανεις ακομα μεγαλυτερη υπερβαση για κανα κινητο οπως το G4 το οποιο παρολο που ειναι τωρα επανω απο 400 θα κατεβει γρηγορα.Ειναι αληθεια το comment παραπανω που ελεγε οτι τα 300 ευρω ειναι γενικοτερα μια σκοτεινη ζωνη ,διοτι συνηθως θα πρεπει να επιλεξεις αν αξιζει η οχι να ανεβασεις η να κατεβασεις budget με βαση τις απαιτησεις σου. Btw sry που το πηγα σε αλλα λεφτα το θεμα δηλαδη το g3 βγαινει και μπαινει το p8 που απ'οτι βλεπω στο φθηνοτερο μαγαζι στο skroutz βγαινει γυρω στα 345 ή αλλιως θα περιμενω να πεσει το g4 μπορει να φτασει και γυρω στα 380 ή πολυ κατω λεω? το g4 παντως σε αντιθεση με το g3 δεν εχει προβληματα ε? και δεν πειραζει που το πηγες σε αλλα λεφτα το θεμα δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη. απ'το να παρω ενα "προβληματικο" κινητο καλυτερα να περιμενω και να παρω ενα καλο κινητο μια και καλη.
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μεταξυ g3 και p8, το δευτερο εννοειται ειναι καλυτερο, βεβαια για το g3 δεν μπορω να μην πω οτι ειναι απ τα ομορφοτερα κινητα που κυκλοφορουν με παρα πολυ καλα specs για την τιμητου αλλα η lg το χαντακωσε θελωντας να βαλει πρωτη qHD οθονη. Γνωμη μου περιμενε μηπως πεσει η τιμη του g4. Προβληματικο δεν θα το ελεγα το G4 καμια σχεση με το g3, βεβαια αναφερονται καποια θεματα υπερθερμανσης και λαγκαρισματος οταν εναλλασεις μεταξυ των εφαρμογων και δεν φημίζεται για την μπαταρια του. Γενικα όμως ειναι εξαιρετικη συσκευη και vfm αν δεν θες να πας στο- λιγο ακριβοτερο πλεον- s6.
armin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλα προσωπικα εγω αν διεθετα 400 ευρω και ημουνα αναμεσα G4 και S6 θα επελεγα G4 απευθειας.Αλλα δεν μπαινω σε εξηγησεις διοτι μπαινω πια σε αλλο θεμα.
Jimps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 μεταξυ g3 και p8, το δευτερο εννοειται ειναι καλυτερο, βεβαια για το g3 δεν μπορω να μην πω οτι ειναι απ τα ομορφοτερα κινητα που κυκλοφορουν με παρα πολυ καλα specs για την τιμητου αλλα η lg το χαντακωσε θελωντας να βαλει πρωτη qHD οθονη. Γνωμη μου περιμενε μηπως πεσει η τιμη του g4. Προβληματικο δεν θα το ελεγα το G4 καμια σχεση με το g3, βεβαια αναφερονται καποια θεματα υπερθερμανσης και λαγκαρισματος οταν εναλλασεις μεταξυ των εφαρμογων και δεν φημίζεται για την μπαταρια του. Γενικα όμως ειναι εξαιρετικη συσκευη και vfm αν δεν θες να πας στο- λιγο ακριβοτερο πλεον- s6. ευχαριστω για την απαντηση. απ'οτι βλεπω αυτο θα κανω θα περιμενω μηπως πεσει η τιμη του g4. οσο για το s6 που λες αξιζει αυτα τα καποια παραπανω χρηματα ή και το g4 ειναι εξισου καλο? Καλα προσωπικα εγω αν διεθετα 400 ευρω και ημουνα αναμεσα G4 και S6 θα επελεγα G4 απευθειας.Αλλα δεν μπαινω σε εξηγησεις διοτι μπαινω πια σε αλλο θεμα. γιατι θα επελεγες g4 απευθειας? το θεωρεις καλυτερο?
BACK12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση. απ'οτι βλεπω αυτο θα κανω θα περιμενω μηπως πεσει η τιμη του g4. οσο για το s6 που λες αξιζει αυτα τα καποια παραπανω χρηματα ή και το g4 ειναι εξισου καλο? γιατι θα επελεγες g4 απευθειας? το θεωρεις καλυτερο? To g4 ειναι εξιζου καλο του σ6, και αυτη η διαμαχη εχει γινει πολλες φορες στο φορουμ. Προσωπικα προτιμω g4 γιατι δεν μπορω το touchwiz
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι το g4 στεκεται επαξια διπλα στο s6. Αν θες αποσπωμενη μπαταρια, sd card και μεγαλυτερη οθονη πας σ αυτο, δεν μπορω σε προτρεψω η οχι γιατι ειναι καθαρα υποκειμενικη επιλογη/ αναγκη αυτα τα 3 που προανεφερα.
armin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον η διαμαχη G4 και S6 εχει γινει πολλακις στο φορουμ αυτο,ψαξε στο ιστορικο του μηνα αυτου και θα σου εμφανιστει τουλαχιστον ενα θεμα την ημερα στο οποιο θα υπαρχει η διαμαχη αυτη.Για εμενα τουλαχιστον το πρωτο σου κριτηριο θα πρεπει να ειναι το μεγεθος,καθως εκει περα η διαφορα ειναι αρκετα σημαντικη. Τωρα μετα απο αυτα ερχονται αλλοι παραγοντες. Καμερα-Σχετικα μικρη διαφορα απλα θα εδινα το προβαδισμα στο S6 διοτι η καμερα του πετυχαινει πολυ ωραιες φωτο παντα και σε auto mode .Η καμερα του G4 για να αναδειχθουνε οι πληρεις δυνατοτητες της,χρειαζεται να παιξεις με τις ρυθμισεις,iso,white balance,αναλογα με την περιπτωση. Μπαταρια-Προφανες και ΒΑΣΙΚΟ προβαδισμα του G4 που οχι μονο εχει αρκετα καλο on screen time οπως και τα περισσοτερα phablet αλλα η μπαταρια του ειναι αποσπωμενη,κατι το οποιο δυστυχως πια ειναι ειδος εξαφανισης στα κινητα. Οθονη-Προβαδισμα του S6 απο αποψη αναλυσης και μονο,αλλα εγω προσωπικα που εχω δει και τις 2 οθονες δεν θεωρω οτι αξιζει η διαφορα στην ποιοτητα εικονας,αν σκεφτει κανεις ποση μπαταρια τραβαει αυτη η υψηλη αναλυση του S6. Software-Εχουνε ειπωθει πολλα για το Touchwiz ,τα περισσοτερα των οποιων αρνητικα.Εγω προσωπικα οσο λιγο το εχω δουλεψει μου φανηκε αρκετα καλα σχεδιασμενο,αλλα δυστυχως οπως ειναι γνωστο ειναι ενα skin το οποιο ειναι βαρυ και ασηκωτο.Αλλα αυτα μπορουνε να αλλαξουνε με καποια καλα updates. Τελος,ας μην ξεχναμε την επεκτασιμη μνημη του G4,που φτανει αν θυμαμαι καλα μεχρι και 128 gb. Η αποφαση ειναι δικη σου να την παρεις,και τα δυο κινητα ειναι πολυ καλα για τη τιμη τους.Αν θες πιο καλη αυτονομια κινητου,επεκτασιμη μνημη και εχεις γνωσεις φωτογραφου κλινεις σε Lg G4 ,και αν θες εξωτερικη ομορφια ,ευκολη "point and shoot" καμερα υπεροχη και φωτεινη οθονη,ολα αυτα μαζεμενα σε ενα σχετικα μικρο πακετο,επιλεγεις το Galaxy S6
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Armin μαλλον μιλας για αλλες συσκευες.... 1ον μπαταρια με περισσοτερα mah δεν σημαινει και καλυτερη (gsmarena 54h το g4, 72 το s6, θελω να μαθω το "ΒΑΣΙΚΟ προβαδισμα που λες που το στηριξες) 2ον η καμερα του s6 ειναι καλυτερη hands down. Και τα 2 εχουν manual settings. 3ον και τα 2 εχουν ακριβως την ιδια αναλυση qhd. Τωρα το μεγεθος, η sd card και η αποσπωμενη μπαταρια ειναι καθαρα υποκειμενικη επιλογη αναλογα τις αναγκες του καθενος. Οσον αφορα το καινουριο touchwiz στο s6 απο αυτα που γραφεις προφανεστατα δεν εχεις αγγιξει τη συσκευη...
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα ελεγα να παει απο κοντα να τα δει και τα δυο απο ενα Public να παρει μια γευση και μετα οταν πεσουν οι τιμες ας το "χτυπηση"....
armin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 1ον ποτε δεν ειπα οτι η μπαταρια του G4 ειναι καλυτερη απλα οτι εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι αποσπωμενη,πραγμα που προσφερει στο G4 μεγαλη αυτονομια. 2ον για την καμερα και παλι ειπα οτι τα κινητα εχουνε παρομοιες καμερες ,αλλα εδωσα εξαρχης το πραβαδισμα στο S6 και απλα ειπα οτι το G4 μπορει να εχει την ιδια ποιοτητα φωτογραφιων απλα με παιξιμο στις ρυθμισεις 3ον η οθονη σορι μακακια εκει περα,αλλα νομιζω οτι δεν ειναι πραγματι ιδιες οι δυο οθονες.Η μια αποσο καταλαβα εχει τεχνολογια Ips(που νομιζω οτι ειναι κατι σαν LCD??),ενω η αλλη εχει τεχνολογια Αmoled που της προσφερει καλυτερα και πιο "αληθινα "χρωματα.Πραγμα το οποιο εχει και τα αρνητικα του βεβαια καθως εχω ακουσει οτι αυτη η οθονη ειναι αρκετα φωτεινη και ενοχλητικη στα ματια για καποιο λογο,κατι το οποιο βεβαια δεν ισχυε για εμενα.
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ετσι που το διατυπωσες για τη μπαταρια βγαζεις το onscreen time ως πλεονεκτημα εναντι του αλλου, επισης το s6 εχει fast charging που τη φορτιζει σε μια ωρα περιπου πληρως, κατι που το g4 δεν εχει. Οσον αφορα τις καμερες δεν ειπα κατι αντιθετο, απλα προσεθεσα μια εξτρα πληροφορια. Και 3ο οι super amoled καταναλωνουν λιγοτερη ενεργεια απο τις ips γιατι στο μαυρο απλα δεν δινουν ρευμα, να το πω μπακαλιστικα, αρα 0 καταναλωση. Εν ολιγης μη γνωριζοντας τεχνικα κομματια παραπληροφορεις τρελα, ειδικα σ αυτο για την οθονη που εγραψες...οπως επισης και για το touchwiz που προφανως εχεις μεινει σε εποχες s3-s4 που οντως ηταν ασηκωτο ,οπως λες, κατι που δεν ισχυει απο το note 4 και μετα οποτε και εκει βγηκες φαουλ παλι μη γνωριζοντας. Και στο edit: το ips ειναι τεχνολογια πανελ οχι τυπου οθονης. Οι ips ειναι lcd οι amoled ειναι oled. Τα χρωματα των ips ειναι σαφεστατα πιο αληθινα απο των amoled (υπαρχει ρυθμιση χρωματων σε κινητα με amoled οθονη για καθε γουστο). Διαβασε τι ειναι lcd, τι oled, τι ips κτλ οπως και τις διαφορες/πλεονεκτηματα/μειονεκτιηματα γιατι τα χεις μπερδεψει πολυ. Φιλικα παντα. 1
armin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ισχυει σορι και παλι για οποιες λαθος πληροφοριες.Οσον αφορα τις οθονες θα το ψαξω γιατι προφανως δεν ξερω τα τεχνικα κομματια καλα. Αλλα για το λογισμικο της samsung ακουγεται σε ολο το φορουμ του ινσομνια τι κακο λογισμικο σχεδον απο καθε αποψη ειναι.Κυριως εγω οτι λεω θα το πω επειδη αυτα εχω δει να επαναλαμβανονται πολλες φορες σε φορουμς και γενικοτερες συζητησεις.Και για το touchwiz εχω ακουσει τα χειριστα.
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ουδεις ασφαλτος!! Μιλας γενικα ομως...Που ακριβως ειδες εδω μεσα να λενε οτι ειναι βαρυ και ασηκωτο το καινουριο touch wiz απο note 4 και μετα; Και δεν αναφερομαι σε ατομα που απλα το ακουσαν απ τον μπατζανακη του τριτου ξαδερφου τους η haters. Το ακριβως αντιθετο βλεπω εγω. Ξεφυγαμε βεβαια απ το θεμα εντελως...
Jimps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. απ'οτι καταλαβα και οι δυο συσκευες ειναι πολυ καλες με μικροδιαφορες. θα κανω αυτο που ειπε ο saruman θα περασω απο τον public αν τα εχει να τα δω και τα δυο απο κοντα και οταν γινει πτωση τιμων να "χτυπησω" καποιο. ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα