erevos_csd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δε γνωρίζω πως υπολογίζονται οι αποζημιώσεις, αλλά είναι πιθανόν η εν λόγω εταιρεία να ζήτησε υπερβολικό ποσό από την Apple και έτσι αυτή να αποφάσισε ότι το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να πληρώσει πολύ λιγότερα μέσω δικαστηρίου. Αν δεν κάνω λάθος, δεν γίνεται να ζητήσει υπερβολικό ποσό, γιατί (αν θυμάμαι καλά) στις ΗΠΑ υπάρχει νομοθετικά ορισμένο κόστος χρήσης πατέντας και μη δυνατότητα αποκλεισμού από χρήση πατέντας (με εξαίρεση τις φαρμακοβιομηχανίες). Και να μην θέλει η άλλη εταιρεία να σου δώσει άδεια, χρησιμοποιείς αυτή τη νομοθεσία, παίρνεις την πατέντα και πληρώνεις ένα τάδε ποσό (που φυσικά είναι μεγαλύτερο από το αν είχατε έρθει σε συμφωνία), θέλει δε θέλει η άλλη εταιρεία.
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειπα πως οσο η καταπατηση πατεντων στοιχιζει λιγοτερο απ την εξαγορά τους,καποιοι θα συνεχισουν να τις πατάνε. Τωρα αν καποιες εταιρίες(ή followers τους) μυγιαζονται παραπανω...oh well.Υποθέτω οτι δεν θα ειχαν λογο να μυγιαστουν αν δεν συνεβαινε. Επίσης,με τα δικα σου κριτήρια,οπου το φυσιολογικο ορίζεται απ την πλειοψηφια,πριν ελαχιστα χρονια,ΔΕΝ ηταν φυσιολογικο να ερωτευτείς μαυρη κοπέλα,καθως οι περισσοτεροι ήταν κατά.(ναι,υπεθεσα αυθαιρετα οτι εισαι λευκος). Για μια στιγμή μου φάνηκε οτι εκρινες την τροφική αλυσιδα ως λαθος,αλλα δεν μπορει,λαθος θα καταλαβα. Και θα το πω και μια τελευταια φορά:η απλ ισως και να ειναι προτυπο λειτουργίας μια εταιριας σε μια (καπιταλιστική) κοινωνία. Τωρα εσυ μπορεις να συνεχίσεις να προσπαθεις να με πεισεις οτι έχω προβλημα μαζί της αν θες. Σωστα . Αν κάποιοι μυγιαζονται καλά να πάθουν. Δεν έχω να σε πεισω για τιποτα. Το αν έχεις προβλημα με κάποια εταιρεία μου είναι αδιάφορο. Το αν έχεις προβλημα με καποιους ειναι απολυτως φυσιολογικό και δεν θα σε πείσω για τα αυτανοητα, όσο και αν εσυ προσπαθείς να το ενταξεις το προσωπικο σου προβλημα σε ενα γενικοτερο πλαισιο, λες και εκφράζεις την αποψη της πλειοψηφείας. Ειδικά οταν εγραψες οτι πριν ελάχιστα χρόνια ΔΕΝ ηταν φυσιολογικό να ερωτευτείς μια μαυρη κοπέλα,γιατί εσύ ήξερες αυθαίρετα, οτι η πλειοψηφεία ήταν κατα....κατάλαβα οτι υπογραφή μου δυστυχώς επαληθευται...
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σωστα . Αν κάποιοι μυγιαζονται καλά να πάθουν. Δεν έχω να σε πεισω για τιποτα. Το αν έχεις προβλημα με κάποια εταιρεία μου είναι αδιάφορο. Το αν έχεις προβλημα με καποιους ειναι απολυτως φυσιολογικό και δεν θα σε πείσω για τα αυτανοητα, όσο και αν εσυ προσπαθείς να το ενταξεις το προσωπικο σου προβλημα σε ενα γενικοτερο πλαισιο, λες και εκφράζεις την αποψη της πλειοψηφείας. Ειδικά οταν εγραψες οτι πριν ελάχιστα χρόνια ΔΕΝ ηταν φυσιολογικό να ερωτευτείς μια μαυρη κοπέλα,γιατί εσύ ήξερες αυθαίρετα, οτι η πλειοψηφεία ήταν κατα....κατάλαβα οτι υπογραφή μου δυστυχώς επαληθευται... Καταρχάς,δεν με αφορά αν εκφράζω την πλειοψηφια.Σημασία έχει ποσο λογικα μπορει να στηριξει ο καθεις την θέση του. Το πλήθος αυτων που ασπαζονται μια θεση δεν την καθιστα ουτε πραγματική,ούτε σωστη. https://en.wikipedia.org/wiki/Interracial_marriage Η πλειοψηφια ήταν κατα(λανθασμένα),μεχρι που αυτό αλλαξε. Εσυ ισχυριστηκες οτι το φυσιολογικο κρινεται απ το τι θελουν οι πολλοι. Εκτιθεσαι. Αλλα τουλαχιστον επαληθευεις την υπογραφή σου. 1
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καταρχάς,δεν με αφορά αν εκφράζω την πλειοψηφια.Σημασία έχει ποσο λογικα μπορει να στηριξει ο καθεις την θέση του. Το πλήθος αυτων που ασπαζονται μια θεση δεν την καθιστα ουτε πραγματική,ούτε σωστη. https://en.wikipedia.org/wiki/Interracial_marriage Η πλειοψηφια ήταν κατα(λανθασμένα),μεχρι που αυτό αλλαξε.Εκτιθεσαι. σωστα εκτιθεμαι...Το ελάχιστα χρονια ειναι πάνω απο δεκαετία? Δεν νομιζω οτι διαφωνουμαι οτι το πληθος δεν κάνει μια αποψη σωστή. Αλλα επιτρεψε μου να μην συνεχίσω τον διάλογο,με την μεσαιωνική λογική σου, που με επιχειρηματα από τις γραφές καταδικάσανε τοτε, σε μάγισσες, τους επιστημονες... Αν θέλεις να χρησιμοποιείς κατι πιο κοντα στην τωρινή πραγματικοτητα, το ξανασυζητάμε. Δεν αρνουμαι οτι και εμένα με ενοχλεί η τακτικη της Apple και της κάθε Αpple, αλλα αν το πάμε έτσι θα επρεπε να αρνηθω και την ζωή στην μορφή που βρίσκεται σήμερα και να πάω να κλειστώ σε ένα μοναστηρι. Το να επικεντρωνομαι επισης στο δέντρο χάνοντας το δάσος , δεν είναι το προτέρημα μου.... Δεν μου αρεσει να κρυβομαι πίσω απο το δακτυλο μου και ουτε θα κρυψω αν κάτι με ενοχλεί πισω από μια αυθαίρετη εικόνα της πραγμαικότητας. ΥΓ.Αν δεν το έχεις πάρει χαμπαρι είναι 2016 και όχι 1916....
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) σωστα εκτιθεμαι...Το ελάχιστα χρονια ειναι πάνω απο δεκαετία? Δεν νομιζω οτι διαφωνουμαι οτι το πληθος δεν κάνει μια αποψη σωστή. Αλλα επιτρεψε μου να μην συνεχίσω τον διάλογο,με την μεσαιωνική λογική σου, που με επιχειρηματα από τις γραφές καταδικάσανε τοτε, σε μάγισσες, τους επιστημονες... Αν θέλεις να χρησιμοποιείς κατι πιο κοντα στην τωρινή πραγματικοτητα, το ξανασυζητάμε. Δεν αρνουμαι οτι και εμένα με ενοχλεί η τακτικη της Apple και της κάθε Αpple, αλλα αν το πάμε έτσι θα επρεπε να αρνηθω και την ζωή στην μορφή που βρίσκεται σήμερα και να πάω να κλειστώ σε ένα μοναστηρι. Το να επικεντρωνομαι επισης στο δέντρο χάνοντας το δάσος , δεν είναι το προτέρημα μου.... Δεν μου αρεσει να κρυβομαι πίσω απο το δακτυλο μου και ουτε θα κρυψω αν κάτι με ενοχλεί πισω από μια αυθαίρετη εικόνα της πραγμαικότητας. ΥΓ.Αν δεν το έχεις πάρει χαμπαρι είναι 2016 και όχι 1916.... Ελα καλά,φιλακια. Η ιταλία και η φοροδιαφυγη της απλ "ειναι μακριά" για σένα,το 1970 δεν ειναι νεότερη ιστορία οσο αφορα ανθρωπινα δικαιώματα*,η τροφική αλυσίδα ειναι λαθος επειδή το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και εσυ ΑΚΟΜΑ προσπαθεις να με πείσεις οτι έχω προβλημα με την απλ σαν εταιρία. Και μη μιλας για μεσαιωνικα επιχείρηματα οταν υποστηρίζεις οτι το φυσιολογικό ειναι αυτό που υποστηρίζουν οι πολλοι,γιατι τοτε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΩΣ ΜΑΓΟΥΣ,κ εσύ συνεχίζεις να εκτιθεσαι ακόμα πιο πολυ. Αστο,απλά αστο. *https://en.wikipedia.org/wiki/Three_generations_of_human_rights Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από suffocater
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ελα καλά,φιλακια. Η ιταλία και η φοροδιαφυγη της απλ "ειναι μακριά" για σένα,το 1970 δεν ειναι νεότερη ιστορία οσο αφορα ανθρωπινα δικαιώματα,και εσυ ΑΚΟΜΑ προσπαθεις να με πείσεις οτι έχω προβλημα με την απλ σαν εταιρία. Και μη μιλας για μεσαιωνικα επιχείρηματα οταν υποστηρίζεις οτι το φυσιολογικό ειναι αυτό που υποστηρίζουν οι πολλοι,γιατι τοτε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΩΣ ΜΑΓΟΥΣ,κ εσύ συνεχίζεις να εκτιθεσαι ακόμα πιο πολυ. Αστο,απλά αστο. Δεν υπήρχε δημοκρατία στον μεσαιωνα....εχουμε διαφορετικη αντιληψη του χρόνου και του χώρου. Εχεις δικιο... φιλακια και καλη χρονιά.
dimos47ki7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω δεν συγκρίσεις τα έσοδα της apple με τις παραπάνω έτσι; η samsung σαν ομιλος ειχε περισυ περιπου 50% περισσοτερα εσοδα απο την apple εχει επισης περιπου 40% περισσοτερα assets απο την apple. εχει επισης διπλασιο ισολογισμο απο την apple. πιστευεις ακομα οτι δεν εχει νοημα μια τετοια συγκριση???
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μπήκα να γελάσω με το flame για την apple αλλά σας βρήκα πιο καμμένους απότι περίμενα
κβαντικος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Kαι γιατι θεωρειται νεο? Αφου γενικα "δανειζεται" (κλεβει) αυτη η εταιρια, σιγα το φοβερο....
mike299 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δε γνωρίζω πως υπολογίζονται οι αποζημιώσεις, αλλά είναι πιθανόν η εν λόγω εταιρεία να ζήτησε υπερβολικό ποσό από την Apple και έτσι αυτή να αποφάσισε ότι το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να πληρώσει πολύ λιγότερα μέσω δικαστηρίου. Συνήθως μαζί με το πρόστιμο απαγορεύεται και η πώληση του προϊόντος που παραβιάζει την πατέντα, οπότε αν και όχι απίθανο σενάριο (οι αναλυτές και νομικοί της Apple είναι σίγουρα καλύτεροι από εμένα) το βρίσκω λίγο ριψοκίνδυνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα