iwnas28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω δεν συγκρίσεις τα έσοδα της apple με τις παραπάνω έτσι; Μεγαλε,μια εταιρια δεν ειναι μεγαλη μονο με βαση τα εσοδα... 1
Chape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί εδώ μέσα κάνετε λες και τις έκλεψε από εσάς τις πατέντες η apple ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία κινητών λάπτοπ κτλπ κτλπ χάσατε λεφτά από τις τσέπες σας και αρχίσατε να κάνετε post με τις δηλώσεις σας και τα πιστεύω σας λες και είστε μάρτυρες στο δικαστήριο και σας καλούν στα έδρανα να καταθέσετε... Έλεος δηλαδή... Έγινε η μήνυση θα γίνει η δίκη και θα βγει μια απόφαση τέλος...
Lomar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλά εδώ στο ινσόμνια έχουμε άτομα που φαντασιώνονται οτι δουλεύουν στην apple ως εξειδικευμένοι οικονομολόγοι-νομικοί που με μπακαλίστικη ανάλυση καταλήξανε (χωρίς καν να χρειαστούν αποδείξεις απο την θιγμένη εταιρεία) πως όλα είναι οκ.Σε κάποια σχόλια ήταν λες και διάβαζα για παζάρι σε νταραβέρι με τα "10ράκια" των πακιστανών στην Ομόνοια.Το κάθετο καταφατικό ύφος τους, που εξαφανίζει κάθε πρόθεση για αντεπιχείρημα, είναι το κερασάκι στη τούρτα.
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί εδώ μέσα κάνετε λες και τις έκλεψε από εσάς τις πατέντες η apple ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία κινητών λάπτοπ κτλπ κτλπ χάσατε λεφτά από τις τσέπες σας και αρχίσατε να κάνετε post με τις δηλώσεις σας και τα πιστεύω σας λες και είστε μάρτυρες στο δικαστήριο και σας καλούν στα έδρανα να καταθέσετε... Έλεος δηλαδή... Έγινε η μήνυση θα γίνει η δίκη και θα βγει μια απόφαση τέλος... Λέγετε έκθεση γνώμης......και το αν δουλεύει κάποιος σε κάποια εταιρία δεν είναι απίθανο...ή ακόμα και μέτοχος σε πατέντα εταιρίας! Από κει και πέρα ναι στα δικαστήρια θα κριθούν...αλλά χαχαχαχααχα, ποια δικαστήρια, όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν τα δικαστήρια...δυστυχώς.
Chape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λέγετε έκθεση γνώμης......και το αν δουλεύει κάποιος σε κάποια εταιρία δεν είναι απίθανο...ή ακόμα και μέτοχος σε πατέντα εταιρίας! Από κει και πέρα ναι στα δικαστήρια θα κριθούν...αλλά χαχαχαχααχα, ποια δικαστήρια, όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν τα δικαστήρια...δυστυχώς. Μπορούσες να "εκθέσεις" την γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις κάποιον άλλο (μιλάω για τον χαρακτηρισμό σου ως πρόβατα) τον ίδιο προτιμούν και οι υπόλοιποι haters... Ναι σε αυτή την κατηγορία ανήκεις... Επίσης ακόμα και θιγμένος μέτοχος πατέντας να είναι κάποιος με το να σχολιάζει όλα αυτά στο insomnia το μόνο που θα καταφέρει είναι να μαζέψει 2-3 like's από τα υπόλοιπα είτε fanboys είτε haters... Τίποτα παραπάνω... 2
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μπορούσες να "εκθέσεις" την γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις κάποιον άλλο (μιλάω για τον χαρακτηρισμό σου ως πρόβατα) τον ίδιο προτιμούν και οι υπόλοιποι haters... Ναι σε αυτή την κατηγορία ανήκεις... Επίσης ακόμα και θιγμένος μέτοχος πατέντας να είναι κάποιος με το να σχολιάζει όλα αυτά στο insomnia το μόνο που θα καταφέρει είναι να μαζέψει 2-3 like's από τα υπόλοιπα είτε fanboys είτε haters... Τίποτα παραπάνω... Κοίτα, αν παίρνεις apple και κάθε apple, για να κάνεις την δουλεία σου όλα οκ, και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν. Αλλά αν πάρεις γιατί έτσι πρέπει και γιατί είναι must και για χίλιους άλλους λόγους κάφρικους, τότε ναι φίλε είναι fanboys και τίποτα άλλο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα, αν παίρνεις apple και κάθε apple, για να κάνεις την δουλεία σου όλα οκ, και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν. Αλλά αν πάρεις γιατί έτσι πρέπει και γιατί είναι must και για χίλιους άλλους λόγους κάφρικους, τότε ναι φίλε είναι fanboys και τίποτα άλλο. Και ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τους λόγους για τους οποίους κάποιος αγοράζει κάτι; Σε όρισε κανείς χωροφύλακα στην τσέπη του; Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν!
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Mεχρι τα προστιμα να φτάσουν να ειναι σε επιπεδα που θα τσουζουν ,θα συνεχίσουν να κλεβουν,γιατι μάλλον τους βγαινει πιο φτηνα να πληρωσουν προστιμο,παρα την πατεντα(και αυτο ΑΜΑ το κυνηγησει η εκάστοτε εταιρία). Και ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τους λόγους για τους οποίους κάποιος αγοράζει κάτι; Σε όρισε κανείς χωροφύλακα στην τσέπη του; Και ποιος εισαι που θα κρίνεις το δικαίωμα του αλλου να πιστεύει οτι η οποιαδήποτε αγορά ειναι αντικειμενικά ηλιθια λαθος?Πχ.εισαι 85 κιλα,στην μεχρι τωρα ζωη σου εχεις φάει το πολύ μεχρι 3 πιτογυρα με την μια αλλα εξακολουθεις να παραγγελνεις παντα 6γιατι θεωρεις οτι ισως,καποια μέρα,πεινασεις πιο πολύ.Δικαίωμα σου να το κάνεις και να πετάς τα 3 καθε φορα,αλλα εξακολουθει να ειναι μια αντικειμενικα αστεια αγορα και ολοι θα γελάνε μαζι σου. 4
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Mεχρι τα προστιμα να φτάσουν να ειναι σε επιπεδα που θα τσουζουν ,θα συνεχίσουν να κλεβουν,γιατι μάλλον τους βγαινει πιο φτηνα να πληρωσουν προστιμο,παρα την πατεντα(και αυτο ΑΜΑ το κυνηγησει η εκάστοτε εταιρία). Και ποιος εισαι που θα κρίνεις το δικαίωμα του αλλου να πιστεύει οτι η οποιαδήποτε αγορά ειναι αντικειμενικά ηλιθια λαθος? Πχ. εισαι 85 κιλα,στην μεχρι τωρα ζωη σου εχεις φάει το πολύ μεχρι 3 πιτογυρα με την μια αλλα εξακολουθεις να παραγγελνεις παντα 6 γιατι θεωρεις οτι ισως,καποια μέρα,πεινασεις πιο πολύ. Δικαίωμα σου να το κάνεις και να πετάς τα 3 καθε φορα,αλλα εξακολουθει να ειναι μια αντικειμενικα αστεια αγορα και ολοι θα γελάνε μαζι σου. Δηλαδή όλοι ασχολούνται με το τι κάνει κάποιος με τα πιτόγυρα του? Πάντως το να γελάει κάποιος έχει μια διαφορά με το να κοροϊδεύει . Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν γελάμε απλώς με κάτι που μας ενοχλεί. Εκτός οτιδήποτε μας κάνει να γελάμε, κατα την άποψη σου είναι ενοχλητικό.... τώρα γελάσαμε. ΥΓ. Νομίζω ότι δεν χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις για να εκφραστείς και να πεις την γνώμη σου σωστά. Μην ντρέπεσαι δεν είναι κακό να πει καποιος ότι μισεί . Απλός είναι φοβητσιάρης και αυτό τον κάνει ορισμένες φορές αστείο.
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή όλοι ασχολούνται με το τι κάνει κάποιος με τα πιτόγυρα του? Πάντως το να γελάει κάποιος έχει μια διαφορά με το να κοροϊδεύει . Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν γελάμε απλώς με κάτι που μας ενοχλεί. Εκτός οτιδήποτε μας κάνει να γελάμε, κατα την άποψη σου είναι ενοχλητικό.... τώρα γελάσαμε. Το οτι όλοι ασχολουνται με τα πιτογυρα του ειναι δικο σου,αυθαίρετο συμπέρασμα,δεν το ειπα εγω. Ομως αν πεσει κάτι στην αντιληψη σου,θα το επεξεργαστεις. Αυτόματα σκέφτεσαι και κρίνεις οτι βλεπεις/ακους τριγυρω σου. Το ντυσιμο του,το μαλλι του,την άποψη του για την πολιτικη,την μουσική κλπ. Αλλα ειναι λιγοτερο σοβαρα και αλλα περισσότερο. Το δικαιωμα σου να κανεις ο,τι θέλεις,δεν το καθιστα υπεράνω κριτικης. Ουτε ειπα πουθενα πως ότι μας κάνει να γελάμε ειναι ενοχλητικό.Ουτε και σοβαρο/ορθο ειναι ομως,σε πολλες περιπτώσεις.
stevchrly Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το "θέμα" με την apple στην Ελλάδα πρέπει να έχει σχέση με το Γιουγκοσλαβικό και τις χαμένες πατρίδες
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το οτι όλοι ασχολουνται με τα πιτογυρα του ειναι δικο σου,αυθαίρετο συμπέρασμα,δεν το ειπα εγω. Ομως αν πεσει κάτι στην αντιληψη σου,θα το επεξεργαστεις. Αυτόματα σκέφτεσαι και κρίνεις οτι βλεπεις/ακους τριγυρω σου. Το ντυσιμο του,το μαλλι του,την άποψη του για την πολιτικη,την μουσική κλπ. Αλλα ειναι λιγοτερο σοβαρα και αλλα περισσότερο. Το δικαιωμα σου να κανεις ο,τι θέλεις,δεν το καθιστα υπεράνω κριτικης. Ουτε ειπα πουθενα πως ότι μας κάνει να γελάμε ειναι ενοχλητικό.Ουτε και σοβαρο/ορθο ειναι ομως,σε πολλες περιπτώσεις. Καλά. Έβγαλα αυθαίρετο συμπέρασμα. Μάλλον πρέπει να ζητήσω και συγνώμη με τα γραφόμενα σου. Και το μίσος μορφή κριτικής είναι δεν χρειάζεται να το ωραιοποιεις. Μην φοβάσαι δεν θα σε κατηγορήσει κανένας για αυτό, τουλάχιστον όχι εγώ και μάλιστα με τον τροπο που κατηγορείς τους άλλους. Η σωστή έκφραση είναι κατηγορώ και δεν γίνεται αυτόματα από παρατήρηση, αλλα από αντίδραση σε κάτι που μας ενοχλεί. Δεν είναι φυσιολογικό να είμαστε μια ζωή ενοχλημένοι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ,όπως και να θες να τα παρουσιάσεις ως αυτόματα.Μας ενοχλεί η Apple και δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα από παρατήρηση. Ειδικά όταν μας ενοχλεί μόνο αυτή. Σημαίνει ότι παρακολουθούμε μόνο αυτή στη ζωή και χάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα δεν θα την βγάλει καθαρή με τις πατέντες και σίγουρα θα την πληρώσει. Αλλα αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει μερικώς να σταματήσουν να ασχολούνται μόνο με την Apple. Βέβαια αν δεν είναι η Apple θα βρουν κάτι άλλο να τους ενοχλεί για να εχουνε να λένε...
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλά. Έβγαλα αυθαίρετο συμπέρασμα. Μάλλον πρέπει να ζητήσω και συγνώμη με τα γραφόμενα σου. Και το μίσος μορφή κριτικής είναι δεν χρειάζεται να το ωραιοποιεις. Μην φοβάσαι δεν θα σε κατηγορήσει κανένας για αυτό, τουλάχιστον όχι εγώ και μάλιστα με τον τροπο που κατηγορείς τους άλλους. Η σωστή έκφραση είναι κατηγορώ και δεν γίνεται αυτόματα από παρατήρηση, αλλα από αντίδραση σε κάτι που μας ενοχλεί. Δεν είναι φυσιολογικό να είμαστε μια ζωή ενοχλημένοι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ,όπως και να θες να τα παρουσιάσεις ως αυτόματα. Μας ενοχλεί η Apple και δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα από παρατήρηση. Ειδικά όταν μας ενοχλεί μόνο αυτή. Σημαίνει ότι παρακολουθούμε μόνο αυτή στη ζωή και χάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα δεν θα την βγάλει καθαρή με τις πατέντες και σίγουρα θα την πληρώσει. Αλλα αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει μερικώς να σταματήσουν να ασχολούνται μόνο με την Apple. Βέβαια αν δεν είναι η Apple θα βρουν κάτι άλλο να τους ενοχλεί για να εχουνε να λένε... Το μισος μπορει να ειναι μορφη κριτικής,αλλα το αντιστροφο δεν συμβαινει απαραιτητα. Ουτε συγγνωμη ζήτησα για οτιδήποτε,δεν ειμαι ευθικτουλης σαν αλλους. Δεν ξερω για τι μιλάς εσυ,αλλα γι αυτο που μιλαω εγω,η σωστη εκφραση ειναι κριτική,και οχι κατηγορία,γιατι μπορει να ειναι και θετική. Επίσης,ποιος ειναι ο ορισμος του φυσιολογικου,και ποιος τον αποφάσισε? Επιπλέον,εμένα δεν με ενοχλει η apple.Καθόλου κιολας. Οσο για το "σιγουρα δεν θα την βγάλει καθαρη...",μην πας μάκρια,κοιτα τι εγινε με την ιταλια πριν λιγες μέρες.
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το μισος μπορει να ειναι μορφη κριτικής,αλλα το αντιστροφο δεν συμβαινει απαραιτητα. Δεν ξερω για τι μιλάς εσυ,αλλα γι αυτο που μιλαω εγω,η σωστη εκφραση ειναι κριτική,και οχι κατηγορία,γιατι μπορει να ειναι και θετική. Επίσης,ποιος ειναι ο ορισμος του φυσιολογικου,και ποιος τον αποφάσισε? Επιπλέον,εμένα δεν με ενοχλει η apple.Καθόλου κιολας. Οσο για το "σιγουρα δεν θα την βγάλει καθαρη...",μην πας μάκρια,κοιτα τι εγινε με την ιταλια πριν λιγες μέρες. Σίγουρα αυτοί που κάθονται να ασχοληθούν μόνο με την Apple δεν είναι η πλειοψηφία. Ορισμός του φυσιολογικού σε μια δημοκρατική χώρα , καθορίζεται από την πλειοψηφία. Είτε είναι σωστό , είτε όχι. Πολλά πράγματα στην ζωή δεν είναι σωστά, αλλα είναι φυσιολογικά. Πχ. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.Η Ιταλία για κάποιους είναι μακριά..... Το αν σε ενοχλεί η όχι η Apple δεν είναι κάτι κακό αλλα επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη για το αν σε ενοχλεί. Πολλοί λένε ότι είναι καλά, αλλα είναι μόνο στα λόγια. Στο θέμα μας είναι γεγονός ότι αυτές τις πατέντες δεν τις έχει καταπατήσει μόνο η Apple, αλλα όσοι ασχολούνται μόνο με την επιφάνεια μόνο αυτήν βλέπουν...
suffocater Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα αυτοί που κάθονται να ασχοληθούν μόνο με την Apple δεν είναι η πλειοψηφία. Ορισμός του φυσιολογικού σε μια δημοκρατική χώρα , καθορίζεται από την πλειοψηφία. Είτε είναι σωστό , είτε όχι. Πολλά πράγματα στην ζωή δεν είναι σωστά, αλλα είναι φυσιολογικά. Πχ. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Η Ιταλία για κάποιους είναι μακριά..... Το αν σε ενοχλεί η όχι η Apple δεν είναι κάτι κακό αλλα επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη για το αν σε ενοχλεί. Πολλοί λένε ότι είναι καλά, αλλα είναι μόνο στα λόγια. Στο θέμα μας είναι γεγονός ότι αυτές τις πατέντες δεν τις έχει καταπατήσει μόνο η Apple, αλλα όσοι ασχολούνται μόνο με την επιφάνεια μόνο αυτήν βλέπουν... Εγω ειπα πως οσο η καταπατηση πατεντων στοιχιζει λιγοτερο απ την εξαγορά τους,καποιοι θα συνεχισουν να τις πατάνε. Τωρα αν καποιες εταιρίες(ή followers τους) μυγιαζονται παραπανω...oh well.Υποθέτω οτι δεν θα ειχαν λογο να μυγιαστουν αν δεν συνεβαινε. Επίσης,με τα δικα σου κριτήρια,οπου το φυσιολογικο ορίζεται απ την πλειοψηφια,πριν ελαχιστα χρονια,ΔΕΝ ηταν φυσιολογικο να ερωτευτείς μαυρη κοπέλα,καθως οι περισσοτεροι ήταν κατά.(ναι,υπεθεσα αυθαιρετα οτι εισαι λευκος). Για μια στιγμή μου φάνηκε οτι εκρινες την τροφική αλυσιδα ως λαθος,αλλα δεν μπορει,λαθος θα καταλαβα. Και θα το πω και μια τελευταια φορά:η απλ ισως και να ειναι προτυπο λειτουργίας μια εταιριας σε μια (καπιταλιστική) κοινωνία. Τωρα εσυ μπορεις να συνεχίσεις να προσπαθεις να με πεισεις οτι έχω προβλημα μαζί της αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα