chillath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, έχω ένα πριζάκι της Legrand να το βάλω σε γυψοσανίδα αλλά δεν βγάζω άκρη πως θα στηριχθεί. Η βάση της πρίζας είναι στη φώτο στο συνημμένο. Αν γνωρίζει κανείς ας μου πει πως μπορώ να ξεκινήσω. Ευχαριστώ
booka Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 τρυπας με ποτηροτρυπανο. η διασταση για μπουατ μπριζας ειναι στανταρντ.εσυ θες μικρο μπουατ. προσοχη αν υπαρχουν καναλια με καλωδια που θα τρυπησεις. περισσοτερα απο εκει που αγορασες την μπριζα. για διαστασεις μπουατ τρυπανιου κτλ. βιδωνεις το μπουατ συνηθως στην πανω και κατω τρυπα. περνας τα καλωδια απο την τρυπα του μπουατ, τα βιδωνεις στον διακοπτη. προσοχη να μπουν στην σωστη θεση. βιδωνεις την βαση της μπριζας που ποσταρες μαζι την μπριζα στην δεξια και αριστερη τρυπα πανω στο μπουατ. βαζεις το πλαστικο καπακι ετοιμος ... αν δεν μπορεις εσυ καλυτερα εναν ηλεκτρολογο.
chillath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι οκ, οπότε μου λείπουν βίδες για γυψοσανίδες μόνο.
stelakis1914 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε χρειάζεσαι απαραίτητα κουτί πρίζας χωνευτό για γυψοσανίδα. Αυτό έχεις και κάποιες βίδες πάνω, βιδωμένες τέρμα στις υποδοχές. Τις ξεβιδώνεις εντελώς, περνάς έπειτα το πλαίσιο του διακόπτη και το βιδώνεις με αυτές στις ίδιες τρύπες. Για να ανοίξεις την στρόγγυλη τρύπα στην γυψοσανίδα που θα χωνέψεις το κουτί, χρειάζεσαι ένα πριόνι γυψοσανίδας Ότι δεν καταλαβαίνεις, ρώτα.
chillath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι βγήκε άκρη τελικά, πήρα πλήρεις πρίζες της legrand. Και ούπα για γυψοσανίδα να στηριχθεί το πλαίσιο μου δώσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα