Noex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παρέα. Έχω ένα lgg4 και δεν μου δουλεύει η εφαρμογή live weather animation Όταν κλειδώνω το τηλ. Εχω ανοιχτά δεδομένα τοποθεσια+ συνχρονισμο και έχω τικαρει και την επιλογή από το menu για ενεργοποίηση του live weather αλλά δεν μου εμφανίζει τπτ σχετικά με καιρό μόνο την εικόνα που έχω επιλέξει για wallpaper. Εχω κάνει 2 Φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχει αλλάξει κάτι επίσης να πω ότι φοράει την 6 άρα έκδοση αντροιντ. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από Noex
panos- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πηγαινε στον καιρο και βαλε εσυ απο πανω δεξια την τοποθεσία σου. (πρεπει να εχεις τον καιρο που ειχς το κινητο και οχι καποια αλλη εφαρμογη).
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Όταν έχουμε προβλήματα με το GPS της συσκευής πρέπει κατ' αρχάς να σιγουρευτούμε ότι το έχουμε ενεργοποιήσει πηγαίνοντας στο "Ρυθμίσεις συστήματος > Πρόσβαση τοποθεσίας" ενεργοποιώντας τις επιλογές "Πρόσβαση στην τοποθεσία μου" και "Δορυφόροι GPS". Αν πάλι αργεί εκνευριστικά να βρει το στίγμα μας, ενεργοποιούμε και την επιλογή "Τοποθεσία Wi-Fi & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" με την οποία μας εντοπίζει κατά προσέγγιση με τη βοήθεια των WiFi δικτύων και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα