voltmod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η εταιρεία DJI, πιθανότατα ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής drones, ανακοίνωσε τρία νέα camera drones που στοχεύουν στον επαγγελματία χρήση που θέλει τις καλύτερες αεροφωτογραφίες και εναέρια videos. Το Phantom 3 4K ουσιαστικά αποτελεί αναβάθμιση του κανονικού Phantom 3 έχοντας δυνατότητα πια να τραβάει video στα επίσημα DCI 4K formats ενώ χάρη στην επέκταση της εμβέλειας WiFi, μπορείτε να χειρίζεστε το drone από απόσταση έως και 1,2 χιλιομέτρων. To μαύρου χρώματος Inspire 1 Pro διαθέτει τώρα υψηλής ποιότητας κάμερα 16 Megapixels ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε και το Inspire 1 RAW. Το νέο Phantom 3 4K στοιχίζει $999 και είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν αυτό το κάτι παραπάνω όμως αν σκέφτεστε την αγορά του Inspire 1 Pro, μάλλον θα πρέπει να ασχολείστε με κινηματογραφικές παραγωγές, τηλεοπτικές εκπομπές ή με τα ντοκιμαντέρ για να δικαιολογηθεί η επένδυση των $4499.
JcD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ωραία εργαλειάκια, πήρε ένα το φιλαράκι μου κα το έχει κάψει, ακρηβούτσικα πάντως!
ledbyzeppelin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 To Phantom 3 4K που ανακοινωθηκε προσφατα, δεν ειναι οπως αναφερετε η αναβαθμιση του Phantom 3, ηδη απο την αρχη της κυκλοφοριας του, το Phantom 3 Pro εδινε τη δυνατοτητα καταγραφης video σε 4Κ. Το Phantom 3 4K ειναι μια μικρη αναβαθμιση του Phantom 3 standard, το οποιο εδινε 2,7 K αναλυση βιντεο. Και τα δυο αυτα μοντελα δουλευουν μεσω wifi, και η εμβελεια τους ναι μεν φτανει ιδεατα στα 1,2 km στην Αμερικη (FAA), αλλα στην Ελλαδα φτανει βαρια τα 500m (σε ανοιχτο χωρο χωρις εμποδια και παρεμβολες) (CE mode). Η μεγαλυτερη διαφορα τους με τα Phantom 3 advanced και Pro, ειναι οτι δεν εχουν την τεχνολογια lightbridge (και Glonass), που δινει πολυ μεγαλυτερη εμβελεια (ανω των 2 km), oποτε αυτη τη στιγμη που εχουν σε προσφορα πλεον το advanced ειναι προτιμοτερη η αγορα αυτου απο τα απλα μοντελα (standard - 4K). Παντως το 4Κ προυπηρχε , δεν ειναι κατι καινουριο στο Phantom 3. 2
jtheogr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα δεν ειναι καινουργιο απο αυτά που ανακοινωσε η DJI. Tο Phantom 3 4K είναι ενα Phantom Standard με την κάμερα και το χειριστηριο του Professional και VPS αλλά με εμβέλεια μέχρι τα 1200 μέτρα Το Inspire 1 RAW έχει ανακοινωθεί εδω και μήνες απλα τωρα ειναι διαθεσιμο για αγορά. Και το Inspire1 pro Black είναι ενα Inspire 1 σε μαύρο χρώμα.
chiderboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το Phantom 3 4K ειναι μια μικρη αναβαθμιση του Phantom 3 standard, το οποιο εδινε 2,7 K αναλυση βιντεο. Και τα δυο αυτα μοντελα δουλευουν μεσω wifi, και η εμβελεια τους ναι μεν φτανει ιδεατα στα 1,2 km στην Αμερικη (FAA), αλλα στην Ελλαδα φτανει βαρια τα 500m (σε ανοιχτο χωρο χωρις εμποδια και παρεμβολες) (CE mode). Μέχρι 1,1 χιλιόμετρα που δοκίμασα πάντως με το pro είχα εικόνα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα με το 4K και το Wifi δε ξέρω τι γίνεται. Για pro και advanced η DJI έχει τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά και η ακτίνα πλέον απο 2km είναι στα 5km. Δε ξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει
fsbmaniac Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχει φίλος τα νοικιάζει και τα έχει βγάλει επί 5 ήδη το 3
kavouras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πάντως παιδιά φωτογραφίες που βγάλαμε με drone(νομίζω phantom?) και gopro 4 , δεν κάνουν για επαγγελματική χρήση. Τις βγάλαμε για ξενοδοχείο και δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα που μας είχε βγάλει ενας με ανεμόπτερο με την canon eos 550D. Φαντάζομαι οτι οι μηχανές επειδή είναι compact δε μπορούν αν συγκριθούν με τις dslr μηχανές. Εκτός αν αυτά τα μοντέλα της phantom έχουν καλύτερες κάμερες. Η ποιότητα της φωτογραφίας και το fisheye που θέλει διόρθωση μετά, δε νομίζω οτι μπορούν να βγάλουν ποιοτικές φωτογραφίες για επαγγελματική χρήση σε site. Ίσως να είναι οκ όμως τα βιντεό τους, δεν τα έχω δοκιμάσει...
jimex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πάντως παιδιά φωτογραφίες που βγάλαμε με drone(νομίζω phantom?) και gopro 4 , δεν κάνουν για επαγγελματική χρήση. Τις βγάλαμε για ξενοδοχείο και δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα που μας είχε βγάλει ενας με ανεμόπτερο με την canon eos 550D. Φαντάζομαι οτι οι μηχανές επειδή είναι compact δε μπορούν αν συγκριθούν με τις dslr μηχανές. Εκτός αν αυτά τα μοντέλα της phantom έχουν καλύτερες κάμερες. Η ποιότητα της φωτογραφίας και το fisheye που θέλει διόρθωση μετά, δε νομίζω οτι μπορούν να βγάλουν ποιοτικές φωτογραφίες για επαγγελματική χρήση σε site. Ίσως να είναι οκ όμως τα βιντεό τους, δεν τα έχω δοκιμάσει... Δεν είναι για να βγάλεις φωτογραφίες όπου ενδιαφέρεσαι τόσο για την ποιότητα και συνήθως τις βγάζεις μια φορά. Σκέψου ότι μια dSLR με ένα καλό φακό μπορεί να έχει 2 και 3 κιλά και μερικές χιλιάδες ευρώ. Δεν είναι εύκολο να σηκώνεις τέτοια components στον αέρα με τέτοια drones, αλλά και το κόστος του drone λόγω της κάμερας θα ήταν στο θεό και για πάρα πολύ λίγους. Κυρίως για βίντεο είναι αυτά τα drones, που θα προβληθούν στο youtube, στην τηλεόραση ή και για καθαρά προσωπική χρήση...
spazyjay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχει φίλος τα νοικιάζει και τα έχει βγάλει επί 5 ήδη το 3 Αποδείξεις κόβει ?? 1
BladeGT7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα... Phantom 2 Μονο.. 2.4 Ghz χειρισμος Εχω φτασει στα 1600 μετρα και πηγαινε κι αλλο (φοβηθηκα λογο του οτι πετουσα απτο μπαλκονι του σπιτιου μου και εφτασα απτον σταθμο της καλλιθεας περιπου εως Συγγρου και χαμοστερνας). Οκ εχει τυχει να χασω χειρισμο και στα 600 μετρα εννοειται. Και ειναι κλασεις ανωτερο λογο του οτι το βιντεο εχει 0 καθυστερηση και μπορει να ξεπερασει ανετα τα 2 χλμ. Για την ποιοτητα απλα μια gopro 4k .. Σιγουρα ολο αυτο το πακετο ειναι πιο ακριβο απο το να αγορασεις το phantom 3 αλλα οι δυνατοτητες ειναι καλυτερες καλως η κακως
apollotonkosmo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα... Phantom 2 Μονο.. 2.4 Ghz χειρισμος Εχω φτασει στα 1600 μετρα και πηγαινε κι αλλο (φοβηθηκα λογο του οτι πετουσα απτο μπαλκονι του σπιτιου μου και εφτασα απτον σταθμο της καλλιθεας περιπου εως Συγγρου και χαμοστερνας). Οκ εχει τυχει να χασω χειρισμο και στα 600 μετρα εννοειται. Και ειναι κλασεις ανωτερο λογο του οτι το βιντεο εχει 0 καθυστερηση και μπορει να ξεπερασει ανετα τα 2 χλμ. Για την ποιοτητα απλα μια gopro 4k .. Σιγουρα ολο αυτο το πακετο ειναι πιο ακριβο απο το να αγορασεις το phantom 3 αλλα οι δυνατοτητες ειναι καλυτερες καλως η κακως Οταν χαθεί ο χειρισμός ερχετε μονο του πισω? Σοβαρα ρωταω. Ευχαριστω
jtheogr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι ερχεται μονο του πισω οταν χαθει η συνδεση με την τηλεκατευθηνση.
jtheogr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οι φωτογραφιες απο Phantom 2 με gopro και το Phantom 3 κανουν σχεδον για οποιαδηποτε mutlimedia χρηση αλλα σε περιπτωση που τις εκτυπωσεις δεν θα παρεις με τιποτα την ποιοτητα μιας DSLR ειναι απλα αποδεκτες.
tselembawa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλά ολα αυτά αλλα για όσους το έχουμε το θέμα με τα ηλεκτρονικά, με καλάι και κολλητήρια το καλύτερο είναι να στήσεις το δικό σου quad/drone/UAV.... Μια καλή αρχή είναι τα quadcopters FPV Racers... Η αίσθηση είναι σαν να είσαι μέσα σε x wings Star Wars φράση... Αναπτύσσον αδιανόητες ταχύτητες και μέσα απο ένα ζευγάρι goggles το κόλλημα είναι δεδομένο.... Αν κάποιος έχει είδη μια καλούτσικη 6+κάναλη τηλ/ση τότε το στήσιμο ένας τέτοιου racer μπορεί να αρχίσει απο 180€ μαζί με μπαταρίες.... Και αν πάμε σε ανθρακονημάτινα σασί και λειτουργίες heading hold/ altitude hold/ possisioning hold/ και return to home τότε με 400€ φτιάχνει κάτι πολυ καλό και ποιοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα