Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Έχω ένα lg g3 32gb.Δεν έχω καποιο τρανταχτό παράπονο απλά τρωγομαι να το αλλάξω.Θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι αν μπορείτε Που να αξίζει να δώσω το g3 για να το πάρω..θα ήθελα να είναι καλύτερο σε όλα να μην κολλάει πουθενά και να έχει δυνατή κάμερα και καλή κατασκευή.Επίσης ενδιαφέρομαι μόνο για Android , τουλάχιστον 32 gb μνήμη και καλύτερη μπαταρία από το δικό μου.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι κοντά στα 400από Ελλάδα και 300+ από Κίνα.Σκέφτομαι αρκετά το g4 που δεν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, το meizu mx5 που δεν έχω άποψη για Αυτό απλά όπως το βλέπω μο αρέσει και μου αρέσει το xiaomi note 3 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα με ικανοποιήσει.Το ξέρω ότι τα είπα λίγο μπερδεμένα ελπίζω να με βοηθήσετε να τα ξεμπέρδεψω.

Δημοσ.

Το Lg G4 γιατι το απορρίπτεις?

Και τα 300+ δηλαδη?350-400-500!!!

Η τιμες απο εξω περιπου ειναι αυτες:

Κοντά στα 150€: Xiaomi Redmi Note 2 / Redmi Note 3

Κοντά στα 200€: Xiaomi Mi4c / OnePlus X

Κοντά στα 300€: Meizu MX 5

Κοντά στα 400€: OnePlus Two

Απο Ελλαδα περιπου ειναι αυτες(δεν ειναι με τη σειρα):

100€ LG Bello II-LG L Fino D295 Dual SIM 150€ Motorola Moto G 4G-Lenovo K3 Lemon

200€ Meizu M2 Note-Lenovo Golden Warrior A8

200-250€ LG G3 16GB-Leagoo Elite 1

250€ – 300€ LG G3 32GB-LG G Flex 2

300€ – 350€ Xiaomi Mi4c-HTC One M8

350€ – 400€ Samsung Galaxy S5-LG G4-Sony Xperia Z3-Meizu MX5

Δημοσ.

Το Lg G4 γιατι το απορρίπτεις?

Και τα 300+ δηλαδη?350-400-500!!!

Η τιμες απο εξω περιπου ειναι αυτες:

Κοντά στα 150€: Xiaomi Redmi Note 2 / Redmi Note 3

Κοντά στα 200€: Xiaomi Mi4c / OnePlus X

Κοντά στα 300€: Meizu MX 5

Κοντά στα 400€: OnePlus Two

Το g4 το δεν το απορρίπτω απλά η κατασκευή του λίγο με χαλάει.θα ήθελα κάτι ποιο premium.γνωρίζει κάποιος το xiaomi redmi note 3 αν έχει καλύτερη κάμερα από το g3 και γενικά αν είναι καλύτερο σαν σύνολο?300-350 θα έδινα για αγορά από Κίνα.Επίσης το mx5 το βλέπω αρκετά δελεαστικό Και σε καλή τιμή.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει μπω στην διαδικασία να αλλάξω το κινητό με ένα από αυτα.
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει πολυ η καμερα δεν θα σου ελεγα το Note 3(παρολο που το εχω),στα αλλα θεματα μ@@@ει.

Θα σου προτεινα το G4 για καμερα ή το S6.

Επίσης το mx5 το βλέπω αρκετά δελεαστικό Και σε καλή τιμή.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει μπω στην διαδικασία να αλλάξω το κινητό με ένα από αυτα.

Και αυτο αξιζει!!
Δημοσ.

θα ήθελα κάτι ποιο premium.γνωρίζει κάποιος το xiaomi redmi note 3 αν έχει καλύτερη κάμερα από το g3 και γενικά αν είναι καλύτερο σαν σύνολο?300-350 θα έδινα για αγορά από Κίνα.Επίσης το mx5 το βλέπω αρκετά δελεαστικό Και σε καλή τιμή.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει μπω στην διαδικασία να αλλάξω το κινητό με ένα από αυτα.

Για premium θα προτεινα OnePlus 2 370ε ή το Meizu MX5 κοντα στα 300ε ειναι συσκευες παρα πολυ καλες. Το Meizu εχει 20αρα καμερα κ το OnePlus 2 ειναι killer συσκευη overall. Κ το note3 ειναι αρκετα καλο (εχει καλυτ.μπαταρια) αλλα ειναι μία σκαλα πιο κατω συνολικα overall.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...