Dare-Devil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω καλή κάρτα ήχου. Via hd audio έχω εσωματομένη στην μητρική και το άθλιο support της VIA δεν κάνει καν κάτι για να λειτουργήσει άψογα με τα Windows 10 που έχω. Αλλά και τα 2 headsets που κοιτάω πλέον είναι USB οπότε μάλλον δεν μας ενδιαφέρει τόσο η κάρτα.... Απο την στιγμή που έχεις onboard δεν υπάρχει λόγος να πάρεις πάνω απο 100 ευρώ ακουστικά μιας και δεν θα τα αξιοποιήσεις πλήρως. Εκτός και αν πάρεις μελλοντικά μια καλή κάρτα. Τώρα για τις ενσοματωμένες κάρτες ήχου όπου είναι με usb και δεν μπορείς να την βγάλεις και να τα συνδέσεις τα ακουστικά σε καρφί έχω να πω ότι είναι υποδεέστερες απο οποιαδήποτε καλή κάρτα ήχου . Εγώ που φρόντισα να έχω μια καλή κάρτα ήχου (creative recon 3d fatality professional ) πήρα ακουστικά που να συνδέονται με καρφί . Με usb πραγματικά δεν έχει νόημα μιας και τα ακουστικά δεν θα αποδίδαν τα μέγιστα πράγμα που συνέβη με τα tactic 3d sigma της creative όπου είναι και με καρφί και με καρτα ήχου με usb . H μέρα με την νύχτα! . Γνώμη μου με 100 ευρώ άντε 130 παίρνεις άριστα ακουστικά για gaming . Ο μόνος λόγος να επενδύσεις σε πάνω απο 150 είναι αν είσαι μουσικόφιλος και μάλιστα πολύ απαιτητικός .
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αλλά in game δεν μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο. Μειονέκτημα αυτό. Επίσης αν θέλεις να εναλλάσεις ηχεία-ακουστικά θα πρέπει να βγάζεις κάθε φορά το αντίστοιχο καρφί από την υποδοχή front out της κάρτας. Μπορεις να τα βαλεις στο front panel και να αλλαζεις main audio device απο τα windows αλλα ναι δεν ειναι τοσο πρακτικο αν θες και τα 2, για headphones παντως καρφι+soundcard ειναι η καλυτερη αποδοση απο κει και περα επιλογη σου τι θα κανεις.
Dare-Devil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ε, αυτό ρωτάω. Εγώ που έχω την Asus Xonar DX , πως να τα συνδέσω για την κάλλιστη απόδοση; Κατευθείαν στην κάρτα ήχου. Δεν το συζητάμε ! Αλλά in game δεν μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο. Μειονέκτημα αυτό. Επίσης αν θέλεις να εναλλάσεις ηχεία-ακουστικά θα πρέπει να βγάζεις κάθε φορά το αντίστοιχο καρφί από την υποδοχή front out της κάρτας. Όχι απαραίτητα μειονέκτημα αν εχεις volume buttons στο keyboard. 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γαμωτο τα πιο απλά πράγματα πολλές φορές σου διαφεύγουν. Φυσικά και υπάρχει volume control sto keyboard.
CheeBam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ψαξου για τα ροκκατ 7.1 τα χει προσφορά ο κοτσοβολος στο Ελ Βενιζέλος από 89 στα 55 πολύ καλά. .
ethnik471 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ψαξου για τα ροκκατ 7.1 τα χει προσφορά ο κοτσοβολος στο Ελ Βενιζέλος από 89 στα 55 πολύ καλά. . Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλα όπως έχω ενημερώσει έχω κάνει ήδη παραγγελία και αναμένω παραλαβή. Τελικά ακυρώθηκαν και για logitech και περιμένω τα hyperx cloud 1 σε συνδιασμό με μια soundblaster Z... Roccat δεν θα έπαιρνα πάντως με τίποτα γιατί εκτός του ιδεολογικού που δεν θέλω να δίνω φράγκο σε γερμανούς θεωρώ πως πλέον ΔΕΝ υφίσταται αξιόπιστο γερμανικό προϊόν....είτε είναι ηλεκτρικά , είτε αμάξια κτλ... ΥΓ.Το 80% των Ελλήνων ζουν σε περιοχές και πόλεις εκτός Αθηνών , μεταξύ τους κι εγώ (ευτυχώς)
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το 40% των Ελλήνων ζει στην αττική... Πέρα από αυτό γτ να δεις την προέλευση κάποιου αγαθού; σημαδια έχει να κάνει σωστά τη δουλειά του... Σρυ για το οφφτοπικ Υγ: Πολύ καλή επιλογή τα κλαουντ, θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα!
ethnik471 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το 40% των Ελλήνων ζει στην αττική... Πέρα από αυτό γτ να δεις την προέλευση κάποιου αγαθού; σημαδια έχει να κάνει σωστά τη δουλειά του... Σρυ για το οφφτοπικ Υγ: Πολύ καλή επιλογή τα κλαουντ, θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα! Κοντά τα νούμερά μας αν και μίλησα για Αθήνα και όχι για Αττική, έστω! Η προέλευση δεν με καίει τόσο όσο ίσως να φάνηκε, αλλα όταν έχω να προτιμήσω μεταξύ ενώς Γερμανικού συγκεκριμένα προιόντος και μεταξύ ενός παρόμοιου ανταγωνιστικού άλλης προέλευσης θα προτιμήσω το άλλο...Προσωπική λογική και επιλογή...Όπως είπα χωρίς να ξέρω τα roccat και γνωρίζοντας καλά τον κόσμο των ηλεκτρικών συσκευών και των αυτοκινήτων (ακομα καλύτερα) θεωρώ πως πλέον οι Γερμανοί δεν βγάζουν αξιόπιστα προϊόντα.Γνώμη μου και προσωπικές εμπειρίες...Μπορεί - και πιθανώς η roccat να είναι εξαιρετική και ξανα λέω δεν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω, αλλα όταν υπάρχει κάποιο εξίσου καλό ή και καλύτερο προιόν σε παρόμοιο budget προσωπικά θα προτιμήσω το άλλο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Ακόμα και αν είναι ιδέα...έπειτα όπως είπα ειναι και το ιδεολογικό....προσωπικά δεν θέλω να δίνω δεκάρα σε Γερμανούς...αρκετά βγάζουν απο τους τόκους που παίρνουν Ας μην επεκταθώ όμως..... Σχετικά με το θέμα μας τώρα, Παρέλαβα εχτές την SoundBlaster Z με τα HyperX Cloud. Να κάνω μια αναφορά στο eshop καθώς όπως λέμε τα αρνητικά πρέπει να λέμε και τα θετικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση.Όπως είχα ενημερώσει τα CLOUD δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα σε κανένα κατάστημα. Σε κανα δυο μεγάλα που είδα έλεγαν παραλαβή στις 22 Ιανουαρίου (αλλα όταν τους ρώτησα δεν το εγγυήθηκαν κιόλας).Το eshop έλεγε παραλαβή 4-7 εργάσιμε και για την κάρτα και για τα ακουστικά.Έκανα την παραγγελία την Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα παρέλαβα! Μπράβο τους! Στην ουσία τώρα. Η κάρτα ήχου απλά καμία σχέση με την onboard. Αν δεν δοκιμάσει κάποιος μια καλή κάρτα ήχου δεν μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά...Κι εγώ πριν βάλω την sb θεωρούσα πως και η onboard ήταν μια χαρά.... Εκτός απο την ποιότητα του ήχου και την δύναμη ο ήχος πλέον είναι ΠΟΛΥ πιο σωστός, μοιράζεται ωραία στα ηχεία και και και... Τα ακουστικά τώρα.....νομίζω πως άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω....Εξαιρετικά σε όλα....Ποιότητα κατασκευής, άνεση, ποιότητα ήχου...τα πάντα άψογα ! Με λίγο ρύθμισμα απο το control panel της κάρτας ήχου τα έκανα πραγματικά τέλεια....υπέροχο μπάσο , καμία παραμόρφωση και μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός οτι ΔΕΝ παραμορφώνουν όταν τα έχω πολύ δυνατα....όσο αντέχουν τουλάχιστον τα αυτιά μου....πάνω απο το 70% δεν αντέχετε για κανένα λόγο...Επίσης πάνω απο το 70% λειτουργούν και ως ηχεία...απλά τα αφήνετε στο γραφείο και ακούτε τα πάντα μια χαρά Πραγματικά εξαιρετικά ακουστικά και σε συνδιασμό με την κάρτα ήχου πραγματικά είδα μια μεγάλη διαφορά στον ήχο αλλα και στο παιχνίδι! Το surround λειτουργεί ΑΨΟΓΑ στο Battlefield 4...ακούω πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ τι γίνεται δίπλα, πίσω , πίσω-αριστερά , πίσω-δεξιά κτλ ! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!! 4
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ειδες γιατι ο Fulgore και ολοι οι υπολοιποι λεμε Cloud δαγκωτο? 2
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο νήμα, επειδή ψήνομαι να αγοράσω headset και επειδή θα παραγγείλω μάλλον σήμερα, έχω ψιλοκαταλήξει στα HyperX Cloud II (από you.gr για να τα κουμπώσω σε δόσεις). Έχω κάποιες noobικες απορίες, όποιος θέλει ας βοηθήσει: 1 - Τα reviews τα λένε όντως λίγο μασημένα για το αν αξίζουν τα Cloud σε σχέση με τα Cloud II. Νομίζω ότι στα 12 ευρώ διαφορά δεν αξίζει να πάρω τα πρώτα, σωστά νομίζω; 2 - Για να καταλάβω λίγο πως δουλεύουν, όταν λέμε ότι είναι usb, σημαίνει ότι η soundcard/volume που έχουν συνδέεται με usb με το PC και μετά το headset συνδέεται με mini-jack με την soundcard/volume; Θέλω να πω, έχουν κανονικά καρφί για να συνδέονται και με άλλες συσκευές (π.χ. με το 3DS μου ή με το κινητό μου); 3 - Το setup μου έχει ως εξής: μία U2414H μαζί με soundbar την οποία έχεω συνδέσει Wii U και PS3 με HDMI και το pc με DP καλώδιο. Το volume προφανώς θα είναι συνδεδεμένο με το pc με usb. Από εκεί και πέρα, αν θελήσω να τo χρησιμοποιήσω για Wii U/PS3 απλά θα καρφώσω το mini-jack πάνω στην οθόνη και το headset θα παίρνει κανονικά ήχο από το HDMI, σωστά; 4 - Ο virtual surround ήχος με την κάρτα της z97n mobo που έχω ή με τον ήχο που βγάζει η 970 GTX θα είναι εντελώς χαλιά; Μπορεί να κλείσει με κάποιον τρόπο και να παίζουν μόνο σαν στέρεο headset; Και αν το κάνω αυτό θα έχει παρεμφερή ήχο με το πρώτο cloud; Το ρωτάω αυτό για να δω αν όντως αξίζει να πάω στα II Thanks όποιον έχει όρεξη να απαντήσει και sorry για τις πρωτόγονες ερωτήσεις.
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1. Δεν εχω ιδεα ποια ειναι καλυτερα. 2. Το ειχα ψαξει και στο manual ελεγε οτι εχουν κανονικο 3.5mm jack για να τα βαλεις οπου θες. 3. Δεν ξερω για τις κονσολες φανταζομαι ομως οτι θα πρεπει να τα συνδεσεις πανω τους με usb για να παρεις ηχο, δεν το πολυκαταλαβαινω το setup σου tbh. 4. Τι εννοεις με τον ηχο που βγαζει η 970?? Μπορεις να το κλεισεις και να παιζουν stereo ναι, και τα 2 headsets stereo ειναι οχι native surround οτι τα "ταισεις" αντιστοιχο ηχο θα παρεις με οποιες διαφορες εχουν στην αποδοση σαν headphones.
Arkantos72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ερχόμενος και γω σε αυτί την συζήτηση...Μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες...Εκ των πρότερων, με ενδιαφερει η αγορα η αγορα gaming headset .Εχω καταληξει μετα απο πολλες κριτικες, μεταξυ των Hyper Χ revolver S (τιμη 149 ευρω) και τον Razer cracken 7.1 v2(tτιμη 109 ευρω).Θα ηθελα ν ρωτησω ποια ειναι καλυτερα κατα την γνωμη σας χωρις να εμλπλεκεται στην τιμή. 2. Θεωρείται καλή αγορά τν Razer tiamant 7.1 v2 η τον Rοg Centurion; 3.Η να καταληξω ν μην παρω καν gaming headset και να επένδυσω σε μια καινουργια καρτα ηχου και ακουστικα οπως Synhseizer,Audio Technica .... Υ.Γ. Ασχολουμε πολλές ώρες μ το pc και θα ήθελα να μην μ κουραζουν εξισου ενδιαφερομαι για καλη ποιοτητα ηχου και κατασκευη...
IcemanGr71 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα... είπα να ξεθάψω το ποστ καθώς ενδιαφέρομαι για budget headset ... Σκεφτόμουν τα Motospeed H60... https://www.skroutz.gr/s/13052973/Motospeed-H60.html?from=favorites_popup Γνώμες? Έχετε να προτείνετε καποια άλλα σε αυτά τα χρήματα... Τα θέλω για ελαφρό gaming κτλ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα