Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 1. Προς τα κει οδεύω απ'οτι φαίνεται... 2.Όλα κι όλα εδώ! Το Battlefield 4 μόνο noobogame δεν είναι! Το αντίθετο! Θέλει μυαλό, να καταστρώνεις την δική σου στρατηγική, να παίρνεις πρωτοβουλίες κτλ. + Οι τεράστιοι χάρτες. noobogame είναι το cs και το COD.Το bf4 το μεγαλύτερο αντιnoobogame είναι και γι'αυτό μ'αρέσει. Γιατί έχει ενα επίπεδο δυσκολίας και δεν μπορείς να κάνει ούτε βήμα αν είσαι noobας. 3.Στο bf4 να δεις πόσο μετράει ο ήχος! Άπειρες φορές ακόμα και τα 5.1 ηχεία μου έχω σώσει καταστάσεις που ερχόταν ο άλλος απο πίσω για να με μαχαιρώσει.Πραγματικά παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο ο ήχος + το οτι είναι τέλεια τα εφέ κτλ οπότε αξίζει διπλά.Μάλλον για τα cloud 2 πάω... 4.Δεν τα παρήγγειλα αλλα θα το κάνω 5. Σ'ευχαριστώ πολύ 6.Ελπίζω πως όντως τα g633 δεν αξίζουν τα λεφτά τους και καλώς θα τα ακυρώσω (κατα πάσα πιθανότητα) ... (Δν αξιζει καν τον κοπο να απαντησω, απο αυτο και μονο καταλαβαινω οπως και οι υπολοιποι πλεον...)
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ... (Δν αξιζει καν τον κοπο να απαντησω, απο αυτο και μονο καταλαβαινω οπως και οι υπολοιποι πλεον...) ... Κατάλαβα.... Σεβαστή η άποψή σου. Τους άλλους τους αφήνεις , όπως κι εγώ.
HALF EVIL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από HALF EVIL
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σ'ευχαριστώ καταρχήν που αφιερώνεις χρόνο να ασχοληθείς. Ακουστικά μη gaming δεν θέλω παρ'οτι γνωρίζω οτι μπαίνει στην μέση το marketing, τα λαμπάκια και τα εφέ. Σαφώς και μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία , δεν με δεσμεύει κανείς οπότε στα 170 ευρώ αν έχει να προτείνεις κάτι πραγματικά καλό θα με ενδιέφερε. Εχεις καλη καρτα ηχου?? Παιδια μην παιρνετε ακουστικα 100-150ε++ και τα βαζετε στην onboard η σε καμια των 20ε πραγματικα..
ethnik471 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω καλή κάρτα ήχου. Via hd audio έχω εσωματομένη στην μητρική και το άθλιο support της VIA δεν κάνει καν κάτι για να λειτουργήσει άψογα με τα Windows 10 που έχω. Αλλά και τα 2 headsets που κοιτάω πλέον είναι USB οπότε μάλλον δεν μας ενδιαφέρει τόσο η κάρτα....
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ε παρε τα cloud, αν ειχες κατι καλο δωσε 170-200ε να ανεβεις κατηγορια σε headphones αλλα με την onboard δεν εχει νοημα. 1
ethnik471 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ε παρε τα cloud, αν ειχες κατι καλο δωσε 170-200ε να ανεβεις κατηγορια σε headphones αλλα με την onboard δεν εχει νοημα. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση μάλλον αυτό θα κάνω , αλλά η κάρτα ήχου αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει κανένα ρόλο απο την στιγμή που και τα 2 ακουστικά είναι USB. Και καθόλου κάρτα ήχου να μην είχε το pc αυτά θα δούλευαν αν δεν κάνω λάθος, οπότε γιατί το λες για την κάρτα ήχου ?
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι αν παρεις usb ακουστικα τα βλεπει σαν soundcard το pc και δεν γνωριζω καποιο τροπο να τα συνδεσεις σε dedicated soundcard. Το λεω αν δεν επαιρνες usb αλλα κανονικα analog headphones με 3.5/6.3mm jack. Τα cloud ειχα την εντυπωση οτι ειναι με 3.5mm jack παντως και οχι usb..
ethnik471 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι είναι, τα cloud 2 είναι USB όμως
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 http://media.kingston.com/support/downloads/HX_Cloud2_Headset_Manual.pdf Connection: Mini stereo jack plug (3.5MM) Αυτο βλεπω εγω στα specs..
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να τα συνδέσεις κατευθείαν στην κάρτα ήχου με το καρφί, αλλά δεν θα έχεις το volume control. Ειδάλλως, συνδέεις το καρφί στο volume box και κατόπιν με USB (σελ. 5,6 του manual) Τώρα το ερώτημα είναι ποιά η καλύτερη σύνδεση ? Ή είναι το ίδιο;
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Λεμε αν εχεις dedicated καρτα ηχου καλυτερη απο του cloud 2..
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ε, αυτό ρωτάω. Εγώ που έχω την Asus Xonar DX , πως να τα συνδέσω για την κάλλιστη απόδοση;
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αλλά in game δεν μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο. Μειονέκτημα αυτό. Επίσης αν θέλεις να εναλλάσεις ηχεία-ακουστικά θα πρέπει να βγάζεις κάθε φορά το αντίστοιχο καρφί από την υποδοχή front out της κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα