Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cinema sins είναι αρκετά καλό.

Διασκεδαστικό είναι αλλά δεν θα το έβαζα στην ίδια κατηγορία με τα άλλα δύο, τα οποία αναλύουν σε βάθος κάποιες ταινίες ή κάποιες κατηγορίες ταινιών, τεχνοτροπίες κ.α.

Δημοσ.

Ε, ναι. Λατρεύω τα cinemasins, πολλές φορές ακούγονται σπουδαίες αλήθειες, αλλά η λογική τους είναι να κάνουν πλάκα, όχι να αποδείξουν τίποτα. Άλλωστε σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο καλές και κακές ταινίες (εννοώ σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, όχι τα δικά μου).

Δημοσ.

Το Every frame a painting το ειδα που το ποσταρε προχθες ο Εμανουελ (welcome back btw) και μου αρεσε πολυ. Πολυ λιγα βιντεο ομως.

Το cinemasins πολυ βαρετό. Προτιμω τα honost trailers για χιουμοριστικά.

Δημοσ.

Το Every frame a painting το ειδα που το ποσταρε προχθες ο Εμανουελ (welcome back btw) και μου αρεσε πολυ. Πολυ λιγα βιντεο ομως.

Αφού σου άρεσε το every frame a painting θα σου αρεσουν και αυτα του nerdwriter που έχουν να κάνουν με ταινίες. Ένα παράδειγμα είναι το: 

https://www.youtube.com/watch?v=-woNlmVcdjc

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίος ο nerdwriter1. Έτυχε να δω σήμερα το παρακάτω βίντεο για το In Bruges, μια ταινία στην οποία έχω αδυναμία και με ενθουσίασε! (επίσης πολύ ενδιαφέρον βρήκα το βίντεο όπου σχολιάζει τον τρόπο που απαντάει ο Donald Trump σε ερωτήσεις "How Donald Trump Answers A Question")

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...