Προς το περιεχόμενο

Bloodstained: Ritual of the Night

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φημολογείται κυκλοφορία Μάρτιο του 2017 του πνευματικού διαδόχου του Castlevania : Symphony of the Night.Την επιμέλεια του έχει φυσικά ο άρχοντας Koji Igarashi

Wii U - Xone - ps4 - ps vita - steam ( pc - mac - linux )

KickstarterYoutube  Facebook

122onjr.jpg

egzw2f.png

l9tag.jpg

am5tlg.png

14x2nx0.jpg

Επεξ/σία από tsakonass
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι μεχρι στιγμης, tight controls που ειναι και το πιο σημαντικο σε τετοια παιχνιδια και φαινεται να εχει αρκετα καλο level design.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ξέχασα ότι είχαμε και τόπικ γι'αυτό. Έχω κάψει 7+ ώρες και οκ, είναι CastleIgavania κανονικό. :D
Εκτός από ένα sound bug που μου πετυχαίνει συνέχεια όταν κάνω το Welcome Company (book barrier) με αρκετούς ήχους μαζί, ένα fatal error και ότι τα physics στο μακρύ μαλλί είναι ίδια με το κασκόλ (Τ-Τ), δεν με χαλάει καθόλου. :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ώρες και τερμάτισα. Είδα κακό τερματισμό, έκανα καλό τερματισμό, δεν ξέρω ακόμα για golden ending.

99% castle map. Δεν έχω κάνει τα side-bosses με τα κλειδιά edit: έφαγα τα sidebosses που έδινε η κυρά, αλλά μου έχει μείνει η Celeste;
Kαι έχω sidequests που δεν τέλειωσα.

Ήταν από τις φάσεις που έπαιζα και όταν κοίταζα το ρολόι, είχε φύγει πολύς χρόνος. :D

Βολεύει ότι όταν τερματίσεις, κρατάει το τελευταίο save πριν την τελική μάχη, αλλά στο έχει και με Clear, οπότε μπορείς να πας για NG+ ή να κάνεις τα πάντα πριν πας για το ξύλο.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Εγω το παω αργα λογο υποχρεώσεων αλλα και γιατι με πιανει και το OCD να καθαρισω το map οσο γίνεται. :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Εγω το παω αργα λογο υποχρεώσεων αλλα και γιατι με πιανει και το OCD να καθαρισω το map οσο γίνεται. :P 

N O V A

B L O O D S T A I N E D

S P E E D R U N S

W H E N ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...