Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω καμια 15 pc ,15 οθονες, 3-4 printers , 3-4 scanners 3-4 fax κλπ

1) ρίξτε καμια ιδέα αν γίνεται κατι με τα παλια pc (media server , NAS κλπ)

2) ξέρετε που μπορω να τα ανακυκλώσω προς Θεσσαλονίκη μεριά ?

υγ. τα pc είναι επιπέδου p4 με ddr1 μνημες 1-2 έχουν ddr2 

Δημοσ.

προσωπικά θα σου πρότεινα να βρεις καποιον ακομα και να τα σενιαρετε (φορματ κλπ) και να τα κανετε δωρεα σε καποιο (ένα ή περισσότερα) ίδρυμα για παιδιά...

το εχω κάνει ήδη μια φορά και θα το ξανακάνω στην πρώτη ευκαιρία (εχω 1-2 αντίστοιχα pc που θελω να δωρίσω)

Εναλλακτικά πας εδώ http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-634?

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα έχω καμια 15 pc ,15 οθονες, 3-4 printers , 3-4 scanners 3-4 fax κλπ

1) ρίξτε καμια ιδέα αν γίνεται κατι με τα παλια pc (media server , NAS κλπ)

2) ξέρετε που μπορω να τα ανακυκλώσω προς Θεσσαλονίκη μεριά ?

υγ. τα pc είναι επιπέδου p4 με ddr1 μνημες 1-2 έχουν ddr2

ανακύκλωση λογικά σε καταστήματα που κάνουν ανακύκλωση συσκευών μπορείς να τα πετάξεις εκεί ρίξε μια ματιά στο μυνημα που σου έστειλα αν θέλεις
Δημοσ.

προσωπικά θα σου πρότεινα να βρεις καποιον ακομα και να τα σενιαρετε (φορματ κλπ) και να τα κανετε δωρεα σε καποιο (ένα ή περισσότερα) ίδρυμα για παιδιά...

το εχω κάνει ήδη μια φορά και θα το ξανακάνω στην πρώτη ευκαιρία (εχω 1-2 αντίστοιχα pc που θελω να δωρίσω)

Εναλλακτικά πας εδώ http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-634?

ενδιαφέρον ακούγετε για τα πισι ... αλλα οθόνες ? με τις crt ?

Δημοσ.

και να τα κανετε δωρεα σε καποιο (ένα ή περισσότερα) ίδρυμα για παιδιά...

+1 για την παραπάνω πρόταση!!

• Confused 1
Δημοσ.

Ανακύκλωση παίρνουν τα praktiker. Έχουν κάδους απ έξω και τα βάζεις εκεί. Πρώτα όμως τσέκασε ποια δουλεύουν και σε ποιο βαθμό. Αν μπορούν κάνουν κάποια στοιχειώδη πράγματα τα χαρίσεις σε ένα ίδρυμα όπως πολύ ωραία αναφέρθηκε. Όποια δεν δουλεύουν ή είναι πολύ παλιά και δεν προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο τότε για ανακύκλωση.

Δημοσ.

τωρα για ενα απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ και office εφαρμογες νομίζω αν και p4 θα είνια οκ... καλα ενα p2 νομίζω δεν αξίζει καν να δώ αν δουλεύει.

Δημοσ.

ναι με μια ελαφρια διανομη λινουξ και openoffice θα ειναι μια χαρα τα Pentium 4. Τα πιο παλιά ισως μονο για εκπαιδευτικούς λόγους θα ειχε νοημα να πανε κάπου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...