dimips Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα η οθόνη του s6 μου στην επάνω αριστερά γωνία περισσότερο και στη κάτω αριστερά λιγότερο όπου και φαίνεται το φως του κουμπιού multitasking να διαχέεται φαίνεται να έχει ξεκολλήσει. Τη πατάω προς τα μέσα και πετιεται προς τα έξω. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Δεν έχει πέσει ποτέ κάτω το κινητό για να είναι από δικό μου λάθος. Υπάρχει περίπτωση να μπει υγρασία και να μου καούν όλα ή δεν είναι τίποτα σπουδαίο; Να το πάω για service στο πλαίσιο ή δεν παίζει να το θεωρηθούν σοβαρό λόγο για service;
thabibikas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Να το πας για service σε καποιο εξουσιοδοτημενο να στο επισκευασουν στην εγγυηση αμεσα.
dimips Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πας σέρβις! Να το πας για service σε καποιο εξουσιοδοτημενο να στο επισκευασουν στην εγγυηση αμεσα. Λοιπόν το κινητό το αγόρασα μεταχειρισμένο, το πήγα στο service με απόδειξη και εγγύηση, μου είπανε ότι ήταν αλλαγμένο το πίσω γυάλινο καπάκι επειδή δεν είχε imei πάνω γραμμένο, πράγμα που δεν ήξερα οτι συμβαίνει με τα samsung και δεν το είδα στη συναλλαγή όταν το αγόραζα... Στο αλουμίνιο και την οθόνη το κινητό δεν έχει ούτε γρατζουνιές ούτε φθορές. Τώρα αυτός που το αγόρασα υπάρχει περίπτωση να του έπεσε να του έσπασε και να τα άλλαξε όλα να μη κόλλησε καλά την οθόνη και να ήρθε να μου το πούλησε 340 ευρώ ή μπορεί να άλλαξε μόνο το πίσω γιατί του έσπασε κάπως αλλά πως αφού αλλού πουθενά δεν έχει φθορά εκτός κι αν το χτύπαγε με σφυρί... Το άφησα εκεί το κινητό, η εγγύηση αν έχετε εμπειρία το καλύπτει ή όχι με αυτά τα δεδομένα;
dimips Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μάλλον ήταν εντός εγγύησης καθώς χωρίς να με ενημερώσουν για έξτρα κόστος έκαναν τα παρακάτω. Τώρα γιατί έκαναν ολόκληρη αντικατάσταση οθόνη αντι να τη κολλήσουν σε ένα μικρό σημείο που είχε ξεκολλήσει δε ξέρω
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μάλλον ήταν εντός εγγύησης καθώς χωρίς να με ενημερώσουν για έξτρα κόστος έκαναν τα παρακάτω. Τώρα γιατί έκαναν ολόκληρη αντικατάσταση οθόνη αντι να τη κολλήσουν σε ένα μικρό σημείο που είχε ξεκολλήσει δε ξέρω Δεν καθοντε να ασχοληθουνε με τετοια.Καλα κανανε και τα αλλαξανε ολα. Καλυτερα ολα παρα να εχεις παλι παρατραγουδα με κατι αλλο στην πορεια. 1
dimips Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αύριο θα πάω να το πάρω να δω τι κάνανε. Απλά η οθόνη ήταν άψογη δεν είχε κανένα ελάττωμα από αυτά που αναφέρουν σε φορουμς και φοβάμαι μη τα βγάλει η καινούργια και θέλει πάλι καμιά βδομάδα στο γιατρό
AnastMet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 φιλε εισαι και πολυ τυχερος που το δεχτηκαν και την αντικαθηστουν και ολοκληρη μην παραπονιεσαι καθολου 3
dimips Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 φιλε εισαι και πολυ τυχερος που το δεχτηκαν και την αντικαθηστουν και ολοκληρη μην παραπονιεσαι καθολου Αύριο θα φανεί τι έγινε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα